- 3 Ocak 2021
- 4.453
- 1.366
- 83
- 35
- Konu Sahibi Sosyallanne
Gerçekten mi ama nebilim güvenemedim yalancı pozitif vermiştir diye senin testin nasıldı canım atarmısın banaCanim ben de awox ile ogrenmistim. Bence var. Tebrik ederimmmm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten mi ama nebilim güvenemedim yalancı pozitif vermiştir diye senin testin nasıldı canım atarmısın banaCanim ben de awox ile ogrenmistim. Bence var. Tebrik ederimmmm![]()
Bu ay gittim doktora canım hormonlara bakıldı vajinal usg ile baktı bir sorun yok dedi rahim filmini söyledim gerek yok dedi rahim de bir şey olsaydı adet olmazdın dedi kızdı evham yapıyorum diyeBence bir an önce doktora git bekleme canım tüm hormonlarına baktır gerekirse rahim filmi çektir ilaçla tedaviye başla önden araştır herşeyini sonra pat diye bişey çıkıyor bu sefer zaman çok geçmiş oluyor
Sacmalamış doktorunu değiştir derim bak bana da kaç sene gerek yok dediler gebe kalıyorsun problem yok falan dediler ozamanlar senin gibi dinledim sonra baktım düşüklerden sonra gebe kalamıyorum film çektirdim ve T rahimli çıktım düşüklerin sebebi budur dediler ve histeroskopi ameliyatı oldum düzelttiler yani ultrasonla rahmini göremez şekli nasıl bilemez naçizane tavsiyem doktorunu değiştir ve beklemeBu ay gittim doktora canım hormonlara bakıldı vajinal usg ile baktı bir sorun yok dedi rahim filmini söyledim gerek yok dedi rahim de bir şey olsaydı adet olmazdın dedi kızdı evham yapıyorum diye
Seni Hep başka türlü konu başlıklarında görüyodum ama bu başlıkta görmek beni çok heyecanlandırdıSelam kızlar ben 16 mayıs akşamın çatlatma iğnesi oldum iğneden sonra iğne etkisi nezaman geçecek diye takip ettim testlerle ve iğnenin 9.günü tamamen negatifleşti testler 10.günde negatifti bugün 11.gün ve yaklaşım 1.5 saaat önce awox erken gebelik testi yaptım birde bir gebenin günlüğü kaset testi yatım bu şekilde çıktı sizce yalancı pozitif olabilir mi ? Kaset olan 6.dk belirdi awox 10dk. da buraya atarken biraz foto kalitesi düşüyor ama görünür de daha net yorumlarınızı bekliyorum![]()
Canımsın çok teşekkür ederimSeni Hep başka türlü konu başlıklarında görüyodum ama bu başlıkta görmek beni çok heyecanlandırdıyaptığın testler iyi markalar ama tabi yinede kan vermeden sevinmeyelim inşallah bebiş seninledir
![]()
Ederim tabi ki rabbim güldürsün yüzünü güzel haberlerini bekliyorum tam buradaCanımsın çok teşekkür ederiminşallah yarın da çıkar sabah yapacam ilk idrarla ama nebilim sevinemedim yalancı pozitif diye biliyorsun testlere güven olmuyor inşallah sabahta çıkarsa iş çıkışı kan veririm
dua edermisin benim için
![]()
Canim ortadaki ve bastaki ilk yaptigimda, zor gorunuyor cizgi ama ciplak gozle daha belliydi. sonuncu biraz gecinceGerçekten mi ama nebilim güvenemedim yalancı pozitif vermiştir diye senin testin nasıldı canım atarmısın banainşallah vardır ben olumsuz bakıyordum çünkü hiç belirtim de yok
Foto var miiGünaydın kızlar sabahın köründe yaptım yinesebebi işe gidecem
kızlar awox yaptım yine silik çıktı hatta dünkünden bir tık silik gibi yada hemen hemen aynı gibiydi Prodoctor yaptım o da silik ama baya silik kaset test yaptım çok çok silikti yani kafam da karıştı bugün çatlatma iğnesinin 12.günü iğne etkisi tekrar hortlamış olamaz dimi ?
![]()
Sabah foto çekmedim ama belirgin silikti gözle görülür ilk 10 dk içinde çıktı iğne etkisi deildir dimi ya bugün 12.gün normalde de iğne etkisini takip ettim 9.gün 10.gün negatifleşmiştiFoto var mii
awoxta silik ciktiysa vardir bence canim, hadi insallah yarin birdaha yapSabah foto çekmedim ama belirgin silikti gözle görülür ilk 10 dk içinde çıktı iğne etkisi deildir dimi ya bugün 12.gün normalde de iğne etkisini takip ettim 9.gün 10.gün negatifleşmişti
Evet canım akşam tekrar yaparım yarın sabahta yaparım baktım çıkıyor yarın kan veririm iğne etkisi deildir dimi yaaaawoxta silik ciktiysa vardir bence canim, hadi insallah yarin birdaha yap
bence değildir çünkü negatifleştiğini görmüşsünEvet canım akşam tekrar yaparım yarın sabahta yaparım baktım çıkıyor yarın kan veririm iğne etkisi deildir dimi yaaa
Hadi inşallahbence değildir çünkü negatifleştiğini görmüşsün
Ovitrelle etkisi ne zmaan geciyor tam olarak ben de yarım doz seklinde vuruldum daHadi inşallah![]()
Kisiden kişiye değişiyor ben iğneden sonra testlerle takip ettim benim iğneden sonra 9.gün negatifleşmişti kiminin 11.güne kadar da sürebiliyorOvitrelle etkisi ne zmaan geciyor tam olarak ben de yarım doz seklinde vuruldum da