Aminnn insallah, tarifi yazarsaniz cok memnun olurum.Benim kizim da dogdugundan beri bronsit gecirirdi sik sik.ayni sekilde antibiyotik ve buhar vermeden gecmezdi.oyle cok uzulurdum ki gece nefes alip verirken zorlanmasina,cigerlerinden ses gelmesine icim parcalanirdi adeta.burda birisi bi tarif vermis onu yaptim gercekten de cok ise yaradi onu yaptiktan sonra azalarak bitti Allahima sukurler olsun.simdi bes yasinda maasallah uzun zamandir bronsit olmuyor.Allah sifa versin size de.yapmak isterseniz siz de tarifi yazarim.
Konu sahibi arkadasa da size de gecmis olsun. Benim oglum da 3,5 yasinda, en ufak usutmede bronsiolit oluyor. Antibiyotiksiz hallediyoruz simdilik ama hava vermek bile uzuyor insani haliyle. Tarifi ben de alabilirsem cok sevinirimBenim kizim da dogdugundan beri bronsit gecirirdi sik sik.ayni sekilde antibiyotik ve buhar vermeden gecmezdi.oyle cok uzulurdum ki gece nefes alip verirken zorlanmasina,cigerlerinden ses gelmesine icim parcalanirdi adeta.burda birisi bi tarif vermis onu yaptim gercekten de cok ise yaradi onu yaptiktan sonra azalarak bitti Allahima sukurler olsun.simdi bes yasinda maasallah uzun zamandir bronsit olmuyor.Allah sifa versin size de.yapmak isterseniz siz de tarifi yazarim.
Alerji için şurup yada damla vermedimi doktorInanin kafayi yemek uzereyim yemesi icmesi masallah iyi yasitlarina gore boy ve kilosu baya onde. Bagisiklik guclendirici olarak her sabah propolis veriyorum ondan once de nutrigen in uzum ekstresini kullaniyodum. Alerji tozu kullaniyorum her aksam. Ama hala ayni durumdayiz. Hiriltisi oluyor 2 gune bi bakiyoruz cigerlere inmis. Genetik faktoru de olabilir esimin yegeni astim hastasiymis cocukken, simdi atlatmis. Biz de insallah atlatiriz biran once
Zespira kullaniyorum toz seklinde. Yogurduna katip veriyorum.Alerji için şurup yada damla vermedimi doktor
Cok tesekkurler hemen bakiyorumhttps://www.kadinlarkulubu.com/foru...rjik-astim-caresi-burda-deneyin-gorun.599897/
Ben bu tarifi yaptim 21 gun sabah aksam bir tatli kasigi verdim Allahin izniyle sifa gorduk.bunu kullandiktan sonra azalarak simdi kurtulduk cok sukur.
WOMAN Dolunay89
Ben de denicem, tsk ederim. Insallah olumlu bi sonuc alirizhttps://www.kadinlarkulubu.com/foru...rjik-astim-caresi-burda-deneyin-gorun.599897/
Ben bu tarifi yaptim 21 gun sabah aksam bir tatli kasigi verdim Allahin izniyle sifa gorduk.bunu kullandiktan sonra azalarak simdi kurtulduk cok sukur.
WOMAN Dolunay89
ayni durumdayz benim'de oglum 3 bucuk'yasndaKonu sahibi arkadasa da size de gecmis olsun. Benim oglum da 3,5 yasinda, en ufak usutmede bronsiolit oluyor. Antibiyotiksiz hallediyoruz simdilik ama hava vermek bile uzuyor insani haliyle. Tarifi ben de alabilirsem cok sevinirim
Merhaba Şuan bizde öyleyiz yine tekrarladı bronşilit 1 ay olmamıştı hastaneden çıkalı alerji testi yaptırdınız mı peki ? Ne yapacağımı şaşırdım İnan’ın ağlama krizine girdimInanin kafayi yemek uzereyim yemesi icmesi masallah iyi yasitlarina gore boy ve kilosu baya onde. Bagisiklik guclendirici olarak her sabah propolis veriyorum ondan once de nutrigen in uzum ekstresini kullaniyodum. Alerji tozu kullaniyorum her aksam. Ama hala ayni durumdayiz. Hiriltisi oluyor 2 gune bi bakiyoruz cigerlere inmis. Genetik faktoru de olabilir esimin yegeni astim hastasiymis cocukken, simdi atlatmis. Biz de insallah atlatiriz biran once
Oğlum 7 aylık ona uygundur inşallahSaraçoglunun hatmi çiçeği tarifi var onu denemenizi tavsiye ederim
Valla ben de ne krizlere giriyorum ama bos. Alerji testi yaptirdim yapilan zaten 4 5 sey onlara da cikmadi. Binlerce seye alerjisi olabilir hepsi icin test yapilmasi da munkun olmuyor tabi. Toz ev akarlarina polene vs cikmadi. Bizmki de her ay tekrarliyor. Her gun propolis veriyorum ihlamurundan zencefilinden eksik etmiyorum yine yeniden basa sariyoruz. Hava kulanmaktan gina geldi artik cocuguma. Korkum iyilesmezse belli bi yastan sonra astima cevirme durumuMerhaba Şuan bizde öyleyiz yine tekrarladı bronşilit 1 ay olmamıştı hastaneden çıkalı alerji testi yaptırdınız mı peki ? Ne yapacağımı şaşırdım İnan’ın ağlama krizine girdim
Ailenizde bronşit alerjik astım var mı maalesef benim annem tarafında var iki yeğenim alerjik biri alerjik astım ömür boyunca kullanacağı bir ilacı var ne yaparsak yapalım oluyorValla ben de ne krizlere giriyorum ama bos. Alerji testi yaptirdim yapilan zaten 4 5 sey onlara da cikmadi. Binlerce seye alerjisi olabilir hepsi icin test yapilmasi da munkun olmuyor tabi. Toz ev akarlarina polene vs cikmadi. Bizmki de her ay tekrarliyor. Her gun propolis veriyorum ihlamurundan zencefilinden eksik etmiyorum yine yeniden basa sariyoruz. Hava kulanmaktan gina geldi artik cocuguma. Korkum iyilesmezse belli bi yastan sonra astima cevirme durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?