DiZlerden aşşa bacaklarım ayaklarım ağrıyoZorlandığınız kısım neresi şişlik felanmı oluyor bacaklarda?
Teşekkür ederim dediğini gibi yapıyorum eve gidince akşam cok rahatlıyorum şuan bile işten yazıyorumSoğuk su ile yıkamak rahatlatır ılıkta olur ille buz gibi olmasına gerek yok. Eve gidince uzat bacakları az buzla masaj yap mesela bunlar bana çok iyi gelir :) birde ayakkabını yastıklaması iyi bir çiftle değiştir oda fark yaratır
Ayakkabıyla alakası yok değiştirdiğimdede aynısı oldu sanırım cok ayakta kalmaktanAyakkabı değiştirmek dahada rahatlatacaktır eminim :)
Ahh nerde o bacakları dinlendirebilmekben oturarak çalıştığım halde ayak ve bacak ağrısı çekiyorum gebelikte ister istemez ayaklara daha çok yük biniyor vücut daha güçsüz kalıyor kan akışı değişiyor birde ayakta çalışıyorsan haklı olarak ağrı çekmen çok normal hamilelikte en önemli şey bacakları dinlendirmek
Senın ne kadarlık gebelık canımBen de genelde ayakta calisiyorum ve bi onerim yok o agri cekilecek
Ama mecbur dinlendirmek zorundasın yoksa ilerki donemde bu sana problem yaratabilir cunku cok ayakta durmak bebek icin zararlı diyorum ya ben oturarak calıstıgım halde yine bacaklarımı dinlendiremiyorum sorun yasayıncada doktor hemen ayakta kalmayı yasaklıyorAhh nerde o bacakları dinlendirebilmek
Ama mecbur dinlendirmek zorundasın yoksa ilerki donemde bu sana problem yaratabilir cunku cok ayakta durmak bebek icin zararlı diyorum ya ben oturarak calıstıgım halde yine bacaklarımı dinlendiremiyorum sorun yasayıncada doktor hemen ayakta kalmayı yasaklıyor
benim 1 ayım kaldı şubat bitince izne çıkıyorum.mağazada olsa sana dinlenme araları vermek zorundalar yasal olarak 7.5 saat çalışmak gibi bir hakkın var ve bunu talep edebilirsin çünkü eğer karşılamazlarsa şikayet etmen halinde ceza yerler ben oturarak çalışıyorum zaten diye talep etmedim ama yoğun bir işim olsaydı kesinlikle talep ederdimAnca eve geldiğimde dinlendirebiliyorum gün içerisinde ben mağazada çalıştığım için öyle bi şansımız yok kamera vs sorun olur zaten çoğu iş yerlerindede öyle hamile hakkı falan yok 32. Haftaya kadar dayanıcam artık kaldı 15 hafta senın ne kadar var
benim 1 ayım kaldı şubat bitince izne çıkıyorum.mağazada olsa sana dinlenme araları vermek zorundalar yasal olarak 7.5 saat çalışmak gibi bir hakkın var ve bunu talep edebilirsin çünkü eğer karşılamazlarsa şikayet etmen halinde ceza yerler ben oturarak çalışıyorum zaten diye talep etmedim ama yoğun bir işim olsaydı kesinlikle talep ederdim
18 hafta canimSenın ne kadarlık gebelık canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?