ayağım kırıldı üstelik Hamileyim:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi glsdt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

glsdt

Guru
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2010
54
38
298
Günaydın kızlar. Direk derdimi anlatmaya baslayim ben. Dün aksam bağdaş kurmuş oturuyordum. Bir müddet oturdum cay falan içtim. Sonra mutfağa gitmek icin ayağa kalkmaya çalışırken kendimi yerde buldum. Ayağım öyle bi uyuşmuş ki hiçbir hissiyati yok. Sag ayağım üstü bağırmaya basladi. 20 haftalık Hamileyim bu arada. Allahtan bebeğe bişey olmadı.
Ayak ağrısı gecer diye düşündüm, incinmedir falan dedim. Gece inleyerek uyandım agridan. Bi baktım ayağım şişmiş. Haydi kalktık eşimle acile. Tabi uzman yok asistan bakti. E hamile olduğum icin röntgen cekilemedi. Kirik olduğu belli ama. Hic basamiyorum üstüne. Alciya almakda riskli emboli atabilir dedi. Istirahat et dedi ve sprey verdi. Bende hemsireyim bunları diyeceğini biliyordum.
Simdi evde yatıyorum eşim ise gitti. Ben raporluyum. Baktım baktım ayağım morarmış. Yaa sabır durduk yere neler oldu uffff. Merak ettim hamileyken böyle kirik olayı yaşayan varmı. Sizler neler yaptınız. Bu gidişle iyilesene kadar kk da takilacam zaten, sohbetleriz kızlar...

Çok geçmiş olsun canım kıyamam hamilesin bide
Umarım çok ızdırabın olmaz.
Hemşiresin bizden daha iyi bilirsin ama yanlış kaynama durumu falan olmaz inşallah.
Allah beterinden saklasın arkadaşım.
İnşallah tez zamanda düzelirsin.

kırık ayak alçısız nasıl iyileşir ki ? Arkadaşın dediği gibi yanlış kaynama felan olmasın da

geçmiş olsun...Kardeşimin eşinin de hamileyken başına böyle bir durum gelmişti.Onunki çatlakmış.Alçıya aldılar bi onbeş gün kadar alçıda kaldı,çünkü morarıyordu...Sonrasında düzeldi..

Umarım yanlış kaynama falan olmaz yaa. Aksam hacettepeye gideyim bari. Orda heteroseksüel zaman uzman var. Parol aldım az önce ınş bi nebze azalır ağrım

Geçmiş olsun, hamile olmanız kırık zamanı kötü olmuş, yoksa benim aşil tendonum koptu, geçiyor şükür, ayaktaki araz hiçbirşeye benzemiyor

Umarım yanlış kaynama falan olmaz yaa. Aksam hacettepeye gideyim bari. Orda heteroseksüel zaman uzman var. Parol aldım az önce ınş bi nebze azalır ağrım

geçmiş olsun yapılabıleceklerı yapmışsınız heteroseksüel nealaka anlamadım

Amaninnnn rezillik. Ya ben telden giriyorum. Ortopedi yazacağıma ne alaka öyle çıkmış. Ayyyyyy siz deyince farkettim kızlar kusura bakmayın

Geçmiş olsun.
Kırık olduğunu düşündüğünüz yer ayağınızın neresi?
Tarak kemiklerinde mi yoksa bilek kısmında mı?
İnşallah kırık yoktur, bilek kısmındaysa bağlarda esneme olsa dahi çok şişiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…