Ayaklarım mahfoldu

Pembe-kedi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2016
207
98
13
kızlar 1 ay önce çok hafif topuklu bi ayakabı almıştım dün onları giydim çok yürüdüm merdiven çıktım, eve geldiğimde ayaklarım su toplamıstı bugun spor ayakabısı giydim yara bandıda yapıstırdım ama cidden biraz yurusem acıdan kıvranıyorum nasıl gecer bi bilginiz varmı :(

2 gün evden çıkmayın derisini kaldırmadan toplu iğne ile suyunu boşaltın.tekrar söylüyorum sakın derisini kaldırmayın sadece suyunu boşaltın.geçmiş olsun ağrısı felakettir bilirim.

Silikon yara bandı kullanın. Sanırım jelli bant diye de geçiyor. Benim ayaklarım her yeni ayakkabıda aynı işkenceyi yaşar. Silikon yara bantları çok işime yarıyor.

Valla benim de ayaklarım böyle şiştiğinde leğenin içini ılık suyla doldurup ayaklarımı dinlendiriyordum,bana bayağı iyi geliyordu

Teskkurler önerileriniz için ya dun beklettım rahatlattı ama tekrar bugun yururken acısını fena vuruyo şu jelli bant için eczaneye bakabilirim yarın bide su toplamıs dedim ama içinde su sanırım daha olusmadı duz şişlik gibi duruyo sert biraz

Ilık Suda bekletin ayaklarınızı rahatlatır. Sonrasında kremleyin ve birkaç gün spor ayakkabı giyin ya da daha rahat olduğunu düşündüğünüz bir ayakkabı. Birkaç gün içerisinde geçer acısı

Mikrop kapmasın diye merhem sürerim ben su toplayıp yara olduysa .Aile hekimimiz vermişti .

kızlar 1 ay önce çok hafif topuklu bi ayakabı almıştım dün onları giydim çok yürüdüm merdiven çıktım, eve geldiğimde ayaklarım su toplamıstı bugun spor ayakabısı giydim yara bandıda yapıstırdım ama cidden biraz yurusem acıdan kıvranıyorum nasıl gecer bi bilginiz varmı :KK43:
zamanla geçer. rahat şeyler giy

Back
X