Ay sonu toplam harcamaları maaşından çok olanlar yalnız değilsiniz:)

duygum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2011
1.464
14
108
Evet kızlar düşündüm düşündüm ve kendimi böyle bi grupta çok samimi gördüm. çünkü ne yaparsam yapayım ay sonu harcamalarım hep maaşımın üstüne çıkıyor. Bide bu aralar çeyiz telaşesi sardı beni:52: bu sebepten ötürü harcayıp harcayıp ay sonunda karta yatırmak durumunda kalıyorum tüm maaşımı:47:

Var mı kk da başka benim gibi olan???

ben beeeeeen:66::66::66: valla ilk yılım çalışma hayatında ama bekarken böyle çok gidiyo para ilerde nası olcak. paranın adı var kendi yok yahuu:44::44::44:
çeyiz alayım ona birikim yapayım diyoırum bu sene... ne almakla başlasam kızlar sanırım siz de çeyiz hazırlığındasınız? buarada kuyumcularda külçeler satılıyo 1 gr lık altın 80 tl civarında falan... bu aydan itibaren ne olursa olsun maaşı alır almaz gidip ayda 1 külçe alıcam. ilerde bişe olur olmaz elimde bulunsun. 80 tl çok da koymaz . size de tavsiye ederim.. birlikte birikim yapalım deneyelim bakalım kendime çok güvenemiyorum ama karrlıyım:53::53::53:

altın mı:27:

keşke o kadar param kalsada altın alsam. hep bi soınraki aya borçlu giriyorum ama artık dur demek lazım buna sanırım. hadi bugün bekarız hesap tutmuyoz. yarın evlenince ne etcez:18:

altın mı:27:

keşke o kadar param kalsada altın alsam. hep bi soınraki aya borçlu giriyorum ama artık dur demek lazım buna sanırım. hadi bugün bekarız hesap tutmuyoz. yarın evlenince ne etcez:18:

ben de borçlu giriyorum.. kredi kartımın limiti doluuuuu.gdip ödüyorum hermencek heri doluyo elimde nakit kalmadıından :44::44: ama yine de öyle bi yere bağlasam kendimi hiç değilse az bişey birirkimim olur diyorum..

her aya 300 -400 içerde başlıyoruz ne yapsakta hep borçlu çıkıyoruz allah yardımcımız olsun

amin valla ya ama sanırım çoğumuz kredi kartlarından sebep bu haldeyiz???

Çok şükür maaşım da iyi ama eşim olmasa açlıktan ölmüştüm şuana kadar herhalde :18:
Çok öyle her gördüğümü alma huyum, marka takıntım yok da ne bileyim bazı şeylerden vazgeçemiyorum
Köpüş ve kedilerim yüzünden baya zordayım, dipteyim sondayım, çok sevimliler ama tahmin edilenden çook masraflılar

amin valla ya ama sanırım çoğumuz kredi kartlarından sebep bu haldeyiz???

Kredi kartım yok artık çok şükür
Çok şükür diyorum, borçlarını bitirip kapatana kadar çok çektim, şimdi ne kadar varsa cebimde o kadar harcıyorum, sadece 1 liram mı var ve evde yiyecek hiçbişey yok mu? farketmez bi paket makarna alırım ohh miss
ama cebimde kart olsa o an markete gittiğimde, artar da artar hesap
ama başka zorunlu masraflarımdan ötürü ben de zordayım :/

Kredi kartım yok artık çok şükür
Çok şükür diyorum, borçlarını bitirip kapatana kadar çok çektim, şimdi ne kadar varsa cebimde o kadar harcıyorum, sadece 1 liram mı var ve evde yiyecek hiçbişey yok mu? farketmez bi paket makarna alırım ohh miss
ama cebimde kart olsa o an markete gittiğimde, artar da artar hesap
ama başka zorunlu masraflarımdan ötürü ben de zordayım :/

ama kartsız da olmuyor ki şimdi ben çeyiz alıyorum netten filan daha ucuz oluyor. ve taksit imkanı var. ee bunlardan kart olmadan nasıl yararlanıcam. sanırım bende evlenince kapattırırım:55: hemde 1 değil tam 3 kredi kartım var:77:

aynen hem çeyiz al hem taksit öde valla aysonunu zor getiriyorum..

off yaaa bu ay yine içerdeyimm:5:

sen mi içerdesin yoksa ben mi:)))))) 5000 lira kartın 1 tanesine gelmiş.diğeri 1000 lira olmuş.kurban parası biriktirmem lazım daha.paranıon gözü kör olsun.elinde para olan adam oluyo.başında car car ötüyo.allahım neden adil davranmıyosun:(((

aynen kızlar ...düğünümüz geçen yıl eylülde oldu hepside borçla oldu takıları da oraya yatırdık ama hala öde öde bitmiyor..evde eksiğimiz çoktu aldıkça da aldık üzerine..e tabi hala da bitmiyo..insanın eksiği ve alma isteği bitmek bilmiyorrr....kredi kartlarımızı azalttık şimdi bir eşimde birde bende kaldı ve artık alma isteğime dur diyorumm her gördüğümü almıyorum yeter artık birikim yapmak lazım yarın ne olacağımız belli miiii...

Gram altın almayı düşünen arkadaşlar, kuyumcudan almak yerine bankaların altın hesabı var onlar da aynı işlevi görüyor. Gidip bir hesap açtırıyorsunuz o kadar. Hem saklama derdi yok hem de daha pratik. Oturduğunuz yerden internet üstünden bile alabiliyorsunuz ya da bankamatikten. Evde saklamak riskli Allah korusun dünyanın binbir türlü hali var.

Son düzenleme:
sen mi içerdesin yoksa ben mi:)))))) 5000 lira kartın 1 tanesine gelmiş.diğeri 1000 lira olmuş.kurban parası biriktirmem lazım daha.paranıon gözü kör olsun.elinde para olan adam oluyo.başında car car ötüyo.allahım neden adil davranmıyosun:(((

ayyy senin ki çok daha kötüymüş cnm allah yardımcın olsun.

bende 2 ay evvel 3 kredi kartı full limitini harcamıştım 3000 kadar extrem vardı.

allahıma bin şükür bu ay 300 tl içerdeyim sadece:4:

önümüzdeki ay ise maaşım direk kartlara yatacak:43:

Back
X