Awox testime bakarmısınız

meliyas

Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2024
404
64
13
25
Daha önce bu markada hiç kuruma çizgisi görmedim ama şuan bu ikinci çizgi pembe ilk 5 dakikada görmedim ama bir saat sonra pembe ikinci çizgim vardı ne yapmalıyım kan vermelimiyim sizce varmıdır

Eklentiler

• IMG_0403.webp
    IMG_0403.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 153
Daha önce bu markada hiç kuruma çizgisi görmedim ama şuan bu ikinci çizgi pembe ilk 5 dakikada görmedim ama bir saat sonra pembe ikinci çizgim vardı ne yapmalıyım kan vermelimiyim sizce varmıdır
Hamilelik var kan verim bende awoxta sizden daha ailik bi çizgi ile öğrenmiştim

Ama benim 5 dakika içinde çıkmadı hafif gölge vardı sadece ama şuan çizgi var
Benimde öyleydi canım erken gebelik testleri zaten ilk 5 dakikada çıkarmıyor bence ben biçok test yaptım ancak betan çok yükselirse çıkıyor hemen senin daha yeni reglin ne zaman

Benimde öyleydi canım erken gebelik testleri zaten ilk 5 dakikada çıkarmıyor bence ben biçok test yaptım ancak betan çok yükselirse çıkıyor hemen senin daha yeni reglin ne zaman
Ben ilişkiden 14 gün sonra yaptım reglime 6-7 gün var

Ben ilişkiden 14 gün sonra yaptım reglime 6-7 gün var
Tamam benimde 6 gün kala çıkmıştı awoxta testim sizden daha silikti bence ben 2 gün bekledim 4 gün kala kan verdim 25 çıktı betam

Eklentiler

• IMG_3456.webp
    IMG_3456.webp
    133,3 KB · Görüntüleme: 141
  • IMG_3457.webp
    IMG_3457.webp
    78,6 KB · Görüntüleme: 126
Yumurtladığınızı çatladığını tam net tarih biliyorsanız gebelik var..

Back
X