Ayda iki kere regl😔

Ece busra

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2019
191
87
18
31
Bir önceki regl bitiminden 15gün sonra tekrar regl oldum bittikten 10gün sonra yine oldum hiç böyle düzensiz olmazdı sizce sebep nedir

Canim. Stres yasiyormusun kafani taktığın bisilermi var bana da bi aralar 8 9 ay boyunda ayda 2 kere adet oluyodum bitiyodu 3 gun sonra tekrar oluyodum doktora gitigimde stresden dedi bo sorun yok dedi doğum kontr hapi verdi 6 7.ay kullandim o zamanlar evli deildim devam etmedim ve adetim tekrar duzene girdi arada bazen cok uzuldugum zaman bazen oluyorum

Çikolata kistim var canım evliyim düşük yaptım kafama çok takıyorum çok stres yapıyorum anlayacagın hepsi var

Prolaktin hormonun yükselmiş olabilir düşük de yapmışsın benim de sık oluyodu bu hormon yüksek çıktı

Ya canım benim normalde 21 gün sonra olur su son bir 4 5 aydın adetim bitiyor 16 17 gün sonra tekrar hastalanıyorum bebeğim olmadan önce doktora gitmiştim kist falan yok demişti ama bende tüylenmem oldu neyden kaynaklı bilmiyorum oğlumu bırakcak birini bulsam gidip adam akıllı bir muayne olmam lazım aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…