Aydın da önerebileceğiniz kadın doğum doktoru var mı?

palinka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2012
28
3
38
Ankara
Arkadaşlar 22 haftalık hamileyim ve ilk günden beri medline hastanesinde bir doktora gidiyordum.kontrole gitmek için son arayışımda doktorun hastaneden ayrıldığını söylediler.ben bu konuyu daha önce doktorumla konuşmuştum ve bana uzun vadede ayrılmak,başka hastaneye ya da şehre gitmek gibi planı olmadığını falan söylemişti ama tabi an itibariyle ayrıldığını biliyorum.yarın için Leylant hanımdan randevu aldım fakat içim pek rahat değil.internette çok olumlu yorumlar görsem de,çevremden olumsuz yorumlar duyuyorum Leylant Hanım için.Leylant Hanıma giden ya da başka bir doktor önerebilecek birileri varsa çok mutlu olcam..

merhaba..aydında ali rıza odabaşı varmış ona gidenlerden olumlu yorumlar duydum...medlınendan hangi doktor ayrılmış acaba?

Merhaba canım ben medline da Cenk bey e gidiyorum gayet de memnunum çok iyi ve ilgili

Baya geç oldu ama ciddi bir araştırmadan sonra ben de Cenk Bey'e gitmeye başladım.bir aksilik olmazsa haftaya doğumum var tabi erken gelmezse..Cenk Beyden memnun kaldım ama çok fazla hastası olduğu için muayene randevularında falan biraz skntı olabiliyor.erkenden arayıp ayarlamak gerekiyor.şimdiye kadar acil bir durumum olmadı ama acil doğum durumlarında bi kaç kişiden cenk beyin doğuma girmediğini duydum kafama takılan o kısım şu anda

Doğumunuzu yaptınız mı acaba konuşmayı açalı baya oldu çünkü.eğer yaptıysanız hastane ve doğuma dair fikirlerinizi paylaşmanızı rica edicem

Canım medlina da doğum yapacaksan kesinlikle pınar hanıma git. Cenk bey hem normal doğum yaptırmıyor duyduğun gibi gelmiyor hem de randevuları çok dolu sezeryandan yana olan hastaların hepsi ona gidiyor. Ben hastaneden de çok soğudum ve doğum evindeki ebelerle tanıştım konuştum özel odanda doğum yapıyorsun mecbur kalırsan sezeryana alıyorlar tek kişilik odalar hastane yeni oldyğundan özel gibi. Ben doğum evinde yapmaya karar verdim.

Canım medlina da doğum yapacaksan kesinlikle pınar hanıma git. Cenk bey hem normal doğum yaptırmıyor duyduğun gibi gelmiyor hem de randevuları çok dolu sezeryandan yana olan hastaların hepsi ona gidiyor. Ben hastaneden de çok soğudum ve doğum evindeki ebelerle tanıştım konuştum özel odanda doğum yapıyorsun mecbur kalırsan sezeryana alıyorlar tek kişilik odalar hastane yeni oldyğundan özel gibi. Ben doğum evinde yapmaya karar verdim.
Teşekkür ederim cevabınız için.ben zaten sezeryanla doğum yapacağım o yüzden bu durum benim için bir avantaj.bayan doktorlara karşı da biraz önyargılıyım bu bransta.yanlış bir bakış açısı ama malesef öyle düşünüyorum.benim endişem doğum durumunda cenk beyin girmeme ihtimali o zaman gerçekten çok gerilirim.çok alıştım ona şimdi farklı bir doktor girerse tatsız bir durum olacak

Teşekkür ederim cevabınız için.ben zaten sezeryanla doğum yapacağım o yüzden bu durum benim için bir avantaj.bayan doktorlara karşı da biraz önyargılıyım bu bransta.yanlış bir bakış açısı ama malesef öyle düşünüyorum.benim endişem doğum durumunda cenk beyin girmeme ihtimali o zaman gerçekten çok gerilirim.çok alıştım ona şimdi farklı bir doktor girerse tatsız bir durum olacak

Ben de senin gibi düşünüyorum ama eşim buralı iki kuzeni biri doktor pınar hanımda sezeyan oldu çok memnunlar. Senin de sezeryansa ve tarih belliyse gelmemezlik yapmaz hep erken alıyor cenk bey zaten öğleden sonrası ameliyat günü o un.

