Ayakkabı(36 numara)-Çanta- elbise ve etek..../satilmistir

amayaa

Guru
Kayıtlı Üye
14 Mart 2013
5.906
3.234
448
görümüşüne vurulup aldığım, 1-2 defadan fazla giymediğim ayakkabılarım karşınızda hanımlar.... yeni sahiplerini beklemekteler......

kırmızı dolgu topuk 36 numara... 2-3 kez giyinmiştir. 20 TL...

krem rengi yandan fiyonklu ince topuk... 1 kez giyildi. 20 tl.

canzone marka 36 numara deri siyah ayakkabı. internetten aldım sadece denedim, geri göndermeye kıyamadım ama hiç de giyemedim. 50 tl.

siyah abiye ayakkabı... arkadaşımın düğünü için almıştım. sadece o zaman giyildi. 10 tl.

Son düzenleme:
lacivert çanta... hiç kullanılmadı. alırken beğenip aldım ama kullanmadım hiç.
biri fermuarlı olmak üzere 3 gözü bulunmakta. 20 tl...
tl.

krem üzerine rengarenk puantiyeli bluz 38 beden 8 tl

siyah colins S beden süveter 3 tl

önden pileli arkası düz siyah etek 7 tl 38-40 bedene uyumlu

siyah dar etek, arkadan ufak bir yırtmacı var 38-40 beden uyumlu 7 tl

gri kışlık mini etek. 36 beden ancak beli arkadan lastikli 38 bedene de rahatlıkla olur. 5 tl.... keçeler ile kelebekleri ben yapmıştım üzerine :)

siyah 38-40 beden uyumlu etek 7 tl... yine keçeden üzerine eklemelerini ben yapmıştım. arkasında da iki pilesi var

Eklentiler

• IMG_20150215_133252.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 90
koyu kahve üzerine pembe çizgilerle kareli kışlık etek. diz hizasında 38 beden... 7 tl.. önden pileli arkadan çift pilesi var.

açık gri etek 7 tl. 36 beden 7 tl

kısa kollu siyah likralı elbise. 7 tl 36-38 bedene uyumlu

koton, kolları pencereli, bordo üzerine krem rengi uğur böcekli elbise, 38 beden, yarım kol.... 15 tl.

şifon uzun elbise. 100 tl e aldım 2 kez giydim.... 36 beden yazıyor ama kalıbı biraz büyük anlaşılan, 38 beden uyumlu diyeyim. 50 tl....

şifon etek, tamemen pileli ve beli lastikli, 36-38 beden uyumlu . mor vehaki yeşili renklerinde 2-3 kez giyildi.... 10 tl....

koton u yaka diz dizasında simli elbise, 38 beden... 10 tl

şifon önden cepli etek....36-38 beden uyumlu... 7 tl....

siyah klasik ceket 36 beden. takım olarak almıştım ancak ceketini sadece 1 gün giydim. sonrasında bedenen büyüdüğümden kullanmadım. 20 tl

byKOTON 30 beden krem boru paça pantolon 10 tl.

mavi-beyaz ala mini tulum... 4-5 kez giyildi 36-38 beden uyumlu. 10 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…