Ay Tutulması ve Sinir Harbi

Nickyokkk

🧿İt ürür, kervan işinde gücünde 🧿
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2022
11.874
52.997
528
Şu 3-4 gündür özellikle dün o kadar sinirliyim ki önüme gelenleri greyder gibi ezip geçesim vardı. Burcum terazi ve yükselenim yay. Sanırım yaylar etkilenecekmiş. Etkilenmesem şaşardım. Ayrıca daha öncesinde haksızlıklar yaşatan insanları da hayatımdan sert şekilde postaladım. Sizler neler yaşadınız? Toplanın tutulmayı konuşalım.

Tatlım yayın vermiş olduğu gerginlik var zaten sende.
Aslında güneş terazi olduğu için sakin bir yapıda olabilirsin ama yükselen yay fena.
Bende oğlak burcuyum yükselen yengeç.
Sanırım yükselen daha çok etkiliyor ya kişiliği.
Ben tam bir yengeç burcuyum bence

Tatlım yayın vermiş olduğu gerginlik var zaten sende.
Aslında güneş terazi olduğu için sakin bir yapıda olabilirsin ama yükselen yay fena.
Bende oğlak burcuyum yükselen yengeç.
Sanırım yükselen daha çok etkiliyor ya kişiliği.
Ben tam bir yengeç burcuyum bence
30lu yaşlara yaklaştıkça insanlar yükselen burçlarına daha çok benziyorlarmış. Yengec çok zor bir burç Allah yardımcın olsun 🤐🤣

Kesinlikle yay üzerinde aşırı etkiliydi. Ancak 7 mayısa kadar diyordu okuduğum bir yerde. Burcum yay ama inanılmaz duygusal ve gergin olduğum bir donem bu kadar yaşamamıştım. İki gündür etkisi biraz biraz geçiyor.

30lu yaşlara yaklaştıkça insanlar yükselen burçlarına daha çok benziyorlarmış. Yengec çok zor bir burç Allah yardımcın olsun 🤐🤣
Aslında seviyorum yükselen yengeç olmayı.
Dişil enerjisi yüksek ama çok duygusal oluyoruz.

Kesinlikle yay üzerinde aşırı etkiliydi. Ancak 7 mayısa kadar diyordu okuduğum bir yerde. Burcum yay ama inanılmaz duygusal ve gergin olduğum bir donem bu kadar yaşamamıştım. İki gündür etkisi biraz biraz geçiyor.
Aynen bugün de sinirliyim ama düne göre daha iyiyim. Ama şöyle soyleyeyim bir cinnet her şeyi halleder. Hayatımdan çıkarmam gerekenleri çıkardım. Umarım sende de hayırlı etkileri olmuştur.

Aynen bugün de sinirliyim ama düne göre daha iyiyim. Ama şöyle soyleyeyim bir cinnet her şeyi halleder. Hayatımdan çıkarmam gerekenleri çıkardım. Umarım sende de hayırlı etkileri olmuştur.
Kendimin farkına varmamı ve cevremdeki cogu kişinin yalandan ibaret olduğunu anladım. Özüme döndüm diyebilirim. Bazen kötü şeyler yaşamak gerekiyor cevrendekileri anlamak için.

Aslında seviyorum yükselen yengeç olmayı.
Dişil enerjisi yüksek ama çok duygusal oluyoruz.
Kız izabel kardeşim yengeç duygusal ve aşırı manipülasyoncu. Takılmaması gereken seylere takılıp saatlerce konuşup ağlayabilir. İnşallah sen de öyle değilsindir.

Bazen öyleyim ama aştım artık diyelim.
Aslında manupulasyon yapmıyoruz öyle algılanıyor dışardan.
Gerçekten o konu artık neyse bizi çok üzüyor yani gerçekler bunlar ama duygu sömürüsü olarak gözüküyor dışardan.
Bide fazla kırılganız ya özellikle sevdikleriniz konusunda.
Ufacık bir şeyden üzülüp saatlerce modumuz düşebiliyor şakayı bile ciddiye alıyorum.
Ex partnerimle bu konuda anlaşamıyorduk adam koç burcuydu dan dun konuşuyordu beni anlamıyordu...

Bazen öyleyim ama aştım artık diyelim.
Aslında manupulasyon yapmıyoruz öyle algılanıyor dışardan.
Gerçekten o konu artık neyse bizi çok üzüyor yani gerçekler bunlar ama duygu sömürüsü olarak gözüküyor dışardan.
Bide fazla kırılganız ya özellikle sevdikleriniz konusunda.
Ufacık bir şeyden üzülüp saatlerce modumuz düşebiliyor şakayı bile ciddiye alıyorum.
Ex partnerimle bu konuda anlaşamıyorduk adam koç burcuydu dan dun konuşuyordu beni anlamıyordu...
Koçlar kavgacı yengeçler duygusal. Cıkss beğenmedim bu ikiliyi.

Koçlar kavgacı yengeçler duygusal. Cıkss beğenmedim bu ikiliyi.
Ya bu kavgacı değildi ama garipti gıcık ediyordu beni hoşuna gidiyordu.
Öyle dan dun konuşuyordu bende fazla tepki verince şaşırıyordu.
Anlaşamıyordık özetle

Sakince dönemin bitmesini bekleyin tfb, yoksa kendinizi yıpratacaksınız boşu boşuna. Üzülüyorum valla :(

Back
X