Ayakta kızarıklık ve şişme

waitforb

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2017
343
172
33
Kızlar bacağımın belli bir kısmı benek benek kızarmış bir de ayağım biraz şiş sizce acil kontrole gitmeli miyim? Başına böyle birşey gelen oldu mu? Doktorumu da aradım ulaşamadım henüz.

geçmiş olsun canım benim 10 gündür sol ayağım şiş tek taraflı bugün doktor kalp damar cerrahisine gitmemi önerdi tek taraflı şiş olunca problem olabilirmiş ben de haftaya randevu aldım ayak tek taraf şiş ise gidin bence benim ilk hamileliğimde iki ayağımda son ay şişmişti geçti doğumdan bir gün sonra tekrar geçmiş olsun

Teşekkür ederim.Bariz bir şişlik yok ama kızarmayla birlikte biraz şişince endişelendim geçti şimdi çok şükür doktor kontrolüne gidicem zaten inşallah sağ salim,sağlıcakla hayırlısıyla alırız evlatlarımızı kucağımıza gerçekten hamilelik psikolojisi bir başka oluyormuş

Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Bende 39. haftamdayım. Son 15 gündür ellerim - ayaklarım tarif ettiğiniz gibi benek benek ve şiş. Bunlar gebeliğe bağlı ödem. Bu duruma tansiyonda eşlik edebilir. Sizin acil dikkat etmeniz gereken şey tansiyonunuzu ölçmek. Dün kontrolüm vardı tansiyonum 14 e 8 çıktı. Ellerim ayaklarım anlattığınız gibi şişti. Acil bölümünde müşehadede tuttular. Tansiyonum düşmeden yollamadılar eve. Dünden beri ölçüyorum ara ara yükseliyor. Ama ellerim ayaklarım yine şiş. Bol su tüketmelisin, sıcak havalarda ödem artıyor sıcak havalarda ekstra dikkat etmelisin, tuz, kafein ve beyaz un tüketimine dikkat etmelisin. Tansiyonum yükseldikçe 1 limon sıkıp içiyorum hemen düşmeye başlıyor neyseki.

Birde ödeminiz var ise yüzük kullanmamaya dikkat edin, çok hızlı şişebiliyor eller. Ayak bileğinizi sıkacak çoraplar giymeyin. Ayak bilekleri de inanılmaz şişiyor. Siz bir yandan da doktorunuza ulaşmaya çalışın.

Nerdeyse 3 litre su içiyorum her gün.Yarım saat içinde geçti tansiyonumu da sürekli ölçüyorum genel de düşük en yüksek 12 oluyor umarım böyle devam eder.Çook geçmiş olsun size de ama az kalmış inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız

çok geçmiş olsun benim sadece sol ayak şiş çorap da giymiyorum tansiyonum hep 12-8 ya da 11-7 çok tuzlu vs yemem de ÇARŞAMBA kalp damar cerrahisine gideceğim inşallah birşey çıkmaz

çok geçmiş olsun benim sadece sol ayak şiş çorap da giymiyorum tansiyonum hep 12-8 ya da 11-7 çok tuzlu vs yemem de ÇARŞAMBA kalp damar cerrahisine gideceğim inşallah birşey çıkmaz
Size de çok geçmiş olsun umarım çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…