Ayakkabilarim

Derinee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
2.680
517
163
Merhaba arkadaşlar öğretmenin bir haftayı daha bitirdik.bulunduğum okulda herkes çok bakımlı caycimiz dahil herkes topuklu giyer.benim boyum 170 çok şükür ihtiyacım yok ama estetik açıdan var.dolabim harika ayakkabılarla dolu ama hicbirini yarım st bile giyemedim . beceremiyorum su an kilom var ama zayifkende problemim aynıydı kiloluyken arttı tabi.Ama kendime kızdım neden böyle beceriksizim diye.Sabah bot giydim kalın topuklu 6-7 cm boyu var ama kesinlikle bildiğimiz bot yani.eve kendimi zor attim ölüyorum desem yeridir yani.giymesemde olur ama giysem iyi olacak daha kibar kadınsı olacak.yapamıyorum.başkalarına bakıyorum gayet rahatlar topukluyla ben neden böyleyim.defalarca kendimi aliştırmaya çalıştım yok yok.beceriksiz miyim neyim

Ayakkabilariniz rahat mi degil acaba? baxi topuklular öyle rahat ki ha düz giymissin ha topuklu.

Merhaba arkadaşlar öğretmenin bir haftayı daha bitirdik.bulunduğum okulda herkes çok bakımlı caycimiz dahil herkes topuklu giyer.benim boyum 170 çok şükür ihtiyacım yok ama estetik açıdan var.dolabim harika ayakkabılarla dolu ama hicbirini yarım st bile giyemedim . beceremiyorum su an kilom var ama zayifkende problemim aynıydı kiloluyken arttı tabi.Ama kendime kızdım neden böyle beceriksizim diye.Sabah bot giydim kalın topuklu 6-7 cm boyu var ama kesinlikle bildiğimiz bot yani.eve kendimi zor attim ölüyorum desem yeridir yani.giymesemde olur ama giysem iyi olacak daha kibar kadınsı olacak.yapamıyorum.başkalarına bakıyorum gayet rahatlar topukluyla ben neden böyleyim.defalarca kendimi aliştırmaya çalıştım yok yok.beceriksiz miyim neyim

3 gün sık kendini pes etme alışırsın.
6-7 cm değil de daha minik topuklarla da başlayabilirsin.

topuklu giymeden de şık olunabilir hiç yormayın ayaklarınızı belinizi....çok güzel topuksuz ayakkabılar var alın çeşit çeşit giyin.. boyunuzda güzelmiş gerek yok öğretmensiniz bütün gün ayaktasınız ... belinizi ağrıtmayınn boşuna

Aramıza hoş geldiiiiiiiiinnnnnn:KK200:
Dolgu topuk bir nubuk aldım geçen gün idare ediyor, topukluyla yaşamam mümkün değil pol.webp

Çalıştığınız yerde kıyafet yönetmeliğinde topuklu giymek zorunludur diye bir ibare yoksa hiç uğraşmayın. Herkes giyiyor diye giymek zorunda değilsiniz. Ben düğünde bile giyerken felç geçiriyorum, böyle bir sebepten hiç giyemem sanırım. :KK59::KK59:

Düz tabanlı klasik modelde ayakkabılar, dolgu topuklar vs gayet şık olur. Kendinizi zorlamayin bence :)

kis mevsimi geliyo bu havalarda cizme giyebilirsiniz hem rahat hem topuksuz hem de guzel havali duruyor. 1 70 boyun topukluya ihtiyaci da yok rahat degilseniz giymeyiverin. bu arada cayci mayci kadin her yerde her sartta kadin iste:super:

ben zaten öğretmenlerin nasıl o kadar yüksek topuk giydiğini çözemedim..öğretmen kişisi tüm gün ayakta olmuyor mu??
ben de öğretmen çocuğıuyum bizim zamanımızda öğretmen boy etek ayakkabı gibi kavramlar bile vardı:süslü:
şimdi anaokulu öğrt. bile platform topukla görüyorum demek ki mesleğin hakkını vermiyor,oturduğu yerden eğitim vermeye çalışıyor diyorum...

Valla millet giyer topukluyu bense giyerim spor ayakkabiyi :) hic de umrumda degil. Ha arada soyle sikir sikir olayim isterim ama ayaklar kabul etmiyor ne yapayim. :) babet giyin, kucuk topuklu giyin, illa ki yuksek topuklu giymeni gerekmez ki.

Boyunuzun topukluya hiç ihtiyacı yok şanslısınız, giymek istemiyorsanız hiç uğraşmayın..
giymek istiyorsanız sürekli giyin pes etmeyin birkaç gün

benim işyerimdede herkes şıkır şıkır benimde topuklular dolap bekliyor varsa yoksa bot hiç kendimi yoramıcam valla :kahve:

yanlış ayakkabı tercihi olabilir. bazı topukluların gerçekten topuksuz gibi olduğunu ben de duydum. henüz tecrübe etmedim ama. 155 boya rağmen uğraşmıyorum topuklu ile. bi de alıştırmak lazım ayağı. ayda yılda bir giyerseniz o gün ölmeniz zaten normal bişey. üst üste giyeceksiniz sabredip.

Bende topuklu ayakkabiyi yarim saat giysem iki gun ceremesini cekiyorum.
Aliskanliktan heralde surekli spor ayakkabi giydigim icin.
Mesela babette giyemiyorum sanki dalgic paleti giymis gibi hissediyom yururken:)

al benden de o kadar :işsiz: İşyerlerinde zorunluluk olsa işsiz kalırdım heralde o derece

Bende aynı şekilde giyemiyodum hatta yürüyemiyodum kafa önde popo arkadaydı. En küçük topuktan başlayıp git gide arttırdım 10 gün içinde hemde. Şimdi tarzan gibiyim ayakkabılarla:halay::halay:

ben sadece dugunumde giydim topuklu,onda da son 2 saat dayanmayip cikardim,dayanamiyorum ben topukluya :KK43:
ilk defa gecen yaz kendime dolgu topuklu ayakkabi aldim,kaliteli bisey onda cok rahat ettim,dolgu topuk deneyin.
normal topuklular evet cok sIk ama herkes giyecek diye bi zorunluluk yok.

Ben de düz ayakkabı sevmiyorum.
Yakıştırmıyorum elbiselerin altına.
Dolgu topuk çok rahat oluyor,tavsiye ederim,hele ki sürekli Arnavut kaldırımlarından yürüdüğüm için.

Back
X