Ay ben deliricem

cattycat

Guru
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2013
1.170
468
323
Yaaa ben yemin ederim pismanim evlendigime. Cok kisa sure beraber olup evlendik ama esimin evlenmeden onceki hayatini anlattigi kadariyla biliyodum. Ayri evde yasiyodu. Bu ev hic bos kalmaz her gece mutlaka arkadaslar olur falan diyodu. Oyle deli gibi ailesine duskun bi hali yoktu. Evlenmeden birkac ay once babasi vefat etti. Heralde onun etkisi annesine asiri duskun su anda. Zaten hep asikmis o ayri. Annesiyle beraber calisiyor. Zaten gun icinde goruyor. Ama istiyor ki evde de beraber olsun. Ancak yatarken gitsin eve annesi. Hatta gitmese daha mutlu olacak. Mesela bu gece 8 bucuk gibi eve geldi. Bugun isyerinde cok gorusemediler heralde, cok yogunmus. Baktim ariyo bize gel diyo annesine. Kadin diyo gec oldu. İsrar ediyo. Bana sormak falan da yok. Hani burda konular var ya kaynanam kayinpederim hep beraber olmak istiyo diye. Bizde esim hep annesiyle beraber olmak istiyo. Kendi de gitmiyo illa ki o gelecek. Kendi gitse yalniz kalmaya raziyim. Benim de babam yok. Ben durduk yere zirt diye ona sormadan annemi cagirmiyorum hic. İyilikle de soylesem sen annemi istemiyosun diye kavga cikaracak. Zaten ilk evlendigimiz aylarda kayinvalidem doldurdu esimi. Yine hep boyle beraberdik benim de suratim dusuyo diye beni istemiyo demisti. Esimle bosaniyoduk nerdeyse. Cok sogudum yaa artik cekici bile gelmiyo esim bana. Bu ayrilma sebebi mi napiyim ben?

Ayyy bacım valla çekilir dert degil:KK47: bu meseleyi masaya yatirmaniz lazim bence. empati kurmasini sağla. Benm annem her gün gelse ne düşünürsün de. Rahat hareket edemedigini soyle. Yumuşak ol,sert konuşursan ters teper sonu fena olur. Sakince rahatsızlığını anlat

Ayyy bacım valla çekilir dert degil:KK47: bu meseleyi masaya yatirmaniz lazim bence. empati kurmasini sağla. Benm annem her gün gelse ne düşünürsün de. Rahat hareket edemedigini soyle. Yumuşak ol,sert konuşursan ters teper sonu fena olur. Sakince rahatsızlığını anlat
Valla annesi her geldiginde benim annemi de cagirsam yine sorun etmez. Boyle normal evde oturdugumuz zamanlarda ayni seyi yapsam mutlaka rahatsiz olur ama iyice yuz bulur diye korkuyorum. Sonra ben bi sey desem rahatsiz oliyorum diye sen de yapiyosun diycek. Ben cozum yolu bulamiyorum. Yok mu soyle kafasi zehir gibi calisan degisik bi fikir bulabilecek biri?

Valla annesi her geldiginde benim annemi de cagirsam yine sorun etmez. Boyle normal evde oturdugumuz zamanlarda ayni seyi yapsam mutlaka rahatsiz olur ama iyice yuz bulur diye korkuyorum. Sonra ben bi sey desem rahatsiz oliyorum diye sen de yapiyosun diycek. Ben cozum yolu bulamiyorum. Yok mu soyle kafasi zehir gibi calisan degisik bi fikir bulabilecek biri?
Annesi geldiğinde cagirsan bisey demez tabi,anneni onun annesi yokken cagirman lazim ki anlasin durumu. Ben olsam önce güzellikle yaklaşırm,baktım olmuyo cirkeflesirim:KK53:

benim oğlum olucak valla bu konularda hassaslaşmaya başladım. Annedir sonuçta bırakın düşkün olsun. Başka şeylere düşkün olmasından daha iyidir.:anneadayı:

Eşin uzerinde bi yuk hissediyor annesine destek olmaya babasinin yerini aratmamaya endekslemis kendini
Zor bi durum sussan olmaz konussan esin üzülur ne diyecegimi bilemedim

benim oğlum olucak valla bu konularda hassaslaşmaya başladım. Annedir sonuçta bırakın düşkün olsun. Başka şeylere düşkün olmasından daha iyidir.:anneadayı:
Ben de oyle dusunmeye de calisiyorum ama boyle de normal mi? Ben her gece ailelerle oturacaksam evlenmem kendi ailemle otururum. Daha bir yillik evliyim. Basbasa vakit gecirmek, arkadaslarla sosyallesmek falan daha normal degil mi? Siz haftanin en az yarisinda ailelerle beraber oluyo musunuz? Ben kendi annemle de bu kadar beraber olmak istemem mesela. Ben kotu bir evlat miyim acaba? Onun bu duskunlugu mu normal? Eger oyleyse kendimi degistireyim. Bi de su garip geliyo, yalniz yasiyomus gibi hadi gel diyo annesine. Artik beraberiz ve iki aile var. Annelerimizi cagiralim demesi gerekmez mi?

