30lu yaşlara yaklaştıkça insanlar yükselen burçlarına daha çok benziyorlarmış. Yengec çok zor bir burç Allah yardımcın olsunTatlım yayın vermiş olduğu gerginlik var zaten sende.
Aslında güneş terazi olduğu için sakin bir yapıda olabilirsin ama yükselen yay fena.
Bende oğlak burcuyum yükselen yengeç.
Sanırım yükselen daha çok etkiliyor ya kişiliği.
Ben tam bir yengeç burcuyum bence
Aslında seviyorum yükselen yengeç olmayı.30lu yaşlara yaklaştıkça insanlar yükselen burçlarına daha çok benziyorlarmış. Yengec çok zor bir burç Allah yardımcın olsun
Aynen bugün de sinirliyim ama düne göre daha iyiyim. Ama şöyle soyleyeyim bir cinnet her şeyi halleder. Hayatımdan çıkarmam gerekenleri çıkardım. Umarım sende de hayırlı etkileri olmuştur.Kesinlikle yay üzerinde aşırı etkiliydi. Ancak 7 mayısa kadar diyordu okuduğum bir yerde. Burcum yay ama inanılmaz duygusal ve gergin olduğum bir donem bu kadar yaşamamıştım. İki gündür etkisi biraz biraz geçiyor.
Kendimin farkına varmamı ve cevremdeki cogu kişinin yalandan ibaret olduğunu anladım. Özüme döndüm diyebilirim. Bazen kötü şeyler yaşamak gerekiyor cevrendekileri anlamak için.Aynen bugün de sinirliyim ama düne göre daha iyiyim. Ama şöyle soyleyeyim bir cinnet her şeyi halleder. Hayatımdan çıkarmam gerekenleri çıkardım. Umarım sende de hayırlı etkileri olmuştur.
Kız izabel kardeşim yengeç duygusal ve aşırı manipülasyoncu. Takılmaması gereken seylere takılıp saatlerce konuşup ağlayabilir. İnşallah sen de öyle değilsindir.Aslında seviyorum yükselen yengeç olmayı.
Dişil enerjisi yüksek ama çok duygusal oluyoruz.
Koçlar kavgacı yengeçler duygusal. Cıkss beğenmedim bu ikiliyi.Bazen öyleyim ama aştım artık diyelim.
Aslında manupulasyon yapmıyoruz öyle algılanıyor dışardan.
Gerçekten o konu artık neyse bizi çok üzüyor yani gerçekler bunlar ama duygu sömürüsü olarak gözüküyor dışardan.
Bide fazla kırılganız ya özellikle sevdikleriniz konusunda.
Ufacık bir şeyden üzülüp saatlerce modumuz düşebiliyor şakayı bile ciddiye alıyorum.
Ex partnerimle bu konuda anlaşamıyorduk adam koç burcuydu dan dun konuşuyordu beni anlamıyordu...
Sana da başka yerden vurmuş demekkiben kova yükselenim oğlak galiba ben niye hdhd
Ya bu kavgacı değildi ama garipti gıcık ediyordu beni hoşuna gidiyordu.Koçlar kavgacı yengeçler duygusal. Cıkss beğenmedim bu ikiliyi.
Dün hattımı kırıp attım Allah'tan telefonu kırmadımYay olan arkadaşımı dün gece zor sakinleştirdim. Bunalmaktan fenalık geçirecekti. Diyeceklerim bu kadar.
Kız siz niye telefonla atmaya çalışıyosunuz siniriniziDün hattımı kırıp attım Allah'tan telefonu kırmadım
Biz de böyle bir manyağız nabıcanKız siz niye telefonla atmaya çalışıyosunuz sinirinizi
O da bütün sosyal medya hesaplarından fotoğrafını kaldırdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?