Ayda bir kez bu konuyu acicam galiba

halacocuksun

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
6.661
9.347
198
Sindiremiyorum artık gerçekten kafayı yicem ya ben neden sabredeyim 2 yıl oldu ya ...arkadaşlar sadece soruma cevap verin lütfen bilenler...4 çeyrek altın var elimde . Onları bozdursam avukata masraflara yeter mi..

Deliller adam mesajla borcunu itiraf ediyor ...size olan borcumu odeyim diye dua ediyorum diyor ..miktarında itiraf etmişti bulurum mesajlarda ...ama paramız hiç oldu 2 yılda ödemiyor ...ev satın aldı ama bize borcunu odemedi ...ve attığı bu mesajlar kanıt olur mu ... paramızı alabilir miyiz ..son kozumu iyi oynamam gerek ..kaziklanmayayim artık kaziklana kaziklana bir hal oldum...yani mesaj kanıt olur mu paramı alabilir miyim üzerine kayıtlı evleri var. Arabasi var vs...

Tutacağınız avukat dişli bir avukat olursa alırsınız. Daha önce emsal davalar var facebook da borcunu itiraf edip mahkemece kabul edilen

Ben ne kaçırdım? Siz en son iyiydiniz konuştuk bir konuda, tebrik ettim sizi. Ne oldu?

Aslinda telefonda caktirmadan hani zor durumdayiz artik bizden su kadar parayi aldin evi vetecegim dedin su zaman gecti yeter cocugumuz var issiz kaldik falan diye acitasyon yaparak konusturursan mahkemeye sunsan olmazmi. Bence elindeki ceyrekler yeter dava acmaya cunku ceyrek bile aşti kendini. Disli avulat bulsan ama sonra onada para vermeniz lazim.aher yerde veya kendisisine senin ustune evler arabalar var deme esegin aklina karpuz kacirma gider es dostun ustune yapar

Bunları gidip bir avukata danışıp nekadar ücret isteyeceğini öğrenip ona göre kendinize bir plan çizseniz daha iyi olmaz mı ?
Eşim arkamda olsa yapicam ama sabret diyor bana sürekli ama benim sabredecek gücüm kalmadı kafayı yicem artık

Ben ne kaçırdım? Siz en son iyiydiniz konuştuk bir konuda, tebrik ettim sizi. Ne oldu?
Anlamadım adam vereceğini söylüyor vermiyor işte yeniden patladı bu duygular Eylül Ekim gibi vericem dedi 4 ay geçti bende sinir krizi geçiricem az kaldı sabrım tükendi

Aslinda telefonda caktirmadan hani zor durumdayiz artik bizden su kadar parayi aldin evi vetecegim dedin su zaman gecti yeter cocugumuz var issiz kaldik falan diye acitasyon yaparak konusturursan mahkemeye sunsan olmazmi. Bence elindeki ceyrekler yeter dava acmaya cunku ceyrek bile aşti kendini. Disli avulat bulsan ama sonra onada para vermeniz lazim.aher yerde veya kendisisine senin ustune evler arabalar var deme esegin aklina karpuz kacirma gider es dostun ustune yapar
Bunuda düşündüm ama eşim derse bilemem artık kafayı yicem eşim sabrediyor ama ben sabredemiyorum yeter artık yaa ..bu gece duygularım coştu yine bana güzel ahlaklı ol sabret diyor ama evdeki huzurumuzu kaciricam büyük ihtimal çünkü sabredemiyorummmm

Avukata sözlü danışma 540 lira diyor dilekçe yazımı 800 civarı nette öyle yazıyor. Sanırım biraz daha para olması lazım elinde. Ayrıca sen sınav çalışırken bunlarla mı uğraşıyorsun üzüldüm durumuna. Konuyu bilmiyorum ama sıkıntılı bir durum olduğu belli

Konu ne ki?
Borç mu verdiniz birine?
Bakın bir avukat bulup danışın,anlatın durumu,elinizde dekont vb birşey varsa onlari da alın yanınıza. O sizi yönlendirecektir.
Eşim arkamda değil tek başıma ugrasmam bende onu kırmak istemedim sabrettim ama kırdım galiba artık dayanamıyorum artık çünkü. Onumu görürsem onu ikna etmeye çalışıyorum ama olmayacak gibi ...vicdan azabı çekiyorum hakkımı aramak istediğim için bu nasıl bir duygu anlamıyorum ..ben güzel ahlaklı olmuyor muyum simdi

Kimseye borç vermemek gerek sanırım. Elinizde dekont var başka kanıta gerek yok ki. İcra dairesine gidin onlar yönlendirirler.
Burdakiler alamazsın üzerine para verirsin diyor zaten eşim arkamda değil onu ezip geçmekte zor benim için

Back
X