Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hepsi çok şeker gözüküyor ben 7-8 aylık haliyle alabilirmiyim :)) çok sevimliiii...
unutmadan yazayım, kedinizin ip ile oynadığını gördüm benimde kocaman, aklı başında siyam bir oğluşum var.. ağzına hazır mamaan başka hiç bir şey sokmaz hiç bir yemek dikkatini çekmez bunu özellikle yazdım.. bir gün ağzındn kurdele sarktığını gördük ki evim kurdele doludur o da hep kutusuna girip yatar üzerlerinde uyur oynardı ama nasıl olduysa yemiş ve iki günde halsizleşti doktora götürdüm acilen ameliyat ettiler çünkü bağırsaklarına dolanmış kurdele parçaları vardı, 2 kez üst üste ameliyat oldu şimdi çok iyi şükür ama ip vs ile oynarken lütfen dikkat edin sakın yalnız bırakmayın ben bizim olayımıza inanamadım mantık erdiremedim ama gazetelere bile çıktık bu olay sayesinde. olmaz olmaz demeyin amann...
çok şirin bir suratı var. küçük halleri çok sevimli oluyor genelde. ama büyüdüklerinde de yine ilgimizi çekerler yaramazlar. allah uzun ömürler versin yavrunuza.
Bu arada seni sevıyorum