Aydın ilinde iyi kadın doğumcu

hatuss

hayırlısından çocuk sahibi olmak
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2014
2
3
3
40
Arkadaşlar AYDIN'da herkesten bir ses çıkıyor. kimi Hasan AKALIN, kimi Medlıne hastanesinde Olcay Hanım, özel muayene Leyland hanım, Şifa Hastanesinde Kadriye Hanım vb. hiç çocuğum yok 1 yıllık evliyim 2 kürtaj geçirdim(biri boş gebelik, 2.sinde de kalp atışı durdu yine 8. haftada ve bundan sonrası için devam edeceğim doktor. ve bu olayları yaşayanlar için fikir istiyorum

ben aydınlıyım olcay hanımı tavsiye ederim leylant hanım çok pinpirikli en iyisi olcay

bende olcay hanımı tavsıye etmiyorum. nedenine de gelince hipogonadotropik hipogonadizm hastasıyım. iğne tedavısı gorerek hamile kalma şansım var. yumurta takibi yapıldıgında ve ölçümler doğru yapıldıgında çatlatma iğnesi vurarak hamile kalma şansım çok yüksek. fsh lh bizde 0 oldugundan iğnelerle yapılan tedavi sonrasında hamile kalabılıyoruz ve bu sekılde benım hastalıgımda olup hamile kalan çok fazla.
olcay hanıma gelecek olursak yapmasını istediğim tek şey yumurta takibiydi ve onu bile yapamadı. önde giden iki yumurtam varken biri 17 diğeri 19 mm olmuşken hepsi 14 dedi bana ve ben başka yerde ölçtürdüğümde biri 20 diğeri 25 mm çıktı ki ne hayır bekleyeceksin artık o yumurtadan. o kadar iğne tedavisi görüp ilaç kullanmama rağmen olcay hanımın benı yanlış yönlendirmesinden dolayı tedavi olumsuz oldu. o yüzden aydın için tavsiye etmeyeceğim bir doktor ve özellikle polikistik over yada benimki gibi hipogonadotropik hipogonadizm olanlar gitmesin ona.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…