ay kızlar cooookkk mutluyum kalp atışlarını duydum

aktasozlem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
214
1
96
İstanbul
kızlar cok mutluyum ıkızlerımın kalbının sesını duydum bırı 15mm 7 hafta 6 gunluk bırıde 18 mm 8 hafta 2 gunluk cok sukur rabbıme ısdeyen herkese nasıp etsın rabbım

kızlar cok mutluyum ıkızlerımın kalbının sesını duydum bırı 15mm 7 hafta 6 gunluk bırıde 18 mm 8 hafta 2 gunluk cok sukur rabbıme ısdeyen herkese nasıp etsın rabbım

canım benim tebrik ederim..şuan şoktayım.bu ikiz olayını anlamadım ben.bir ayda iki keremi yumurtlamışsın yaa:53::44:Allah Allah doktor bir bilgi verdimi nasıl oldu bu?:1:

ayy yaa sanki kendi bebeğimmiş gibi sevindim valla ne yalan söyleyeyim...inşallah sağsalim kucağınada alırsın bebişlerini .bende çook istemiştim hep ikiz bebeklerim olsun diye ama nasip bi tanesının bile heyecanı şimdiden yetip artıyo 2tane olsa düşünemiyorum

yok canım cıft yumurta ıkızı oldugu ıcın farklı olabılıyomus gelısmesı normal dedı canım ole farklı zamanda dollenme yok:) cıft yumurta ıkızı oldugu ıcın farklı keselerdeler farklı kordonlardan beslenıyolar o yuzden gelısımlerı farklı oluyomuss normal dedı bı arkadasdan duymusdum ıkı hafta bıle fark olan varmıss

yok canım cıft yumurta ıkızı oldugu ıcın farklı olabılıyomus gelısmesı normal dedı canım ole farklı zamanda dollenme yok:) cıft yumurta ıkızı oldugu ıcın farklı keselerdeler farklı kordonlardan beslenıyolar o yuzden gelısımlerı farklı oluyomuss normal dedı bı arkadasdan duymusdum ıkı hafta bıle fark olan varmıss

hmmm :61: maşallah, hadi inşallah sağlıkla kucağına alırsın yavrularını.. tebrik ederim :)

Hayırlı olsun canım.evet çift yumurta ikizleri öyle oluyor.benimde ikizlerim var.6 yaşında.onlarda öyleydi.biri diğerinden 1 hafta önde görünüyordu.doğduktan sonra kilo farkları oluyor.ama benim kızların şimdi boy kilo aynı...............

ıyı dıleklerınız cok tesekur ederım rabbım herkesın bebegını saglıklı sıhatlı kucaklarına almayı nasıp etsın ınsallah

ayy ne güzel ne güzel ne güzzeelll :66:

tebrik ederim canım.sağlıklı sıhjhatli kucağına alırsın inlş bbeişlerini.

darısı başımıza:)

ALLAH hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş:nazar: bende 8. haftadayım ve bebeğimin kalp atışını duydum çok güzel bir duygu isteyen herkes yaşasın bu duyguyu:21:

tebrik ederim canım, Allah analı babalı büyütsün inş.,benim de 2 kesem vardı,ama biri erimiş,gelişmemiş,diğeri iyiymiş ama,diğerinin de kalp atışını duysam rahatlayacam,6+4 de duyamadık,10 gün sonra gel dedi,yani 8. haftamda,inş. duyarım o tıkırtıları,çok güzel bi duygudur eminim:79::79:

çok sevindim canım..Allah tamamına erdirsin..
ben de bugün ilk kez keseyi gördüm ultrasonda..2 hafta sonra benimkinin kalp atışını duymamız gerekiyo..çok heyecanlıyım...inşallah hayırlısıyla hepimiz kavuşuruz bebişlere..:nazar:

çok sevindim canım..Allah tamamına erdirsin..
ben de bugün ilk kez keseyi gördüm ultrasonda..2 hafta sonra benimkinin kalp atışını duymamız gerekiyo..çok heyecanlıyım...inşallah hayırlısıyla hepimiz kavuşuruz bebişlere..:nazar:

senınde hayırlı olsun cnm:64: allah analı babalı buyutsun saglıkla kucagına al ıns:49:

sagolun kızlar ınsallah en kısa surede rabbım ısdeyen herkese nasıp eder bol bol dua edın rabbım hıc bır zaman en ıcden edılen duayı gerı cevırmezz

Back
X