Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayın 6 sında ve 7nsinde test yaptın mı canım çatlamadı mı acaba 2 kere olsa bile art arda olmaz benceHanımlar bir ayda iki kez yumurtlama olabilir mi böyle birşey yaşayan var mı? Ayın 3 ve 4 ünde yumurtlamayı gördüm testte 5inde çatladı bugü. Yaptım yine koyu çizgi çıktı anlamadım ben
Yaptım canım silikti çizgiler ben anlamadım yaAyın 6 sında ve 7nsinde test yaptın mı canım çatlamadı mı acaba 2 kere olsa bile art arda olmaz bence
Değerlendiririm canımbence olabilir canım sen değerlendir işini şansa bırakma
O zaman denemeye devam et canımmYaptım canım silikti çizgiler ben anlamadım ya![]()
Öyle yapıcaz artıkO zaman denemeye devam et canımm![]()
T çizgisi c den daha koyu ise yumurtlama gününüz çizgi silindiği zaman çatlamış oluyorO değil de bir şeyi merak ediyorum yumurtlama oldu testte çıkıyor çatlayıp çatlamadığıni nasıl anlıyoruz? Yani ovulasyon testi pozitif olunca catlamami gösteriyor yoksa yumurtlama olduğunu mu?
Çok teşekkürlerT çizgisi c den daha koyu ise yumurtlama gününüz çizgi silindiği zaman çatlamış oluyor