Awox Testime bakar mısınız kızlar

Merhaba canım ben bütün gebeliklerimi bu marka ile öğrendim bu test kesinlikle yalancı pozitif çıkartmıyor hatta kurma çizgisi bile olmuyor

Merhaba canım yorumun için teşekkürler çozgiyi gördün mü yoka ben mi var zanediyorum 😅
Gördüm belli belirsiz bir silik var ben de bu şekilde öğrendim kan vermeye gittiğimde değerim 32 çıkmıştı Gebelm sağlıkla ilerledi bebeğim şu anda kucağımda canım

Gördüm belli belirsiz bir silik var ben de bu şekilde öğrendim kan vermeye gittiğimde değerim 32 çıkmıştı Gebelm sağlıkla ilerledi bebeğim şu anda kucağımda canım
Allah bağışlasın canım benim iki tane var çok şükür sipiral kaydı korunmadım bu ay düşünmedim Ama nasip varsa da Allah nasip etmiş buna da şükür derim 🤗

Allah bağışlasın canım benim iki tane var çok şükür sipiral kaydı korunmadım bu ay düşünmedim Ama nasip varsa da Allah nasip etmiş buna da şükür derim
Adetim 12 gün geçti göğüs hassasiyeti ve adet olacak mışım gibi ağrım var Diğer iki hamileliğimde aynı geç Dönlenme oldu benim

Allah bağışlasın canım benim iki tane var çok şükür sipiral kaydı korunmadım bu ay düşünmedim Ama nasip varsa da Allah nasip etmiş buna da şükür derim

Adetim 12 gün geçti göğüs hassasiyeti ve adet olacak mışım gibi ağrım var Diğer iki hamileliğimde aynı geç Dönlenme oldu benim
Âmin canım Rabbim hepimizin evladini bizlere bağışlasın umarım inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsın Rabbim gönlündekini nasip etsin

Back
X