Ay ben deliricem

biz eşimle üniversitede tanıştık ve resmen beraber buyuduk, bırbırımızı cok sevıyoruz, ve cıdden bı ara ben artık bıtsın dayanamıyorum dedım...ya düşünün ortada hiç bi problem yok ( görünen ) ama mutsuzsun!! sabır diyorum o yuzden.. kaldı ki benim evim ayrı olsa mutlaka bi şekilde idare ederdim...neticede misafir gibi gelip gidecek, bunu bilmek bile beni rahatlatırdı... emekse emek evet ben cok emek verdım ilişkime...ama değdi çok şükür...
Tamamda madem ikinkzde mezunsunjz calisip kirsaya ciksaydinkz niye 12 senenizi bosa harcadiniz

biz eşimle üniversitede tanıştık ve resmen beraber buyuduk, bırbırımızı cok sevıyoruz, ve cıdden bı ara ben artık bıtsın dayanamıyorum dedım...ya düşünün ortada hiç bi problem yok ( görünen ) ama mutsuzsun!! sabır diyorum o yuzden.. kaldı ki benim evim ayrı olsa mutlaka bi şekilde idare ederdim...neticede misafir gibi gelip gidecek, bunu bilmek bile beni rahatlatırdı... emekse emek evet ben cok emek verdım ilişkime...ama değdi çok şükür...
Kadinlarimizin aptalligina kiziyorumda kusura bakmayin. Ev üstüne ev olmaz 1 ay geciyor sonra burda konu aciyorlar... ya bunlar bastan belli olan seyler zaten. Yok cok seviyordum yok cok asiktim. Askla huzur olmuyor. Ve kimse hic bir koca annemim kahrini cektin diye karisina madayla takmaz... kafanizi kullasin kadinlarimiz o beraber yasamak eskidedini. Kocam calismamai istemiyor derler ama evde acmiyor oyle sacmalikmi olur... hem bana ev acmican hem ailenle oturcam ve calismak yasak. Calisirim kendi yagimda kavrulurm huzurum olur özelimde. Biraz akilli olsun kadinlarimiz. En kgrencide ne biliyormusun yan odada kv kaInpeder yaziyor ve siz esinizle liseli gibi ama ses gitnein aman duyarlqdi diye sevisceksiniz niye evlendim ozaman.cocuk olur kv karisir emzircen hadi odana gec. Ya banyo gece gusul hersey sorun kocanla yatiyorsun ve butun evdekiler bunu anliyor düsünsene bu evlilik degilki igrenc kimse kusura bakmasin. Yok cok seviyordumda bilmen nede olan size oluyor kimseye degil.

Kusurada bakma kocanin sama deger verdigi felan yok öyle olsaydi seni 12 yil ailesiyle ayni evde yasatmazdi... kendini kandirma.

canım durum senın bıldıgın gıbı degıl...evımızı aldık arabamızıda cok sukur.. kızımıza bakmak ıcın geldı annesı.. sonra yavas yavas yerlesmeye basladı.. oncelerı yazın memeleketıne donerdı sonra bı baktım oda kalmadı.. tememllı bıızmle.. dedı kı hep evımı buraya tasıyacagım, buraya yerlesecegım, bende bekledım, ayrıca kendımı kandırdıgım falan da yok merak etme, çok şükür ki ben bu durumu eşimi kırıp initmeden hallettim, eger bazı seylerı kaybedersen gerıye donusu yok..

evet bırarada yasamak cokcok zorr... ama dedıgım gıbı benım durumum farklıydı, baktım zaman ılerlıyor bende duruma el atmak zorunda kaldım..olması gerektıgı gıbı saygı ve sevgı cercevesınde...

Tamamda madem ikinkzde mezunsunjz calisip kirsaya ciksaydinkz niye 12 senenizi bosa harcadiniz

Back
X