- 4 Ocak 2013
- 1.224
- 656
- 323
Kizlar ablam var benden 7 yas buyuk esi 1700 maas aliyor herkese 1500 diyor,5 yasinda yegenim var 2 yildir ozel krese gidiyor servisle onlarinda ev kredisi var 900 kusur yazin tatillerine giderler arada prim alir enistem ama hala anneme her defasinda su odemeyi yaptik suraya verdik param kalmadi diyerek psikojik baski yapar para alir gecende yine anneme yagim bitti demis annem zaten hasta uzulup duruyor ya durumu kotu olsa hepberaber yardim edelim kenarda yegenime bes de 9 milyar birikmis paralari var 18 ine gelince araba alcaklarmis,kenarda ceyrekleri var yetmezsse doğalgaza harcarim diyo heray okula 250 tl veriyor yetmiyorsa devlet okuluna yolla diyorum alisti bilmem ne diyor neden maasini gizliyon abla bak annem uzuluyor diyom ee yetiremiyonuz diye laf yaparlar diyor.bendende yag istedi evinde varsa ver diye yok dedim ama alayim ihtiyacin varsa ama surekli yanyana geldigimizde hep maddiyat hep maddiyat bunaldimmm su kadar suraya verdik bu kadar bunu odedik iste ay sonuna kadar su kadar param kaldi bizimde bi suru borcumuz var ama aliyoz iyi kotu herseyimizi bu maddiyet muhabbetinden o kadar bunaldimki esimin yanindada ayni muhabbet soylesem kirilir eminim nasil davranicam ablami seviyorum ama o kadar sıkıldım ki bu muhabbetten yanyana gelmeye korkar oldum muhabbet hep ayni