• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayakkabı önerilerinizi alabilir miyim?

cifmatik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2008
2.958
420
173
Ankara
yaklaşık 20 gün sonra özel bi gecede giyeceğim elbisem.

$nurrrr 006.webp

çoraba bakmayın. bu çorabı giymicem. altına ince çorap giyicem.

topuklu ayakkabı giymediğimden elimde olan tek topuklumu ekliyorum. topukluda sayılmaz aslında. sizce uyar mı elbiseye? veya varsa başka ayakkabı önerilerinizi bekliyorum.( alışverişte alsammı toiğine koydum ama kimse oralı olmayınca yeni bi başılk açtım) elbiseyi beenmezseniz elbise önerilerinize de açığım:18::18:

Eki Görüntüle 171493 Eki Görüntüle 171494

elbise güzel ama ayakkabiyi ben pek beğenmedim. bende pek giyemem ama topuklu bir model tercih etmelisin. topuklu ayakkabılar çok şık gösteriyor insanı.:69:

bu senede platform topuk moda sana hitap ediyorsa onlardan etmiyorsa düz siyah topuklu uygun olacaktır

kolaylık olsun diye söylüyorum çıplak ayağa pudra ile çorapla giyeceksende vazelin sürerek biraz daha rahat edebilirsin.:34:

elbise güzel ama ayakkabiyi ben pek beğenmedim. bende pek giyemem ama topuklu bir model tercih etmelisin. topuklu ayakkabılar çok şık gösteriyor insanı.:69:

bu senede platform topuk moda sana hitap ediyorsa onlardan etmiyorsa düz siyah topuklu uygun olacaktır

kolaylık olsun diye söylüyorum çıplak ayağa pudra ile çorapla giyeceksende vazelin sürerek biraz daha rahat edebilirsin.:34:

platform olmaz büyük ihtimal. alçak topuk bi ayakkabı olcak sanırım. tavsiyelerini uygulıcam cnm. çok saol..:34::34:

ayakkabıyı beğenmedim sadece topuk boyu açısından koyuyorum.

topuk olarak bu boy topuklar daha rahat tabi yüksek topuğun şıklığının yerini tutmuyor ama en azından hem kullanışlı olur hemde biraz abiye

315z4950s2509large.jpg

Son düzenleme:
ayakkabıyı beğenmedim sadece topuk boyu açısından koyuyorum.

topuk olarak bu boy topuklar daha rahat tabi yüksek topuğun şıklığının yerini tutmuyor ama en azından hem kullanışlı olur hemde biraz abiye

315z4950s2509large.jpg

evt cnm bu boylarda düşünüorum. bide sürekli aktif ayakta olcam ve ertesi günde aynı şekilde olcağı için yorulmamam lazım. ztn boyumda arkadaşlarıma gööre uzun. sakın yüksek topuk giyme diolar:59::59:

pelincim bence dümdüz siyah bir babet de çok hoş olur bence deri gibide olabilir :34:bende uzunum :29::24:

ayakkabı çok sade kalmış, topuklu giymelisiniz bence, ama görevliyim yorulurum diyosanız dolgu topuk en iyisi.. ama şık birşey olmalı

elbise şık bence siyah ayakkabıyla boğma canım beyaz düşün..çorap olarak ne renk düşünüyorsun

beyaz ayakkbıda düşündüm cnm. şöle siyahlı beyazlı ama beyazı daha çok bi ayakkabı da olabilir. çorap konusunda da kararsızım. siyah ince çorap veya ten rengi de olabilir. bimiyorum. hangisiyle daha iyi durur?

ikiside hoş olur canım ama ten rengiyle daha gösterişli durabilir:16:hatta canım beyaz çorap da çok tatlı durur

Son düzenleme:

canım platform olarak düşünüyorsan bunlar güzel olabilir.
babet olarak da

sence nasıl canım bunlar

platformlardan ilki çok güzelmiş. babetlerden de en sondakini beğendim cnm. böle bişey alabilrim. platform alıp kendimi zora sokmak istemiorum. çünkü normalde topuklu kullanmıyorum.dolgu topuk olabilir belki.

ikiside hoş olur canım ama ten rengiyle daha gösterişli durabilir:16:hatta canım beyaz çorap da çok tatlı durur

beyaz çorap hiç düşünmemiştim. riskli bi seçim gibi geldi. çok komikte durabilir dikkatli seçmek lazım beyaz çorabı:26:

canım benimde 2 hafta sonra sunum var platform alıcam ve şuana kadar hiç topuklu giymedim..platform topukludan daha rahatmış mağazadaki görevli bana öyle demişti..
beyaz çorap hanım hanımcık durabilir canım..boyun kilon nasıl

canım benimde 2 hafta sonra sunum var platform alıcam ve şuana kadar hiç topuklu giymedim..platform topukludan daha rahatmış mağazadaki görevli bana öyle demişti..
beyaz çorap hanım hanımcık durabilir canım..boyun kilon nasıl

öylemiymiş cidden hiç platform denemedim. daha doğrusu ayakkabı bakmaya çıkmadım daha. boyum 168 kilom da 54,5 (55 demiorum:1:). beyaz çoraplarada bi bakiim cnm tatlı durabilir doğru orabı alırsam tabi.

öylemiymiş cidden hiç platform denemedim. daha doğrusu ayakkabı bakmaya çıkmadım daha. boyum 168 kilom da 54,5 (55 demiorum:1:). beyaz çoraplarada bi bakiim cnm tatlı durabilir doğru orabı alırsam tabi.
canım ben yürüyemem sandım bi denedim bi kere bile ayağım burkulmadı:nazar:
sende bi dene yürüyebilirsen platform alırsın :16:

Back
X