Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testiniz böyle çıktıktan kaç gün sonra kan verdiniz değeriniz kaç çıktı şimdi kan versem çıkar mı aşırı silik ya bilemedimBen gördüm benimde böyleydi büyük ihtimalle hamilesinşz
Merhaba canım yorumun için teşekkürler çozgiyi gördün mü yoka ben mi var zanediyorumMerhaba canım ben bütün gebeliklerimi bu marka ile öğrendim bu test kesinlikle yalancı pozitif çıkartmıyor hatta kurma çizgisi bile olmuyor
Çok uzak sağlık ocağı eşimin ileşmesiniÇocuklarla sağlık ocağına gidip kan verebilirsiniz aslında parka gider gibi.. çok uzun sürmez kan vermeniz. Sonuç açıklandığında da zaten a nabizdan görünür
Çok uzak sağlık ocağı eşimin ileşmesini beklicem bakalım
Gördüm belli belirsiz bir silik var ben de bu şekilde öğrendim kan vermeye gittiğimde değerim 32 çıkmıştı Gebelm sağlıkla ilerledi bebeğim şu anda kucağımda canımMerhaba canım yorumun için teşekkürler çozgiyi gördün mü yoka ben mi var zanediyorum![]()
Geçmiş olsun pekiÇok uzak sağlık ocağı eşimin ileşmesini
Teşekkürler ederimGeçmiş olsun peki
Allah bağışlasın canım benim iki tane var çok şükür sipiral kaydı korunmadım bu ay düşünmedim Ama nasip varsa da Allah nasip etmiş buna da şükür derimGördüm belli belirsiz bir silik var ben de bu şekilde öğrendim kan vermeye gittiğimde değerim 32 çıkmıştı Gebelm sağlıkla ilerledi bebeğim şu anda kucağımda canım
Allah bağışlasın canım benim iki tane var çok şükür sipiral kaydı korunmadım bu ay düşünmedim Ama nasip varsa da Allah nasip etmiş buna da şükür derimGördüm belli belirsiz bir silik var ben de bu şekilde öğrendim kan vermeye gittiğimde değerim 32 çıkmıştı Gebelm sağlıkla ilerledi bebeğim şu anda kucağımda canım
Adetim 12 gün geçti göğüs hassasiyeti ve adet olacak mışım gibi ağrım var Diğer iki hamileliğimde aynı geç Dönlenme oldu benimGördüm belli belirsiz bir silik var ben de bu şekilde öğrendim kan vermeye gittiğimde değerim 32 çıkmıştı Gebelm sağlıkla ilerledi bebeğim şu anda kucağımda canım
25 çıktı 2 gün sonra verdimTestiniz böyle çıktıktan kaç gün sonra kan verdiniz değeriniz kaç çıktı şimdi kan versem çıkar mı aşırı silik ya bilemedim
Âmin canım Rabbim hepimizin evladini bizlere bağışlasın umarım inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsın Rabbim gönlündekini nasip etsinAllah bağışlasın canım benim iki tane var çok şükür sipiral kaydı korunmadım bu ay düşünmedim Ama nasip varsa da Allah nasip etmiş buna da şükür derim
Adetim 12 gün geçti göğüs hassasiyeti ve adet olacak mışım gibi ağrım var Diğer iki hamileliğimde aynı geç Dönlenme oldu benim
Amin Saol Canım benimÂmin canım Rabbim hepimizin evladini bizlere bağışlasın umarım inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsın Rabbim gönlündekini nasip etsin
Şimdi kan vermiyim bekliyim biraz daha eşim de hasta iyleşin kan tahlili yaparım25 çıktı 2 gün sonra verdim