Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mrb bakıyorumda ikidir beni yakından takip ediyorsun.eskiden kasdın nedir bilmiyorum ama ben açıklamamı yapayım. M.Ö 3000 yıllardan kalma değil öyle olsa idi antika bölümünde başka bi yerde satardım.
Muyanın parmak arası terliğini 2,5 yıl oldu alalı,siyah önü açık ruganları 5 yıl oldu,simli taşlı önü açık ayakkabıyı 4 yıl oldu,twıgy terliğini alalı 3 yıl oldu modası geçtiği için değil ayrıca burada modayı takip ederek bişey satıldığını düşünmüyorum.o günden bugüne sürekli bınları giymedim simliyi 2 kez muya terliği 1 kez diğerlerinide az giydim sayısını bilmiyorum bakıyorum hala giyilebilecek durumda giyiyorum aa bunun modası geçmiş diye sağlam ayakkabıyı satmıyorum yada atmıyorum bana yakışıyorsa neden giymeyeyim.en azından biz büyüklerimizden böyle öğrendik.birde burası modayı takip ettiğimiz bir yer değil öyle olsa nişantaşına gideriz buralarda vakit harcamayız. Satış nedenim açıktım,kapandım ve giymemin doğru olmadığını düşündüğüm için buraya koydum.dediğin gibi inşallah satılır,satılmazsada çok büyük problem değil burdan gelecek parayla zenginleyecek değilim,öyle düşüncede olsam fiyat belirlerim.
Ayrıca Sizin iyi niyetli biri olduğunuzu düşünmüyorum,sadece insanların satışlarını engellemeye çalışan biri olarak görüyorum.iyi niyetli biri düşüncesini özelden bildirebilir.ben burda kimseyi kandırmıyorum resimler ortada sizin gördüğünüzü herkes görüyor,beğenip alacak belki aa bunlar çok eskinin ayakkabıları demeyecek belki insanların kafasında bu yazınızla nötr bi düşünce yaratıyorsunuz.herkesin zevki ve tercihleri farklıdır.
O kadar derdin varsa bir derdim var bolumune konu acabilirsn
Ben kesinlikle kotu niyetli biri deilim senin beni nasil anladigin bildigin onemli deil beni taniyan bilir sen umrumda deilsnki ne alaka seni takip edeyim ben asil senin akli basinda biri oldugunu dusunmuyorm satir satir yazmissin birde atlaya atlaya okudum zahmet etmissin isine bak istersen hadi canm hadi
Ha sunuda soyleyim konunu ben kapatmadim yada ben bisey yapmadim sen fotograflari oyle sayfa sayfa yuklersen kapatilir benlik bisey deil o seni takip eden biri deilim ugrasma benle
Ha sunuda soyleyim konunu ben kapatmadim yada ben bisey yapmadim sen fotograflari oyle sayfa sayfa yuklersen kapatilir benlik bisey deil o seni takip eden biri deilim ugrasma benle