Canim bende 4 sene once ayaz aslana burun estetigi oldum hic memnun degilim burun sirtinda kikirdak cikintilari gorunuyor disaridan 3 tane sag burun deligim de kapanmis gibi duruyor nefes almiyor kendisine mail attmistim fakat ne donus oldu ne birsey isin asli ikinci bi ameliyat olmayi da cesaret edemedim cunku garanti vermedi beraber ameliyatimi yapan barbaros yurdaisik bey de cukur kalir gayet guzel diyerek oyaladi zaten ben de cok buyuk hayal kirikligi yasadigim icin biraktim oylece ama artik iyice rahatsiz etmeye basladi her goren bunumun sirtindaki cikintilarin ne oldugunu soruyor kisaca ne barbaros yurdaisik ne de ayaz aslan ikisini de tavsiye etmem revizyon ameliyati icin doktor ararken gordum basligi da bilgilendirmek istedim benim gibi pisman olma sonrasinda ikinci bi ameliyat icin doktor aramak zorunda kalabilirsin...ben de ayaz beye ameliyat olabilirim, sizin sonuç olumlu mu?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba ayaz beye bende ameliyat oldum Hiçte bahsedilen yorumlar gibi kötü OLDUĞUNU düşünmüyorum burnuma her baktıkçada mutluyum.bundan sonra tekrar bir estetik düşünürsem kesinlikle gideceğim tek doktordur.
Kimseyi kotulemek icin bir yorumda bulunmadim burda herkes yasadiklarini yardimci olmak icin paylasiyor siz memnun olursunuz ben olmam doktor savunmasina gerek yok benim burun derim ince hatayi kusuru asla kabul etmiyor hala burnumun sirt kisminda bi kikirdak cikintisi ve burun delikleri esit olmayan biri olarak soyluyorum bunu siz memnun kaldiysaniz yasadiklarinizi anlatir memnun kaldim dersiniz gecersiniz HİCTE ANLATİLAN GİBİ KOTU DEGİL derken yasadiklarimizin uydurma oldugunu dusundurten nedir?Merhaba ayaz beye bende ameliyat oldum Hiçte bahsedilen yorumlar gibi kötü OLDUĞUNU düşünmüyorum burnuma her baktıkçada mutluyum.bundan sonra tekrar bir estetik düşünürsem kesinlikle gideceğim tek doktordur.
Kardes ayni dediyin sorunlar beynimdə basima geldi.11 yil oldu hayla mutsuzum.revizyon fiyatlari aldı başını gidiyo.hemde ben Azərbaycanda yasiyorum .çok çarəsizim.ayrica kendiside çok umursamaz.intagramda yorum yaziyorum bəni engelledi .bende burda ,doktor taqvimde yazdim.inseallah yaxınlarlar.Canim bende 4 sene once ayaz aslana burun estetigi oldum hic memnun degilim burun sirtinda kikirdak cikintilari gorunuyor disaridan 3 tane sag burun deligim de kapanmis gibi duruyor nefes almiyor kendisine mail attmistim fakat ne donus oldu ne birsey isin asli ikinci bi ameliyat olmayi da cesaret edemedim cunku garanti vermedi beraber ameliyatimi yapan barbaros yurdaisik bey de cukur kalir gayet guzel diyerek oyaladi zaten ben de cok buyuk hayal kirikligi yasadigim icin biraktim oylece ama artik iyice rahatsiz etmeye basladi her goren bunumun sirtindaki cikintilarin ne oldugunu soruyor kisaca ne barbaros yurdaisik ne de ayaz aslan ikisini de tavsiye etmem revizyon ameliyati icin doktor ararken gordum basligi da bilgilendirmek istedim benim gibi pisman olma sonrasinda ikinci bi ameliyat icin doktor aramak zorunda kalabilirsin...
Hər burnu yapan bilən bir hekim deyil.daha kolay burunlari yapa biliyor.zor burunlari yapamiyor.kalin və incə deri,travmatik burunlar və sMerhaba ayaz beye bende ameliyat oldum Hiçte bahsedilen yorumlar gibi kötü OLDUĞUNU düşünmüyorum burnuma her baktıkçada mutluyum.bundan sonra tekrar bir estetik düşünürsem kesinlikle gideceğim tek doktordur.
Doktorlar memnun olan hastalarına karşı pek iyiler.Memnun olmayıp memnuniyetsizliğini belirtince işler karışmaya başlıyor.İletişim bozukluklukları o zaman başlıyor.Pek çok hastanın dr tarafından engellendiğini okuyorum.Kardes ayni dediyin sorunlar beynimdə basima geldi.11 yil oldu hayla mutsuzum.revizyon fiyatlari aldı başını gidiyo.hemde ben Azərbaycanda yasiyorum .çok çarəsizim.ayrica kendiside çok umursamaz.intagramda yorum yaziyorum bəni engelledi .bende burda ,doktor taqvimde yazdim.inseallah yaxınlarlar
11 yıldır kötü hissetmek hiç iyi bir durum değil.Evet revizyonlar çok pahalı.O bütçeyle başka neler neler yaparsın ama her aynaya baktığında ‘ Bu ne ya? ‘ deyip üzülmektense o ödeme için çok şeyden vazgeçip kendimi zorlamayı tercih ederim.Bence artık üzülmek yerine bütçenize uygun bir dr bulabilirsiniz.Sonuçta neleri neleri düzeltiyorlar.Aradan çok zaman geçtiği için muhtemelen çok iyi sonuç alırsınız.Evet doktor təqvimi yayinlamadi.ya 11 yildir ruhum kaniyor.asla eskisi gibi olmadım.Hayatim deprosyonda keçirir.Ve daima yorgunum.Bilmiyorum psixolojik çox yoruluram.Ayricada zəngin deyilim.ve rwvizyon fiyatlari aldı başını gidiyo.Hayatimin ən büyük hatasini Dr Ayaz Aslana əməliyyat olaraq yapdim.Benim hatam.Amma ben yanlış doktor seçiminin bu kadar kotu bir şey olacağını bilmiyordum.Halbuki ben ona güvənmisdim. AMMA HAYATIMIN HATASINI YAPDIM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?