- Konu Sahibi aktasozlem
kızlar cok mutluyum ıkızlerımın kalbının sesını duydum bırı 15mm 7 hafta 6 gunluk bırıde 18 mm 8 hafta 2 gunluk cok sukur rabbıme ısdeyen herkese nasıp etsın rabbım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar cok mutluyum ıkızlerımın kalbının sesını duydum bırı 15mm 7 hafta 6 gunluk bırıde 18 mm 8 hafta 2 gunluk cok sukur rabbıme ısdeyen herkese nasıp etsın rabbım
yok canım cıft yumurta ıkızı oldugu ıcın farklı olabılıyomus gelısmesı normal dedı canım ole farklı zamanda dollenme yok:) cıft yumurta ıkızı oldugu ıcın farklı keselerdeler farklı kordonlardan beslenıyolar o yuzden gelısımlerı farklı oluyomuss normal dedı bı arkadasdan duymusdum ıkı hafta bıle fark olan varmıss
çok sevindim canım..Allah tamamına erdirsin..
ben de bugün ilk kez keseyi gördüm ultrasonda..2 hafta sonra benimkinin kalp atışını duymamız gerekiyo..çok heyecanlıyım...inşallah hayırlısıyla hepimiz kavuşuruz bebişlere..![]()