Ayda 1 kg vererek 54 kilodan 50 kiloya inme

fee fi fo

Ya hep ya hiç
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2014
2.647
3.841
333
Merhabalar
Boyum 157 cm.54 kg dan 50 kg a inmek amacım.
Ayda 1 kg vererek ağır ağır vermek istiyorum.Karatay+ kalori sayma şeklinde ilerlemek istiyorum.
Hesaplarıma göre günde 1330 kalori maksimum almam gereken miktar.Haftada 5 gün kadar spor yapmaya çalışcam 20 dk ile 45 dk arası değişecek.
Bu sabah 54.4 tüm.
Yarın oruçlu olacağım inşallah.
Korona günlerinde nasılsa vakit bol her akşam buraya girerek günlük şeklinde bildirim yapicam
Hadi bana kolay gelsin:spor:

Karatayda kalori hesabi yok ki. Tam olarak karatay yapabilirseniz doyarak kilo verirsiniz. Pirinç, patates, seker, unlu herhangi bir sey, paketli, işlenmiş herhangu bir gida sosis, salam, margarin, sıvıyağ gibi seyler yemediginiz sürece doyarak beslenseniz spor bile yapmadan ayda 4 5 kilo garanti gidiyor. Bence evde spor aletiniz falan yoksa duzenli spor yapabilen biri değilseniz kalori saymanin bir geregi yok.

Karatayda kalori hesabi yok ki. Tam olarak karatay yapabilirseniz doyarak kilo verirsiniz. Pirinç, patates, seker, unlu herhangi bir sey, paketli, işlenmiş herhangu bir gida sosis, salam, margarin, sıvıyağ gibi seyler yemediginiz sürece doyarak beslenseniz spor bile yapmadan ayda 4 5 kilo garanti gidiyor. Bence evde spor aletiniz falan yoksa duzenli spor yapabilen biri değilseniz kalori saymanin bir geregi yok.
Aslında yıllar önce ilk karatay yaptığımda dediğiniz gibi çok güzel kilo verdim .Ondan bir kaç yıl sonra yine yapayım dedim ama bu sefer vermediğim gibi aldım galiba porsiyonları fazla tuttum doyana kadar yeme muhabbetinden dolayı.Ve kalori saymayı keşfettim inanılmaz bir yöntem kesin sonuç alınıyor ama ben karatayı sağlıklı bulduğum için özünde onun gibi olsun istiyorum ama pirinç ve patatesi kesmeden:confused:yani biraz çakma karatay +kalori sayma karışımı yapıcam ki gerçekçi olsun diyet bitince deli gibi karbonhidrata saldırmayayım.

Ben de karatay diyetini mantikli buluyordum. Korona surecinde yaptigi akılalmaz açıklamalarla onun bir bunak olduğuna karar verdim. Ve soyledigi hicbir seyi uygulamamaya karar verdim.

Ben de karatay diyetini mantikli buluyordum. Korona surecinde yaptigi akılalmaz açıklamalarla onun bir bunak olduğuna karar verdim. Ve soyledigi hicbir seyi uygulamamaya karar verdim.
Hahaha ne dedi ki
Kelle -paça dışında başka bir açıklamasını takip edemedim.

Bugün sabah 53.8 çıktım.Aslında kaç gündür kalori hedefimi hep aştığım halde 54.4 ü hiç geçmedim.Dün oruçluydum aynı zamanda 1250 kalori alınca sabah 53.8 çıktım.
Bugün 1100 kalori aldım.Akşamları evde yarım saat yürüyorum.
Menüm
Sabah
1 elma 2 yumurta
Akşam
1 tabak mantı
5 tavuk köfte
Çoban salata

Yine de 53 lerde gezerek çok büyük bir iş başarıyoruz biliyorsun di mi:KK50:

1 ayı geçmiş buraya girmedim ama 2 kilo verdim daha da verir miyim bilmiyorum çünkü karnım gitti iyice çelimsiz olmak da istemiyorum belki bi 1 kilo daha veririm. Kendimi garantiye almak için.evet evet vermeliyim.O 1 kilo da daha önce veremediğim kilolara kapak olsun :confused:

Buraya yazamadım fakat başardım gibi az kaldı en son kilom 50.8
Benim için hayaldi ama oldu çok şükür.Bundan sonrası koruma inş.

Back
X