• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayağım kırıldı :(

Allahım günlerdir neler çekiyorum önce günlerce hastalıktan gözümü açamadım sonra hemen arkasından ayağım kırıldı dün gece. Alciya alındı bu sabah şimdi alçı ile ilk yatacağım gece olacak ve ben yatamıyoum agrısı, rahatsızlığı, bacağımı sürekli yastığın üstünde tutmamdan dolayı kalçama kadar oluşan tutulma, hareket edememe vs perişan oldum :43: ne zormuş Allahım kimsenin başına vermesin zorumdan aglıycam :43:

Geçmiş olsun allah beterinden korusun...

Gecmis olsun.Doktor agri kesici birsey yazmadi mi su kadar saatte bir alabilirsin gibi.. Ilk bir iki gunu agri kesici ile daha rahat atlatirdin, sonra zaten hafifler.

çok teşekkür ederim. Yok hiçbirşey yazmadı bende bilmeden etmeden içmeyeyim dedim yarın sabah kontrole çagırdı ama

bir de şu anda ayak parmaklarım karıncalandı uyuştu gibi hissediyorum kramp girer ya hani öyle bir duyu bu normalmidir?

bir de şu anda ayak parmaklarım karıncalandı uyuştu gibi hissediyorum kramp girer ya hani öyle bir duyu bu normalmidir?

Hayir. Pozisyon degistir, biraz bekle ve tekrar kontrol et. Hissedebilmeli, parmaklarini oynatabilmelisin. Devam ederse doktorunu ara. Bu arada, yatakta da saga sola donemesen bile bir yastik yardimi ile agirligini bir sagina, bir soluna vererek rahatlayabilirsin. Mesela, bir yastigi annenin yardimi ile sola donerek sag omuzun ve kalcanin altina yerlestir, boylece vucut agirligin soluna kaysin. Iki saat kadar sonra yastigi diger tarafa koydurt ve vucut saga kaykilsin. Bir dahakine de tamamen cek ve sirtustu yat. Bu sekilde pozisyon degistirerek tutulmalarin onune gecebilirsin..

Geçmiş olsun :) Allah dermanı olan dert versin, geçer nasılsa. Kendin yazmışsın ya "dert etme dua et" diye, aynen öyle :))

Geçmiş olsun.
Hiç ağlama, canını sıkma, her haline şükret.
Allah beterinden korusun.
Hastalık yaşayıp bacağını komple kaybedenleri düşün.
Seninki sıkıntın geçecek Allah'ın izniyle kısa süreli bir rahatsızlık.
Hep güzel tarafından bakmayı dene.
Allah sana acil şifalar versin.

Allah şifa versin,geçmiş olsun.Benimde kolumda kırık olmuştu,2 ay alçıda kalmıştı.Elimi açıp kapayarak hareket ettirmiştim kan akışını sağlamak için yoksa şişiyordu.Alçı çıkınca kolum biraz incelmiş gibiydi sonra geçti.Başta bende yattım ama sonra alçı ile dolaştım.

Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inş.

Alçının zorluğunu bilirim, 13 haziranda eşimin aşil tendonu yırtıldı, 3 hafta tam bacak alçısı, 2 ayda açı ayarlı (bir nevi alçı ayakkabı) giydi, çok zordu çok.

Ama kırık tendon yırtılmasından çok çok daha iyi, çünkü daha kısa sürede iyileşiyor, 4 ay olmasına rağmen eşim hala iyileşemedi gerginlik var, doktorumuz da 6 aya kadar sürer bu şikayetler diyor.

Demem o ki çok zor bir durum ama beterin de beterini düşünerek haline şükret ve sabırla bekle,böyle durumlarda sabır en güzel ilaç.

hepinize geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar şimdi biraz daha iyi durumda ayağım :-) çok haklısınız Allah daha beterinden korusun...

Cok gecmis olsun.benimde gecen yil kolum kirilmisti,1 ay askida kaldi.cok sukur duzeldi.zor evet ama,sukretmek lazim.Rabbim beterinden korusun.

Back
X