Ayda 2 defa ovulyasyon ola bilirmi?

Bullur

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2023
30
3
6
37
Bu ovulyasyon testini adetimin 26ci gunu etdim. Yumurtlamam 14-16 ci gunler oluyordu.bu ay 17si olmustu sanki.test etmemistim agrilardan dolayı ogle dusunuyorum .bir ayda 2 defa ovulyasyon ola bilirmi? Hormonal bitgiler de demleyip iciyordum doktorum onermisti.bir de bu eger yumurtlamadirsa o zaman gebelik gec dollenmeyle olucak? Adet gordum 3 gun gecikmeyle .simdi yeniden gebeligi ogrenmem lazimmi? Dişçiye getmeliyem de o yüzden gebe olmadigima emin olmam lazim

Eklentiler

• IMG-20230508-WA0006.webp
    IMG-20230508-WA0006.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleme:
Bu ovulyasyon testini adetimin 26ci gunu etdim.adeten ovulyasiya 14-16 ci gunler oluyordu.bu ay 17si oldugunu zann ediyordum.test etmemistim agrilardan dolayı ele bildim . hamileliyi ovulyasiya testiyle de bilmek oluyormus diye okudum ve denemek istedim boyle cikti aklim karisti iyice.hamilelik yoktur o zaman ovulyasiyadir deye düşündüm.bir ayda 2 defa ovulyasyon ola bilirmi? Hormonal bitkiler de iciyordum doktorum onermisti.bir de ovulyasyondursa o zaman gebelik gec dollenmeyle olucak? Adet gordum 3 gun gecikmeyle ama azdir .simdi yeniden gebeligi ogrenmem lazimmi? Diş doktoruna getmeliyem de o yüzden gebe olmadigima emin olmam lazim
Türkçe yazarsanız anlayıp yorumlamaya çalışırız, ayda iki kez yumurtlama evet olabiliyor sorduğunuz sadece buysa.

Yazdığını tam anlayamasam da anlamaya çalıştığım kadarıyla söyleyeyim ben de ayda iki defa ovulasyon yaşıyorum zannettim ama hamileydim

Türkçe yazarsanız anlayıp yorumlamaya çalışırız, ayda iki kez yumurtlama evet olabiliyor sorduğunuz sadece buysa.
Diger sorum da odurki geç yumurtlama olmuşsa adet gordum 33cu gunde.yeniden gebelik testi etmem gerekiyormu? Gerekirse ne zaman etmeliyim?

Bu ovulyasyon testini adetimin 26ci gunu etdim. Yumurtlamam 14-16 ci gunler oluyordu.bu ay 17si olmustu sanki.test etmemistim agrilardan dolayı ogle dusunuyorum .bir ayda 2 defa ovulyasyon ola bilirmi? Hormonal bitgiler de demleyip iciyordum doktorum onermisti.bir de bu eger yumurtlamadirsa o zaman gebelik gec dollenmeyle olucak? Adet gordum 3 gun gecikmeyle .simdi yeniden gebeligi ogrenmem lazimmi? Dişçiye getmeliyem de o yüzden gebe olmadigima emin olmam lazim
???

Back
X