Ay biliyorum konu çok açıyorum bu aralar iyice.... sı çıktı...

Vander

Guru
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2018
8.285
22.012
348
Ay ne yapayım doluyum doluyum taşıcam yakında.....
Bu sabah da annemle kavga ettik....

sabahın köründe uyan diye kaldırıyor ha bu kavga sebebi değil ama amacı kontrolse benim için kesinlikle kavga sebebi...

buna dayanamıyorum ya her kim yaparsa yapsın...
Sert çıkarak sakın ha benim üzerimde hakimiyet kurmaya kalkma istediğim saatte uyanırım ki yaptıklarımın bütün sorumluluğunu alıyorum...

dedim, çünkü biliyorum ki herkesin beklentileri var,ileride devam edecek...

ben basit bir şekilde kendi hayatımı yük olmadan yaşamak istiyorum...
Kimseyi de karşılamamak istiyorum....

aile olsak bile benim bireysel olarak sınırlarım olmalı diye düşünüyorum...

yanlış mıyım?
şimdi koymazsam sınırları,koymadığım sınırlar sırtımda kambur olmaz mı?

Annelerine ‘benim sınırım/benim hayatım’ diye şsyan edenler sonra kocalara sus pus oturuyorlar . bakalım inşallah sende öyle olmaz 👌🏻
Ben sevgılıme karşıda böyleyim hatta saygısız dediğim bile olmuştur bu kontrol mekanizması yuzunden

Annemi tanımıyorsunuz eğer sizi ararsa mutlaka bir şey öğrenmek için arar...
Uyandırmak istiyorsa mutlaka bir şey vardır

iyi de anneye sinir koymak nasil oluyor? annenin sirtinda kambur olmasi falan? ariyorsa acmazsin olur biter uykudan uyanir uyanmaz kadina “benim ustumde hakimiyet kuramazsin” demek bana en basit ifadesiyle komik geldi.

ben de annemi cok sevmem aramiz iyi degildir ama arama sinir koymaya hic calismadim, zaten sinir gerektirecek bir durum olursa o sinir otomatik olarak olusuyor soz konusu anne olunca.

iyi de anneye sinir koymak nasil oluyor? annenin sirtinda kambur olmasi falan? ariyorsa acmazsin olur biter uykudan uyanir uyanmaz kadina “benim ustumde hakimiyet kuramazsin” demek bana en basit ifadesiyle komik geldi.

ben de annemi cok sevmem aramiz iyi degildir ama arama sinir koymaya hic calismadim, zaten sinir gerektirecek bir durum olursa o sinir otomatik olarak olusuyor soz konusu anne olunca.
Ben eminim ki...
Bir kere okeylersem hep okeylemem gerekecek...
Ben bunu lisede yaşadım sürekli bir şeyler yapıp bir yere gitmem gerekti...
Etkiye tepki olayı diyelim

ben mevzuyu anlamadim embesil beynim agir mi basti nedir, sen univ. okuyorsun sanirim baska sehirde, annen sabah seni erken saat aradi diye sinirlendin dogrumu? eeee ne var bunda?

Ay ne yapayım doluyum doluyum taşıcam yakında.....
Bu sabah da annemle kavga ettik....

sabahın köründe uyan diye kaldırıyor ha bu kavga sebebi değil ama amacı kontrolse benim için kesinlikle kavga sebebi...

buna dayanamıyorum ya her kim yaparsa yapsın...
Sert çıkarak sakın ha benim üzerimde hakimiyet kurmaya kalkma istediğim saatte uyanırım ki yaptıklarımın bütün sorumluluğunu alıyorum...

dedim, çünkü biliyorum ki herkesin beklentileri var,ileride devam edecek...

ben basit bir şekilde kendi hayatımı yük olmadan yaşamak istiyorum...
Kimseyi de karşılamamak istiyorum....

aile olsak bile benim bireysel olarak sınırlarım olmalı diye düşünüyorum...

yanlış mıyım?
şimdi koymazsam sınırları,koymadığım sınırlar sırtımda kambur olmaz mı?
Seni anlıyorum. Ama bunu kırıcı olmadan yapmalısın. Ayrıca ailene tabi ki yardımcı olacaksın ama ilerde onların banka kartı olma. Bunu suistimal eden çok aile var. Ev al araba al şunu yap bunu yap olayına dönmez inşallah

ben mevzuyu anlamadim embesil beynim agir mi basti nedir, sen univ. okuyorsun sanirim baska sehirde, annen sabah seni erken saat aradi diye sinirlendin dogrumu? eeee ne var bunda?
Eğer bu aramasının sebebi vander erken kalk ders yap hoooo bla bla bak ileride bizim de şuyumuz buyumuz durumuysa elbette sınır koyacam...

ne münasebet

Seni anlıyorum. Ama bunu kırıcı olmadan yapmalısın. Ayrıca ailene tabi ki yardımcı olacaksın ama ilerde onların banka kartı olma. Bunu suistimal eden çok aile var. Ev al araba al şunu yap bunu yap olayına dönmez inşallah
Bundan 4 yıl önceydi sanırım bizim başka çocuklarımız da var artık sen başının çaresine bakacaksın
Bize az sorun getir tarzı söylemlerinden sonra kendilerini kendi sorunum için asla aramadım...
Her ay belli miktardan fazlasını istemedim anlaştığımız şekilde yaptım...

bunların karşılığı olacak tabiiki

burada aradığın yorumu ve sırtı sıvazlama durumunu bulamazsın. ben de 22-23 yaşındayım ama böyle küçük sorunları dert etmiyorum. ben çalışma yaşamına girdikten sonra gördüm neyin ne olduğunu. şimdi hazır okuyorken daha iyi yerlere gelebilme şansın var. bunu da ailenin istemek bence en doğal durumu. ben iyi yönlendirilemediğim için bu durumdayım.
sınır evet benim de sınırım var ama aileler evlenene! kadar hepsi böyle. ben daha görmedim bekar birinin bana karışamazsın dediğinde ailenin tamam çocuğum dediğini.

Yanlis hatirlamiyorsam ağır bir bölüm okuyordunuz? E haftasonu... elbet dinleneceksiniz.. anneniz evhamli galiba.

Sen bakma burada yazanlara.
Gidilecek bir etkinlik, bir durum yoksa ne mana yani 'Uyan' diye uyuyan bir insanı kaldırmak.
Tabii ki saygısızlık. Kaç yaşında insansın, uyanacağın vakti elbet bilirsin.

Back
X