• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayaz'ımın Fotoğrafları

Patricia

sil baştan başlamak gerek
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2008
2.892
14
116
44
İstanbul
esra007pt5iy5.jpg

Aşkımız kahvaltıya kadar:)

Son düzenleme:
Düzelttim ben fotoğraflarını canım.

Ayaz'a da bayıldım bayıldım bayıldımŞeniz

Ne kadar tatlı bir yüzü var onu benim içinde öpün olur mu:asigim:

canım benim çok teşekkür ederim ay yapamadım o gün sinir bastı :)))))) öperim tabi ablası yerim bile sidikli oğlumu :) tekrar sağol canım.

nevbaharcım senden rica ediyorum eğer resimlerim yine çıkmazsa düzeltebilirmisin :)))))))) noolluurrrrr:)))))))

42yn5yu2.jpg

maymunun adı çapa :)))))))) pendik sahilde bir çay bahçesinin maymunu. çok çılgın çok edepsiz. kolyemi koparttı ve yemeye çalıştı. çantama ellerini daldırdı karıştırdı :))))))) deli bişey aynı insan anlatamam size keinlikle dokunmanız lazım :))))lülülülülülü

17015019kv6.jpg

buda benim oğlum ayazın daha 7-8 aylıkkenki hali :))))gamyoncuiremsu

[/IMG]
18989899vn3.jpg

ayaz annemin kuşlarının ne olduğunu anlamaya çalışırken(sonunda bir gaga yedi ama ) :)))))))))kaydirigubbakcemile3

84291795ph5.jpg

nevbahar ablası bak bide bu halimize bak(şimdi kazık kadar oldu o ayrı) :)))

98763327hg2.jpg

buda büyük oğlum celat:)) kendisi eşimin can yoldası :))))) eşimle birlikte yasamaya başladığımız ilk zamanlarda, eşim bakkala falan cıktığında celat beni duvara sıkıştırıp korkutmaya çalışırdı :) eşim eve gelincede kedi gibi oturudu(kıskanççç) :) kocaman gorunduğune bakmayım benim küçük şempazemdir kendileri :)

28469133dg6.jpg

ayazımın son halleri. sırt üstü yatmaya bayılır kendileri :))))))

Son düzenleyen: Moderatör:
hepsi çok şeker gözüküyor ben 7-8 aylık haliyle alabilirmiyim :)) çok sevimliiii...

unutmadan yazayım, kedinizin ip ile oynadığını gördüm benimde kocaman, aklı başında siyam bir oğluşum var.. ağzına hazır mamaan başka hiç bir şey sokmaz hiç bir yemek dikkatini çekmez bunu özellikle yazdım.. bir gün ağzındn kurdele sarktığını gördük ki evim kurdele doludur o da hep kutusuna girip yatar üzerlerinde uyur oynardı ama nasıl olduysa yemiş ve iki günde halsizleşti doktora götürdüm acilen ameliyat ettiler çünkü bağırsaklarına dolanmış kurdele parçaları vardı, 2 kez üst üste ameliyat oldu şimdi çok iyi şükür ama ip vs ile oynarken lütfen dikkat edin sakın yalnız bırakmayın ben bizim olayımıza inanamadım mantık erdiremedim ama gazetelere bile çıktık bu olay sayesinde. olmaz olmaz demeyin amann...

hepsi çok şeker gözüküyor ben 7-8 aylık haliyle alabilirmiyim :)) çok sevimliiii...

unutmadan yazayım, kedinizin ip ile oynadığını gördüm benimde kocaman, aklı başında siyam bir oğluşum var.. ağzına hazır mamaan başka hiç bir şey sokmaz hiç bir yemek dikkatini çekmez bunu özellikle yazdım.. bir gün ağzındn kurdele sarktığını gördük ki evim kurdele doludur o da hep kutusuna girip yatar üzerlerinde uyur oynardı ama nasıl olduysa yemiş ve iki günde halsizleşti doktora götürdüm acilen ameliyat ettiler çünkü bağırsaklarına dolanmış kurdele parçaları vardı, 2 kez üst üste ameliyat oldu şimdi çok iyi şükür ama ip vs ile oynarken lütfen dikkat edin sakın yalnız bırakmayın ben bizim olayımıza inanamadım mantık erdiremedim ama gazetelere bile çıktık bu olay sayesinde. olmaz olmaz demeyin amann...

aaaa :1shok: ciddimisin vay eşşek yutmus hepsini yani . ne diyeceğimi şaşırdım.
ah evet küçükken acayip şekerdi :))))))) kız hala şeker. önerini tabiki dikkate alıcam sağol uyardığın için canım:)

çok şirin bir suratı var. küçük halleri çok sevimli oluyor genelde. ama büyüdüklerinde de yine ilgimizi çekerler yaramazlar. allah uzun ömürler versin yavrunuza.

çok şirin bir suratı var. küçük halleri çok sevimli oluyor genelde. ama büyüdüklerinde de yine ilgimizi çekerler yaramazlar. allah uzun ömürler versin yavrunuza.

ahhh ahh her canlının bebeklığı çok tatlı oluyor dımı. ama benım bebişin surat ifadese pek değişmedi. suratını burnunu hala mıncıklayıp öpüyorum. :)))))))))))delikafadulden

Ne güzel hepsi sahipleri kadar güzel :))))))))
Ben Celatı çok sevdim Mükemmel biri :)))))))))
Bende Golden istiyorum
HArikasın Patriciacımm

merhaba siteye ayaza ulasmak icin katildim Annemin Iran chincillasi eceli ile 8 yasinda oldu cooook deneyimli ve sevgi dolu bir sahip isterseniz haberlesmek isterim

Back
X