Tüp Bebek Merkezleri Aydin da kadin dogum hastanesinde tüp bebek yaptiranlar yazabilir mi ???

Bende çok kararsızım iste oraya 8 bin vermektense ozele 20 bin vereyim diyorum amakarar veremedim
Evet ben rapor işlemlerine bile başlamıştım.
Hem devlette yaptıracağım bir hakkım boşa gidecek hem de yine ilaçlar hormonlar boşa perişan olurum diye vazgeçtim. Üstelik hatırı sayılır ir para da ödeyecektim.
Bilemiyorum labaratuvar yeni embriyologlar yeni. Bana bunca tedaviden sonraki tecrübelerim bunların doktordan daha önemli olduklarını öğretti.

Evet ben rapor işlemlerine bile başlamıştım.
Hem devlette yaptıracağım bir hakkım boşa gidecek hem de yine ilaçlar hormonlar boşa perişan olurum diye vazgeçtim. Üstelik hatırı sayılır ir para da ödeyecektim.
Bilemiyorum labaratuvar yeni embriyologlar yeni. Bana bunca tedaviden sonraki tecrübelerim bunların doktordan daha önemli olduklarını öğretti.

Raporlu ne kadar odeyecektiniz. Bana rapor çıkmıyor ilk denemem özelde olup bir oğlum olduğu için . Bana raporsuz 8 bini buluyor dediler .

Amin. Biliyorum söylediğimi canım yanlış anlama espiri olsun diye öyle dedim sacmladim galiba 😳😳
Estg. :) önemli değil 😊
Ben özelde defalarca tedavi gördüm masraflı olduğunu çok iyi biliyorum malesef. Hepimizin tükendiği yerler oluyor. Boşa atılacak bir kuruş kalmıyor insanın elinde. O yüzden iyi değerlendirmeni öneririm.

Estg. :) önemli değil 😊
Ben özelde defalarca tedavi gördüm masraflı olduğunu çok iyi biliyorum malesef. Hepimizin tükendiği yerler oluyor. Boşa atılacak bir kuruş kalmıyor insanın elinde. O yüzden iyi değerlendirmeni öneririm.

Bende iki defa özelde denedim canım ilk denemede oğlum oldu şükür . Şimdi 5 yaşında . Ikincisi dondurulmustu özelde oldu oda tutmadı oğlum bir kardeş olsun istiyorum ışte

Back
X