Çok zor bir durum ve şu an içinde olmadığım için ne yorum yapsam uzaktan söylemesi kolay duracak. Allah sabır versin. Her geldiğinde surat yapardım, odama çekilirdim heralde..
O zaman da tepki goruyorum. Boyle alttan alttan zekice bi sey yapmak lazim ama nedir bilmiyorum iste. Cok sikiliyorum yaa. Cozum olarak her seferinde ben de annemi cagirayim desem oyle de mutlu olmiycam ki. Cumbur cemaat yasiyomusuz gibi.

Ben de oyle dusunmeye de calisiyorum ama boyle de normal mi? Ben her gece ailelerle oturacaksam evlenmem kendi ailemle otururum. Daha bir yillik evliyim. Basbasa vakit gecirmek, arkadaslarla sosyallesmek falan daha normal degil mi? Siz haftanin en az yarisinda ailelerle beraber oluyo musunuz? Ben kendi annemle de bu kadar beraber olmak istemem mesela. Ben kotu bir evlat miyim acaba? Onun bu duskunlugu mu normal? Eger oyleyse kendimi degistireyim. Bi de su garip geliyo, yalniz yasiyomus gibi hadi gel diyo annesine. Artik beraberiz ve iki aile var. Annelerimizi cagiralim demesi gerekmez mi?

Normal değil esiniz tek çocuk mu
İlk cumlelerde yazdığınız aynısını ona da söylemelisiniz
Ayrıca o ev ikinizin size de sormalı eve davet ederken
Erkekler artık ayrı bir aile olduklarının farkında olamiyorlar Kadınlar ailem denince sadece kocası ve çocuklarıni anlarken erkekler neden aile denince anne ve babasını anlıyor Ben anlayamıyorum
Allah yardımcınız olsun

O zaman da tepki goruyorum. Boyle alttan alttan zekice bi sey yapmak lazim ama nedir bilmiyorum iste. Cok sikiliyorum yaa. Cozum olarak her seferinde ben de annemi cagirayim desem oyle de mutlu olmiycam ki. Cumbur cemaat yasiyomusuz gibi.
Evli olmadığım için bilemiyorum ama eşinizin size yaklaşmasına izin vermeyin mesela, keyfim yok deyin her seferinde.. Elbet nedenini soracaktır. Annen zırt pırt geldiği sürece keyfim böyle devam edecek deyin.

Sizin annenizin de çağırdığınızda çabuk gelebileceği bir mesafede mi yaşıyor? Eşinizin annesini çağırdığında en doğal halinizle "canım çok iyi düşündün, ben de annemi çağırayım da hep beraber oturalım bu akşam" deyin.

Normal değil esiniz tek çocuk mu
İlk cumlelerde yazdığınız aynısını ona da söylemelisiniz
Ayrıca o ev ikinizin size de sormalı eve davet ederken
Erkekler artık ayrı bir aile olduklarının farkında olamiyorlar Kadınlar ailem denince sadece kocası ve çocuklarıni anlarken erkekler neden aile denince anne ve babasını anlıyor Ben anlayamıyorum
Allah yardımcınız olsun
Yok bir kiz kardesi var. Bence de normal degil. Erkekler evlenince anneleri daha degerli oluyor ya, sucluluk psikolojisine giriyorlar sanirim. Bir de daha evlenmeden annesi kendi erkek kardesini ornek gosterip durmus. Evlenip ailesinden uzaklasmis hickimseyle gorusmuyormus falan. Annesine oyle olmadigini da kanitlamaya calisiyor. Ama normal olmayan birine normal degilsin deyince daha da ters tepiyor iste.

Sizin annenizin de çağırdığınızda çabuk gelebileceği bir mesafede mi yaşıyor? Eşinizin annesini çağırdığında en doğal halinizle "canım çok iyi düşündün, ben de annemi çağırayım da hep beraber oturalım bu akşam" deyin.
Evet cok yakin. Annem az biraz biliyor bu olaylari ve hic de hazzetmiyor annesinden. Her seferinde kadinin da rahatini bozmak sikmak istemiyorum ama en iyi care bu galiba.

bende sizin yerinizde olsam rahatsiz olurdum. oglum olcak benmde ins mart sonu ve uzuluyorum ama smdi ilerde bende fazlalik olcam off ne kotu :) kolayda buyutulmuyo ki cocuk smdiden anladm fazlasiyla

Back
X