- Emoji Skoru
- 2
- Puanlar
- 16
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnaşallah kendimi tutamıyorum ki ya Awox markadan da hiç kötü birşey duymadım inşallah doğrudurÇok silik bir çizgi var ama çok erken daha birkaç gün sonra tekrar yap eğer istiyorsan inşallah vardır
Haklısın anlıyorum seni beklemek çok zor bende senin gibiyim dpo14 benim son üç gündür yapıyorum hep silik çıkıyor adete iki gün var bekliyorumİnaşallah kendimi tutamıyorum ki ya Awox markadan da hiç kötü birşey duymadım inşallah doğrudur
Yaa çok sevindim inşallah vardır ikimizinde ovilasyon testi yapayım dedim kopkoyu çıktı her tuşa basıyorumHaklısın anlıyorum seni beklemek çok zor bende senin gibiyim dpo14 benim son üç gündür yapıyorum hep silik çıkıyor adete iki gün var bekliyorum
İnşallah vardır bende ovulasyon yaptım önceki günlerde göre koyu ama kopkoyu da değil ve çok adet ağrım var inşallah kimyasal olmazYaa çok sevindim inşallah vardır ikimizinde ovilasyon testi yapayım dedim kopkoyu çıktı her tuşa basıyorum![]()
benim bu ay letuyla yumurtalarım büyüyüp kendi kendine çatladı ovilasyon Testiyle de takip ediyordun piki gördüm iki tane vardı elimde yapayım dedim öylesine kopkoyu çıktı tekrardan üstünden 10gün geçtiİnşallah vardır bende ovulasyon yaptım önceki günlerde göre koyu ama kopkoyu da değil ve çok adet ağrım var inşallah kimyasal olmaz
yaa seninkiler baya baya pozitif kan versen de çıkar ne zamn vermeyi düşüyorsun bekliyecek misin bir de bu ayki ağrıların nasıldı ben de bu ay baya ağrı çektimEvet çok koyu çıkmış inşallah vardır ya :) bunlar da benim testlerim
Benim normalde adet olduğum an kasık ağrım başlar göğüslerim de bir gün önceden ağrımaya başlardı. Bu sefer yaklasik on gündür yumurtlamadan beri ara ara hem kasık ağrım var hemde göğüs uçları özellikle çok hassas ve ağrıyor ayrıca karnım sürekli şiş kasıklarımda doluluk hissi var baş ağrısı halsizlik sürekli uyku hali var birde belim kopacak gibi agriyor resmen korkuyorum kimyasal olur diye o yüzden kan vermeye gitmedim adetime iki gün kaldı günü geçince gidicem. Sende ne tür belirtiler varyaa seninkiler baya baya pozitif kan versen de çıkar ne zamn vermeyi düşüyorsun bekliyecek misin bir de bu ayki ağrıların nasıldı ben de bu ay baya ağrı çektim
Benim zaten yumurta büyütme tedavisi olduğum için kaç milim de falan çatladığını hep biliyorum çatladığından beri 2 3 gün zaten çok fazla ağrı çektim kasıklarımdan yana ondan sonra da ara ara kas ağrısı vardı belim ağrıyor ama yani çok fazla değil aynı şekilde göğüs ucumda bir hassasiyet var ve karnım çok fazla şiş aynı şekilde kasıklarımda da çok böyle doluluk hissi var öksürünce hapşırınca uzanınca hep kendini belli eden bir doluluk var yaniBenim normalde adet olduğum an kasık ağrım başlar göğüslerim de bir gün önceden ağrımaya başlardı. Bu sefer yaklasik on gündür yumurtlamadan beri ara ara hem kasık ağrım var hemde göğüs uçları özellikle çok hassas ve ağrıyor ayrıca karnım sürekli şiş kasıklarımda doluluk hissi var baş ağrısı halsizlik sürekli uyku hali var birde belim kopacak gibi agriyor resmen korkuyorum kimyasal olur diye o yüzden kan vermeye gitmedim adetime iki gün kaldı günü geçince gidicem. Sende ne tür belirtiler var
Bende üç ay önce hsg filmi çektirdim üç ay dene sonra çatlatma aşılama gibi tedavilere basliycaz demişti doktor bu son ayim yoksa bende çatlatma tedavisine basliycam inşallah ikimizde güzel haberler alırız :)Tedavide sağ tarafta bir yumurta sol tarafta üç tane yumurta büyümüştü çatladığı gün de çok fazla ağrı çektim doktoruma gittim o da fazla ve hepsinin birden çatladığı için bu kadar ağrı çekiyorsun demişti bana
İnşallah ben iki sene önce çekilmiştim rahim filmini bir sıkıntı çıkmamıştı ama sonuçta alamamıştım üç kere çatlatma tedavisi uyguladım iğneyle beraber bu ay başka doktora gittim gerek yok dedi iğneye gerçekten de gerek yoktu kendi kendi çatladılarBende üç ay önce hsg filmi çektirdim üç ay dene sonra çatlatma aşılama gibi tedavilere basliycaz demişti doktor bu son ayim yoksa bende çatlatma tedavisine basliycam inşallah ikimizde güzel haberler alırız :)
Ne zaman gideceksin doktoraİnşallah ben iki sene önce çekilmiştim rahim filmini bir sıkıntı çıkmamıştı ama sonuçta alamamıştım üç kere çatlatma tedavisi uyguladım iğneyle beraber bu ay başka doktora gittim gerek yok dedi iğneye gerçekten de gerek yoktu kendi kendi çatladılar
adet günü geçene kadar beklemek istiyorum olmazsa yine büyük ihtimmale aynı tedaviden devam edicezNe zaman gideceksin doktora
Birkaç güne tekrar test yap. İnşallah bebeğine kavuşursun en kısa zamanda :)adet günü geçene kadar beklemek istiyorum olmazsa yine büyük ihtimmale aynı tedaviden devam edicez
Sende beni haberdar etmeyi unutma inşallah bebeğimiz bizimledirBirkaç güne tekrar test yap. İnşallah bebeğine kavuşursun en kısa zamanda :)