ayarsız kişiliğim

Cakmamarliyn

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2010
1.657
2.451
358
Merhaba,

Sorunum şu. Birinden ilgi gördüğüm zaman eğer ilgisine karsılık vereceğim biriyse onunla sevgili olana kadar onu takıntı haline getiriyorm.

Mesela 10 yıldır tanıdığım biri var bana ilgisi oluşmaya basladığını hissettim. Aslında tam da benim birlikte olabileceğim tarzda biriymiş ama hiç alıcı göZüyle bakmadığım için farketmemişim. Daha sonra kafamda ben bunla olurum kararına vardım ve her dakika her an görüşelim bulusalım beni arasın bana mesaj atsın istiyorum. Aklımdan cıkmıyor. Whatsappta son görülmesine bakıyorum, insatagramını inceliyorum falan. Ama daha düne kadar aklıma gelen biri bile değildi. Bilmiyorum biraz karısık oldu sanırım ama umarım anlatabilmişimdir.

Onun dısında 3-4 bulusma oluyor ya eğer ki iyi gectiyse ben kendime hakim olamıyorum. Sanki 10 yıllık kocammış gibi bilmesine luzum olmayan seyleri anlatıyorum. Yani anlık heycanlarımı, sevinçlerim, kızgınlıklarımı onunla paylasmak istiyorum. Halbuki cok erken oluyor. Pişman oluyorum sonrada, samimiyetimin ayarını kacırıyorum. Her seferinde bu sefer farklı olacak deyip aynı seyi yapıyorum.flört asaması falan hak getire direkt olaya giriyorum ciddi ilişkiye baslıyorum.
Bosluktayımda tutuncak dal mı arıyorum bilemiyorum.
Bu benim karakterim yapım mı yoksa psikolojik destek almam gereken bi konu mu onu da bilemiyorum.
Siz nasıl düşünüyorsunuz?

Karşı tarafı ürkütüyor olabilirsiniz bu heyecanınızı ciddileşmeye başlamanızı gösterip.
Psikolojik destek gerekmi bilmiyorum ama hobi bulun, ona sarmaya başladığınızda hobinizi yapın.

Karşı tarafı ürkütüyor olabilirsiniz bu heyecanınızı ciddileşmeye başlamanızı gösterip.
Psikolojik destek gerekmi bilmiyorum ama hobi bulun, ona sarmaya başladığınızda hobinizi yapın.
Cok net öyle oluyor. Cirkin bi kadın değilim hatta güzel sayılırım. Birini istiyorsam geri cevrilmem kesinlikle ama sonrası gelmiyor. Ürkütüyorum dediğiniz givi sanırım. Oyüzden artk bişeyleri değiştirmek istiyorum.

Gunluk falan mi tutsaniz? Heyecanlarinizi oraya buraya yazsaniz? Bende sevincini sinirini uzuntusunu hep yuksek yasayan bir insanim anliyorum sizi.
Ama hemen 2 gunde wp son gorulmesine bakmalar instagram stalk lamalar saglikli degil. Durduk yere adami kafanizda goge cikarip baglanip, biterse bosluga dusmus gibi olacaksiniz. Tamam tatli tatli flort edin ama kendinize baska ugraslar bulun... Yok iliskiye baslasaniz bile biter o iliski bu kafayla...

Bence desteğe ihtiyacınız var , şimdiden ilgi manyağı edip tepenize çıkarırsınız , sonra da ilgi göremeyince “psikopatça” hareketler başlar

Aslında cok geniş ve sevgi dolu bi ailede büyüdüm .evin de kücüğüyüm sanırım ilgi- sevgi arsızı olmusum
Hmmm ozaman sanırım şöyle " sizin ilgi duyduğunuz yada size karşı ilgisi olan kişinin dikkatini çekmek onun sizi sevmesi, sizle ilgilenmesi sanırım size haz veriyor'ki zaten kime vermez.. ama siz fazla abartiyorsunuz herseyi anlatıp yazma konusunu , frenlemelisiniz kendinizi çünkü çok sıkarsiniz ilerde bi zaman sonra karşınızdakini. .

Acaba gerçek yakınlık hissettiğiniz bir ilişkiye duyduğunuz özlem nedeniyle bu tavrınız? Hayatınızda birinin olmasını ve ciddi bir ilişki yaşamayı istiyor olabilirsiniz, herhangi birinden gördüğünüz ilgi de sizi “herhalde buldum ilişkiyi” diye kişiye bakmadan hayallere daldırıyor olabilir.

Özellikle kendinizle ilgili çok şey paylaşıyorsanız, karşınızdaki kişiye ilgi göstermeyi unutmanız da muhtemel. Dinlemeye, anlamaya özen gösterin. Tanıştığınız kişiyi dinledikçe ya soğur görüşmek istemezsiniz ya da ilginizi çeker daha çok dinlemek istersiniz. Hep kendinizi anlatmayın.

Bu mevxu uxun zamandie yoksa yeni iliski yasamaya basladiysaniz . Ilk acemilikletfir.

Bir gun sizi oldugunuz gibi seven çıkacaktır.

Yok uzun süredir varsa mesala 3 4 yildir. Artik duzeltin kendinizi gelistirin.

Babaniz ile ilişkinizi düşünün. Benzerse bu hisleriniz babanız ile iliskinizde eksikleri bulun.

Benzer durum yoksa kendinizi frenleyin ya da en iyisi psikolojik destek alın. Size oluyor olan.

En iyi arkadaşınız sizsiniz ve hayatinizda en değerli kişi sizsiniz genelimiz önce kendimizi severiz siz de önce kendinizi sevin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…