• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayakkabılarım

PORSELEN

oTu ÇeK KöKüNe BaK ...
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2012
182
3
26
38
Kahramanmaraş
SORUN AYAKABILARIM :)
YAA ARKADAŞLAR GİDİYORUM EN İYİ YERDEN ALIYORUM EN İYİSİNİ AMA YİNEDE Bİ AYAKKABIYI EN FAZLA TAŞ ÇATLASAA 2 AY ZOR GİYİYORUM. HEMEN ESKİYO.. DELİ OLUCAM YAAA. HER AY AYAKKABI ALMAKTAN BIKTIM.. UCUZDA OLMUYO ALDIKLARIM BU SEFER AZICIK MAAŞIMDA ZATEN AYAKKABIYA GİDİYO :( SORUN BENDE Mİ yaaa. sabah 8 den akşam 5 e kadar ayağımda oluyo bide çok yüksek topuk alıyorum ondan mı hassas oluyo böyle hemen eskiyo. VALLA ARTIK BIKTIM DELİRMEK ÜZEREYİM. Bİ AYAKKABI 1 AY GİDER Mİ İNSANA YAAA.

sorun sizin ayakkabıyı kullanma şeklinizde.

büyük ihtimalle zarif şekilde yürümüyorsunuz. bunu eleştirmek için söylemiyorum.
zarif şekilde yürüyüş, yavaş ve ahenklidir. dünyaları ben yarattım (tövbe tövbe) gibi yürümektir. buda ayakkabılarınızın sağlam kalmasını sağlar.

hızlı hızlı ve telaşlı yürümek ayakkabılarınızı eskitir. çünkü nereye, nasıl bastığınızı bile fark etmezsiniz.

yazı dilinde olunca aşağıdaki yazdıklarım alay ediyormuşum gibi gelebilir ama bana verilen bir tavsiyeydi bu, paylaşmak istedim sadece...

yürürken, ben dünya güzeliyim, şu an podyumdayım diye içinizden geçirerek yürürseniz hem kendinizi yavaşlatırsınız hemde ayakkabılarınız sağlam kalır.

valla yavaş ve dikkat ederek yürüyorum gerçekten.çünkü yüksek topuk olduğu için dikkat ediyorum ama işim gereği ayaklarım çok fazla içinde kalıyo aniden kalkmam filan gerekiyo :(

Son düzenleme:
sorun sizin ayakkabıyı kullanma şeklinizde.

büyük ihtimalle zarif şekilde yürümüyorsunuz. bunu eleştirmek için söylemiyorum.
zarif şekilde yürüyüş, yavaş ve ahenklidir. dünyaları ben yarattım (tövbe tövbe) gibi yürümektir. buda ayakkabılarınızın sağlam kalmasını sağlar.

hızlı hızlı ve telaşlı yürümek ayakkabılarınızı eskitir. çünkü nereye, nasıl bastığınızı bile fark etmezsiniz.

yazı dilinde olunca aşağıdaki yazdıklarım alay ediyormuşum gibi gelebilir ama bana verilen bir tavsiyeydi bu, paylaşmak istedim sadece...

yürürken, ben dünya güzeliyim, şu an podyumdayım diye içinizden geçirerek yürürseniz hem kendinizi yavaşlatırsınız hemde ayakkabılarınız sağlam kalır.

Bu yoruma katılmakla beraber, benim uyguladığım birşeyi tavsiye edebilirim.
Eğer her gün aynı ayakkabıyı giyerseniz, ayakkabıların ömrü zaten uzun olmuyor.
Tek bir ayakkabı almak yerine, farklı renkte ve modelde bir kaç ayakkabı alın.
Giydiğiniz kıyafete göre ayakkabılarınızı kombinleyin.

Hem düzgün bir yürüyüş stili oluşturduğunuzda, bir de üzerine farklı çeşitte ayakkabıları eklediğinizde, tüm ayakkabılarınız sağlam kalacaktır.
:34:

[ı]bu yoruma katılmakla beraber, benim uyguladığım birşeyi tavsiye edebilirim.
Eğer her gün aynı ayakkabıyı giyerseniz, ayakkabıların ömrü zaten uzun olmuyor.
Tek bir ayakkabı almak yerine, farklı renkte ve modelde bir kaç ayakkabı alın.
Giydiğiniz kıyafete göre ayakkabılarınızı kombinleyin.

Hem düzgün bir yürüyüş stili oluşturduğunuzda, bir de üzerine farklı çeşitte ayakkabıları eklediğinizde, tüm ayakkabılarınız sağlam kalacaktır.
:34:[/ı]

evet. Sevdiğim ayakkabıyı hep giymek istiyorum :) ayağım içinde rahat edince hep onu giyiyorum. Ama dediğiniz çok doğru. Yürüyüşüz düzgün bu konuda şüphem yok çünkü yıllardır topuklu giyen biriyim ve hiç gazabına uğramadım. Ama bu eskime konusu beni deli eediyo :) önerileriniz için teşk. Arkadaşlar

Topuklu ayakkabılar zaten günlük kullanım için çok kullanışlı değil zarif ve narinler
İşyerinde otururken sandalyene falanda sürtüyorsan normal 2 Ay
Diğer ayakkabılara göre biraz pahalı malesef :))) O da şık olmanın bedeli olsun

olsun ya topuklu ayakkabı giymek ayrı bi zevk... bi de bana şöyle bi yararı oldu: topuklarım nasır derecesinde katıydı mezun olunca çalışmaya başlayınca çektim topukluları huuuu benim topuklar pamuk pamuk:)) tabi tüm baskı ayağın ön bölümüne bindi ama olsun ben alıştım;) yine de nolur nolmaz yanımda babet taşımaya gayret ediyorum...

Back
X