Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp Bebek MerkezleriAydin da kadin dogum hastanesinde tüp bebek yaptiranlar yazabilir mi ???
Evet ben rapor işlemlerine bile başlamıştım.
Hem devlette yaptıracağım bir hakkım boşa gidecek hem de yine ilaçlar hormonlar boşa perişan olurum diye vazgeçtim. Üstelik hatırı sayılır ir para da ödeyecektim.
Bilemiyorum labaratuvar yeni embriyologlar yeni. Bana bunca tedaviden sonraki tecrübelerim bunların doktordan daha önemli olduklarını öğretti.
Evet ben rapor işlemlerine bile başlamıştım.
Hem devlette yaptıracağım bir hakkım boşa gidecek hem de yine ilaçlar hormonlar boşa perişan olurum diye vazgeçtim. Üstelik hatırı sayılır ir para da ödeyecektim.
Bilemiyorum labaratuvar yeni embriyologlar yeni. Bana bunca tedaviden sonraki tecrübelerim bunların doktordan daha önemli olduklarını öğretti.
Estg. :) önemli değil
Ben özelde defalarca tedavi gördüm masraflı olduğunu çok iyi biliyorum malesef. Hepimizin tükendiği yerler oluyor. Boşa atılacak bir kuruş kalmıyor insanın elinde. O yüzden iyi değerlendirmeni öneririm.
Estg. :) önemli değil
Ben özelde defalarca tedavi gördüm masraflı olduğunu çok iyi biliyorum malesef. Hepimizin tükendiği yerler oluyor. Boşa atılacak bir kuruş kalmıyor insanın elinde. O yüzden iyi değerlendirmeni öneririm.
Bende iki defa özelde denedim canım ilk denemede oğlum oldu şükür . Şimdi 5 yaşında . Ikincisi dondurulmustu özelde oldu oda tutmadı oğlum bir kardeş olsun istiyorum ışte
Ben sökede oturuyorum canım benim burda özel jinekoloji var oraya gidiyorum özel klinik tir izmirdeki hastanelerle anlaşmalı orda transfer işlemi yapıyo herşey dahil bize 10 yada 11 bin dedi canım