• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Awox testlerim yardımcı olurmusunuz 🥲

meliyas

Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2024
386
63
13
25
İlk resim dün sabaha ait diğeri de bugüne bugün daha koyu ama dün o silik çizgiyi görüp kan verdiğimde kanım negatif çıktı böyle olup sonradan pozitif gören varmı kanda reglime 5-6 gün var ilişki üzerinden 14 gün geçti elimdeyken daha belli oluyor ilk 5 dakikada pek bişey görmedim ama bunlar 1 saat sonraki halleri test awox bugünki 15-20 dakika sonra gayet belirgindi böyle testlerde pozitif kanda negatif gören oldumu daha sonra kanıda pozitife dönen

Eklentiler

• IMG_0403.webp
    IMG_0403.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 116
  • IMG_0407.webp
    IMG_0407.webp
    84,9 KB · Görüntüleme: 116
Canım kanda negatifse negatiftir malesef bu testler yanlış demek ki. Çünkü beta hcg değeri önce kanda yükselir sonra idrara geçer yani kanda olmayan beta hcg nin idrarda çıkması imkansız. Zaten kesin sonuç kandır, hassasiyet olarak da kan daha hassastır, idrar testleri belli bir seviyeye ulaşmadan ölçemez hormonu yani idrar testi doğru olsaydı kanda kesinlikle daha yüksek bir seviyede beta hcg olmalıydı ama negatif çıkmış demek ki test yanlış.
Ha sonradan yükselir mi bilemeyiz, regl günün geçerse tekrar test yap bence.

Canım kanda negatifse negatiftir malesef bu testler yanlış demek ki. Çünkü beta hcg değeri önce kanda yükselir sonra idrara geçer yani kanda olmayan beta hcg nin idrarda çıkması imkansız. Zaten kesin sonuç kandır, hassasiyet olarak da kan daha hassastır, idrar testleri belli bir seviyeye ulaşmadan ölçemez hormonu yani idrar testi doğru olsaydı kanda kesinlikle daha yüksek bir seviyede beta hcg olmalıydı ama negatif çıkmış demek ki test yanlış.
Ha sonradan yükselir mi bilemeyiz, regl günün geçerse tekrar test yap bence.
Kanım yarım saatte çıktı ve küçük biryerde yaşıyorum acaba bi yanlışlık olmuş olabilirmi diye düşündüm bugün çizgi koyulaşması oldu çünkü

İlk 5 dakika içinde çıkmayan testleri dikkate almamak gerekiyor. 2. Fotoda ben de gördüm ikinci çizgiyi ama gününüze de daha varmış. Regl gününüz geçince tekrar edin bence. İstiyorsanız umarım vardır.

İlk 5 dakika içinde çıkmayan testleri dikkate almamak gerekiyor. 2. Fotoda ben de gördüm ikinci çizgiyi ama gününüze de daha varmış. Regl gününüz geçince tekrar edin bence. İstiyorsanız umarım vardır.
Awox aslında pek kimseyi yanıltmamış ilk bende karşılaştık sanırım böyle bişeyle bu marka kuruma çizgisi bırakmadığı için biraz geç çıkıp hamile olan da var hayırlısı olsun bakalım

Awox aslında pek kimseyi yanıltmamış ilk bende karşılaştık sanırım böyle bişeyle bu marka kuruma çizgisi bırakmadığı için biraz geç çıkıp hamile olan da var hayırlısı olsun bakalım
Umarım dilediğiniz gibi olur. Dediğim gibi regl gününüz geçince tekrarlayın testi.

İlişkinin üstünden 12 geçince yapmıştım kildan ince bir çizgi vardı.Kan verdim 12.50 çıktı.Olsaydi çıkardı canim.Ama gününün geçmesini bekle öyle daha kesin sonuç alırsın.

Kanım yarım saatte çıktı ve küçük biryerde yaşıyorum acaba bi yanlışlık olmuş olabilirmi diye düşündüm bugün çizgi koyulaşması oldu çünkü
Beta hcg hemen çıkıyor zaten çok uzun sürmez zaten acilde bile 1 2 saat sonra belli oluyor sonuç, nerde kan verdin ? Bir de sonuç kaç çıktı ?

Beta hcg hemen çıkıyor zaten çok uzun sürmez zaten acilde bile 1 2 saat sonra belli oluyor sonuç, nerde kan verdin ? Bir de sonuç kaç çıktı ?
İşte acilde 1-2 saat ama aile sağlığıyla poliklinik acil bizim hepsi bir arada hepsi de yarım saatte çıkıyo burda tam sayı yazmadığı için hep bi belirsizlik <5 yazıyor ama sayı kaç bilmiyoruz

İşte acilde 1-2 saat ama aile sağlığıyla poliklinik acil bizim hepsi bir arada hepsi de yarım saatte çıkıyo burda tam sayı yazmadığı için hep bi belirsizlik <5 yazıyor ama sayı kaç bilmiyoruz
Anladım canım leylalarr leylalarr ın da dediği gibi olsaydı zaten 5ten büyük çıkardı. İdrar testleri ne kadar hassas olursa olsun 5 değerindeki betayı ölçemezler

Canım ilk kez awoxun yalancı çıkardığını görüyorum kan sonucun kaç çıktı

Bence pozitif olacak sizinki, benimki de 5,99 çıkmıştı sonra yükselmişti
Ama sizinki zaten pozitif çıkmış 6 nerdeyse benimki 5 den küçük yazıyor kaç olduğu belli değil ama umarım dediğiniz gibi olur sizin de mi benimki gibi oldu birde bugün nimoyla denedim çizgi gidecekmi diye ilk 5 dakika silik çizgi vardı sonradan netleşti

Eklentiler

• IMG_0418.webp
    IMG_0418.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 83
Ama sizinki zaten pozitif çıkmış 6 nerdeyse benimki 5 den küçük yazıyor kaç olduğu belli değil ama umarım dediğiniz gibi olur sizin de mi benimki gibi oldu birde bugün nimoyla denedim çizgi gidecekmi diye ilk 5 dakika silik çizgi vardı sonradan netleşti
Benimki netleşti sonraki günlerde tekrar yaptığımda ama tabi kimyasal sonuçlandı

Back
X