arkadaşlar sizlere bi sorum olacak.sizce nazilli halkı zenginmi biz eşimle oraya yerleşmeyi düşünüyoruz ve ticaretle uyraşıyor eşim telefoncu çok iyi tamir yapıyor hiç bir telefon geri dönmüyor.elektrik elektronik mezunu zaten.ben bir kaç kişiden orada tamirci açığı olduğunu duydum doğrumudur acaba bizim şuan yaşadığımız ilde sigara fabrikası filan kapanınca piyasaya para akışı durdu insanlarda para yok haliyle bu da esnafa yansıyor.orda durumlar nedir ev dükkan kiraları ne durumda lütfen bilgisi olan arkadaşlar yardım edermisiniz
merhaba ben nazillide dogup buyudum. suan evlenip bruksele yerlestim nazilliyi ne kadar iyi biliyiorsunuz yada daha once hic gittinizmi bilmiyorum ancak nazilli hakikaten gelismis vegelismeye her turlu yenilige acik cok farkli potansiyel insani icerisinde barindiran is sahasi genis her turlu seyi kaldirabilecek bir yer
merhaba ben nazillide dogup buyudum. suan evlenip bruksele yerlestim nazilliyi ne kadar iyi biliyiorsunuz yada daha once hic gittinizmi bilmiyorum ancak nazilli hakikaten gelismis vegelismeye her turlu yenilige acik cok farkli potansiyel insani icerisinde barindiran is sahasi genis her turlu seyi kaldirabilecek bir yer
aydının farklı ilçelerine gittim ama nazilliye hiç gitmedim.gidenlerden yada yaşayanlardan ticaret için çok uygun bir yer olduğunu halkının zengin olduğunu duydum.ilçe olmasına rağmen nüfusu da gayet iyi.eşim ya olmazsa ya tutunamazsak deyip duruyo bende ona daha cazip gelicek bilgiler toplamaya çalışıyorum açıkçası