Mrb arkadaşlar bende aydinliyim ılker ali cerciden çok memnunum ama her zaman sıra bulamıyorum ona. düşük riskim varözell doktora muayene olmak istiyorum medline olcay akalın
Erdoğan kılıç
sizce hangisi daha iyi

Mrb arkadaşlar bende aydinliyim ılker ali cerciden çok memnunum ama her zaman sıra bulamıyorum ona. düşük riskim varözell doktora muayene olmak istiyorum medline olcay akalın
Erdoğan kılıç
sizce hangisi daha iyi
Merhabalar.bu doktor olayı biraz şans işi sanırım.olcay hanımdan insanlar ya çok memnun ya da hiç değil.ben pek ortasını duymadım.ama durumunuz skntılıysa bu alanda uzmanlaşmış birine görünmeniz de fayda var.alper tanrıverdi var problemli gebeliklere bakıyor.üniversitede profösör ve alanında çok iyi olduğunu duydum.bir kereliğine ben de gitmiştim ona bence onu da bi araştırın

Ben de senin gibi düşünüyorum ama eşim buralı iki kuzeni biri doktor pınar hanımda sezeyan oldu çok memnunlar. Senin de sezeryansa ve tarih belliyse gelmemezlik yapmaz hep erken alıyor cenk bey zaten öğleden sonrası ameliyat günü o un.
Evet tarih belli yarın tekrar bir kontrolüm var sanırım tarihi netleştiricez.ben kendisinden öyle istemiştim,bebeğin herşeyi yolundaysa bekletmeyin ve bana o doğum sancılarını yaşatmayın demiştim herşey yolunda görünüyor bebek adına demişti.o yüzden erken alabilecek sanırım yarın belli olacak durum

merhaba hanımlar, ben aydında dogum yapacagım insallah, ama ne doktorum belli, ne hastanem belli, :D artık türkiyeye gelince bakacagız, medline baya kazık diye duydum. ege liva diye bi dogum hastanesi varmıs, cok tatlı kapalı bi doktor varmıs, belki ona gideriz, bir de bizim eskiden bir komsu vardu sadiye gamze demirsoy, dogum evinde doktordu emekli oldu mu ona da bakmak lazım :):) herkese sevgiler, allah sag salim kucagınıza aldırsın..:anneadayı:
baska önerisi olan varsa yazabilir mi acaba???:oops:

merhaba hanımlar, ben aydında dogum yapacagım insallah, ama ne doktorum belli, ne hastanem belli, :KK70: artık türkiyeye gelince bakacagız, medline baya kazık diye duydum. ege liva diye bi dogum hastanesi varmıs, cok tatlı kapalı bi doktor varmıs, belki ona gideriz, bir de bizim eskiden bir komsu vardu sadiye gamze demirsoy, dogum evinde doktordu emekli oldu mu ona da bakmak lazım :):) herkese sevgiler, allah sag salim kucagınıza aldırsın..:anneadayı:

Canım kadriye hanım değil orada mutlaka elif hanıma git ben ikisine de gittim farkı anlarsın elif hanımı görünce.

merhaba hanımlar, ben aydında dogum yapacagım insallah, ama ne doktorum belli, ne hastanem belli, :KK70: artık türkiyeye gelince bakacagız, medline baya kazık diye duydum. ege liva diye bi dogum hastanesi varmıs, cok tatlı kapalı bi doktor varmıs, belki ona gideriz, bir de bizim eskiden bir komsu vardu sadiye gamze demirsoy, dogum evinde doktordu emekli oldu mu ona da bakmak lazım :):) herkese sevgiler, allah sag salim kucagınıza aldırsın..:anneadayı:

İki ay önce elif hanıma doğum yaptım dikişiö olsun bebeğim olsun hamil3yk3n ilgilenmesi falan harika bir doktor.

Merhabalar.bu doktor olayı biraz şans işi sanırım.olcay hanımdan insanlar ya çok memnun ya da hiç değil.ben pek ortasını duymadım.ama durumunuz skntılıysa bu alanda uzmanlaşmış birine görünmeniz de fayda var.alper tanrıverdi var problemli gebeliklere bakıyor.üniversitede profösör ve alanında çok iyi olduğunu duydum.bir kereliğine ben de gitmiştim ona bence onu da bi araştırın

Olcay hanima sakin gitmeyin. Bir sıkıntım vardi. MOralim cok bozuktu. Ters ters konusmalar. Azarlamalar. Sorularimi gecistirdi. Cevap alamadim. Moraliniz bozulsun istiyorsaniz gidebilirsiniz.

İki ay önce elif hanıma doğum yaptım dikişiö olsun bebeğim olsun hamil3yk3n ilgilenmesi falan harika bir doktor.
tmm cok tesekkürler :) bebişinizi de tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün insallah, bu hastenede dogumdan hemen sonra tentene temasa önem veriyolar mı yani ebe, hemsire ve doktorlar buna dikkat ediyorlar mı? siz dogumu orda yaptınız memnundunuz, muayane ücretleri, dogum fln cok pahalıya mal oluyor mu?

Back
X