Çocuk Hastalıkları Ayda bir tekrarlayan bronsit:( yardim

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Dolunay89

Là ___sonsuzluk hecesi___
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2016
905
1.702
113
Kuzum 2 yasina girmek uzere devamli kisa araliklarla bronsit oluyor. Antibiyotikler gunde 4 kez verilen hava tedavileri hic bitmeyecek gibi Bu sorunla basa cikan kurtulan anneler varsa onerilerinizi bekliyorum

Benim kizim da dogdugundan beri bronsit gecirirdi sik sik.ayni sekilde antibiyotik ve buhar vermeden gecmezdi.oyle cok uzulurdum ki gece nefes alip verirken zorlanmasina,cigerlerinden ses gelmesine icim parcalanirdi adeta.burda birisi bi tarif vermis onu yaptim gercekten de cok ise yaradi onu yaptiktan sonra azalarak bitti Allahima sukurler olsun.simdi bes yasinda maasallah uzun zamandir bronsit olmuyor.Allah sifa versin size de.yapmak isterseniz siz de tarifi yazarim.

canım bağışıklığı düşüktür bağışıklık güçlendici şuruplardan kullanıyormusunuz baya fayda gösteriyor..

Allah yardımcın olsun canım benim De büyük oğlum 3,5 yasında Yedi aylıkken başladık git gide azaldı artık olmuyor şükür küçük te 2,5 aylıkken oldu bir kez şimdi beş aylık inşallah tekrar etmez çok zor benimkiler bronşiolit oluyo hava değişimlerinden İnan kapı dışarı çıkmak isteniyorum hasta olmadınlar diyr

Inanin kafayi yemek uzereyim yemesi icmesi masallah iyi yasitlarina gore boy ve kilosu baya onde. Bagisiklik guclendirici olarak her sabah propolis veriyorum ondan once de nutrigen in uzum ekstresini kullaniyodum. Alerji tozu kullaniyorum her aksam. Ama hala ayni durumdayiz. Hiriltisi oluyor 2 gune bi bakiyoruz cigerlere inmis. Genetik faktoru de olabilir esimin yegeni astim hastasiymis cocukken, simdi atlatmis. Biz de insallah atlatiriz biran once

Aminnn insallah, tarifi yazarsaniz cok memnun olurum.

Konu sahibi arkadasa da size de gecmis olsun. Benim oglum da 3,5 yasinda, en ufak usutmede bronsiolit oluyor. Antibiyotiksiz hallediyoruz simdilik ama hava vermek bile uzuyor insani haliyle. Tarifi ben de alabilirsem cok sevinirim

Alerji için şurup yada damla vermedimi doktor

Konu sahibi arkadasa da size de gecmis olsun. Benim oglum da 3,5 yasinda, en ufak usutmede bronsiolit oluyor. Antibiyotiksiz hallediyoruz simdilik ama hava vermek bile uzuyor insani haliyle. Tarifi ben de alabilirsem cok sevinirim
ayni durumdayz benim'de oglum 3 bucuk'yasnda

Bizde aynı sorun ya çıldıracağım bugün yine başladı ciğerden öksürme 1 ay olmadı hastaneden çıkalı bal olmadan tarifi olan var öı biz daha 7 aylığız çünkü

Merhaba Şuan bizde öyleyiz yine tekrarladı bronşilit 1 ay olmamıştı hastaneden çıkalı alerji testi yaptırdınız mı peki ? Ne yapacağımı şaşırdım İnan’ın ağlama krizine girdim

Saraçoglunun hatmi çiçeği tarifi var onu denemenizi tavsiye ederim

Merhaba Şuan bizde öyleyiz yine tekrarladı bronşilit 1 ay olmamıştı hastaneden çıkalı alerji testi yaptırdınız mı peki ? Ne yapacağımı şaşırdım İnan’ın ağlama krizine girdim
Valla ben de ne krizlere giriyorum ama bos. Alerji testi yaptirdim yapilan zaten 4 5 sey onlara da cikmadi. Binlerce seye alerjisi olabilir hepsi icin test yapilmasi da munkun olmuyor tabi. Toz ev akarlarina polene vs cikmadi. Bizmki de her ay tekrarliyor. Her gun propolis veriyorum ihlamurundan zencefilinden eksik etmiyorum yine yeniden basa sariyoruz. Hava kulanmaktan gina geldi artik cocuguma. Korkum iyilesmezse belli bi yastan sonra astima cevirme durumu

Ailenizde bronşit alerjik astım var mı maalesef benim annem tarafında var iki yeğenim alerjik biri alerjik astım ömür boyunca kullanacağı bir ilacı var ne yaparsak yapalım oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…