AY DARALDIIIM ANNE ADAYINA BI YARDIM EDIVERIN..

Free madam

Bir adam var,hergün yeniden aşık olduğum. .
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2016
215
116
23
Kizlar merhaba tekrardan.bu ara ruyalarimda bebek arabasi ana kucagi ana dizi filan gorur oldum.lutfen yardim edin bana.bi kac sorum olacak.oncelikle oto koltugu olarak da kullanilan ana kucagi ne kadar sure ile kullaniliyor.evde de kullansam cok mu abes kacar:KK51:
Bir baska sorum ise su normal bebek arabasina yenidogan cocuk konulur mu illa bi kac ay gecmesi mi gerekir?
Yani yeni dogan illa ana kucaginda tasinmali diye bi kural mi var allasen?
Bi de her ana kucagi her arabaya baglanabiliyor mu aparat filan gerektirmeden?
En kullanisli olarak nasil bi alisveris yapmam lazim bu konuda?
Baya bi soru sordum kusuruma bakmayin ama ilerde niye bunu almisim keske şöyle alsaydim diye pisman olmak istemiyorum.o_O
Simdiden fikirleriniz icin tesekkur ederim.:KK68:

öncelikle sağlıkla kucağınıza alın..
evet ana kucağını hem evde hem arabada kullanabilirsiniz.. ve hayır normal bebek arabasına oturtamazsınız ..
aparata falan gerek yok ana kucağını ters şekilde arabanın arka koltuğuna yerleştiriyorsunuz..

Kizlar merhaba tekrardan.bu ara ruyalarimda bebek arabasi ana kucagi ana dizi filan gorur oldum.lutfen yardim edin bana.bi kac sorum olacak.oncelikle oto koltugu olarak da kullanilan ana kucagi ne kadar sure ile kullaniliyor.evde de kullansam cok mu abes kacar:KK51:
Bir baska sorum ise su normal bebek arabasina yenidogan cocuk konulur mu illa bi kac ay gecmesi mi gerekir?
Yani yeni dogan illa ana kucaginda tasinmali diye bi kural mi var allasen?
Bi de her ana kucagi her arabaya baglanabiliyor mu aparat filan gerektirmeden?
En kullanisli olarak nasil bi alisveris yapmam lazim bu konuda?
Baya bi soru sordum kusuruma bakmayin ama ilerde niye bunu almisim keske şöyle alsaydim diye pisman olmak istemiyorum.o_O
Simdiden fikirleriniz icin tesekkur ederim.:KK68:

öncelikle sağlıkla kucağınıza alın..
evet ana kucağını hem evde hem arabada kullanabilirsiniz.. ve hayır normal bebek arabasına oturtamazsınız ..
aparata falan gerek yok ana kucağını ters şekilde arabanın arka koltuğuna yerleştiriyorsunuz..

Nooption Nooption 'a aynen katılıyorum
bir de şunları ekleyeyim
siz siz olun ana kucağı seçerken iyi bir marka olmasına ve hafif olmasına dikkat edin, çünkü bir süre onunla yaşıyorsunuz
iyi marka olması önemli çünkü bebekler evin içinde de onda olmak istiyorlar ve bebeğin fiziki yapısını bozmayacak kalitede olması lazım, almak için almayın yani
sürekli oradan oraya taşıyacağınız için de hafif olması çok önemli

bebek arabası için de mutlaka tek elle açıp kapayabileceğiniz hafif birşey seçin çünkü aksi türlüsü eziyet oluyor
mesela maclaren'de var öyle modeller, hem dayanıklı hem tam yatış pozisyonuna geçiyor (0 yaş diyor ama bence 3 aydan itibaren kullanabilirsiniz) hem de çok hafif, bir elinizde bebek diğerinde araba ile bile yürüyebilirsiniz

ana kucağı, araba koltuğu, bebek arabası için maxi cosi de çok iyidir ama çok pahalı

bir de mama sandalyesi çoooooooook önemli
bazı modeller kendi içinde bir harekete sahip, nasıl anlatılır bilemedim, sakın onlardan almayın
chicco polly çok iyidir mesela, o da tam yatış pozisyonuna sahip, çok işe yarıyor, hem de dayanıklı

ben kendi bebeğim için şöyle bir plan yapıyorum.

büyüğün araba koltuğu bir aparatla 0. aydan itibaren kullanılabiliyor.
o yüzden büyüğe yeni bir araba koltuğu alacağım, onunkini küçüğe vereceğim.

evde kullanım için de ayrıca ana kucağı alacağım.
sadece evde kullanım için olanlar daha hafif ve daha ucuz.

ana kucağını arabada da kullanacaksanız 1 yaşa kadar öneriliyor, ama çocuğun gelişimine göre daha erken veya daha geç olabilir.
bizimkini 1 yaşında iken kullanamıyorduk, araba koltuğuna geçmiştik.

Kizlar fikirleriniz icin tesekkur ederim.baya faydali oldu.galiba ana kucaginda bi kac saatten fazla yatirirsaniz bebegin anatomik yapisina zarari.olur diye bisey okumustum.ev tipi ana kucagi da olabilir diye dusunuyorum.

Kizlar fikirleriniz icin tesekkur ederim.baya faydali oldu.galiba ana kucaginda bi kac saatten fazla yatirirsaniz bebegin anatomik yapisina zarari.olur diye bisey okumustum.ev tipi ana kucagi da olabilir diye dusunuyorum.

işte o yüzden size kaliteli alın yazdım
ben doktora sormuştum
isterse gece orada uyusun birşey olmaz demişti

Bizim koltuğumuz maxi cosi pebble 13 kg a kadar kullanılıyor Yaş değil kg önemli. Arabadaki kemerlerle sabitliyorsun veya araca sabitlenen adaptör denen bir eklentisi var onu alacaksın biz onu almaya gerek duymadık. Koltuğu bebek arabasına takabiliyorum o da quinny zapp. Bebek arabası da çok uzun yıllar kullanılabilecek şekilde tasarlanmış. İkisi dışında hiç bir alet edevatta almadım. Çok fazla kalabalık almanı tavsiye etmem. Yok zıp zıpıydı hamağıydı örümceğiydi çoğu gereksiz.

Back
X