awox gebelik testi

huysuz kadin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2016
340
63
98
36
slm kızlar awıx gebelik testi kullananlar varmı aranızda kuruma çizgisi çılartıyormu ben testi yapıp 10 dakia bekledim bişy göremedim yarım saat kırk dakika falan sonra baktığımda sanki çizgi var gibi bi yardımcı olurmusunuz

Eklentiler

• Screenshot_20250519-180254.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 122
  • Screenshot_20250519-180254.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 109
Ben bu markayı kullandım kaç kez kuruma fln çıkarmıyor baya güvenilir sabah ilk idrarla tekrarlayabilirsn

Kızlar selam bu da awox marka. Bugün reglimin ilk günü olması gerekiyor fakat bu testi ben normalde sabah 8de yaptım 12de uyandım böyle çizgi oluşmuştu. Normalde awox kuruma çizgisi çıkarmaz diyorlardı. On beş dakikada hiçbir şey yoktu. Dün başka testler de denedim awox dahil. 3 test yaptım days doctor yalancı pozitif çıkardı anında diğerlerinde hiçbir şey çıkmadı. İki ay önce kürtaj oldum beta hcg değerim yeteri kadar yükselmemişti yine varsa bile aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum ve yine galiba öyle olacak. Geç döllenme olma imkânı da söz konusu değil. Lütfen testin geçersiz olduğunu söyleyin

Eklentiler

• 1000056992.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 99
işte bendede sonradan cıktı o yüzden bişey diyemiyorum

Çizgi var canım en iyisi sabah tekrarlamak testi

Awox ne kadar beklerse beklesin bende hic kuruma çizgisi çıkarmadı içiniz rahat etsin istiyorsanız bence direk kan verin

işte bendede sonradan cıktı o yüzden bişey diyemiyorum
Çizgi var canım en iyisi sabah tekrarlamak testi
Awox ne kadar beklerse beklesin bende hic kuruma çizgisi çıkarmadı içiniz rahat etsin istiyorsanız bence direk kan verin
Teşekkür ederim kızlar. İnşallah ki bu sefer sağlıklı bir gebelik olsun. Bu kadar geç çıkarması hiç içime sinmiyor kan vermekten o kadar korkuyorum ki size anlatamam. Yaşadıklarım aklıma geliyor. Allah isteyen herkese sağlıkla versin.

Kan verdinizmi bende bu marka test yaptım aynı böyle cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…