Merhaba arkadaşlarım,ablalarım kk ya yeni üye oldum sizinle bir derdimi paylaşacağım değerli görüşlerinizi bilmek istiyorum.
Benim 4 senelik bir ilişkim var erkek arkadaşımla ayrı şehirlerde oturuyoruz internetten tanışmıştık önceleri bana kendisini başka biri diye tanıtmıştı 1sene sonra söyledi biz öyle çıkmaya başladık nasıl güvendiysem.. 1sene önce sosyal medyada eski bir fotografını buldum eski çıktığının ismini dövme olarak yaptırmış söyledim inkar etti kolye o dedi bende tamam dedim daha sonra evlerine gittiğimde çekmecesini açtımyazdığım mektubu koymak için fakat eski sevgilisiyle olan SÖZ YÜZÜKLERİNİ BULDUM! o orda kalmış unutmuşum dedi kendini savundu bende inandım dışarı çıktık parkta at o yüzüğü üzmesin seni dedi salak gibi attım. bir süre sonra önceden çekilmiş başka fotoğrafını buldum parmağında yüzük vardı o yüzüğe benziyordu yine yalan söyledi artık ne yapacağım bilmiyorum zaten sürekli beni kısıtlayan biri ayrılayım diyorum bu kadar yalan olmaz diyorum ama üzülür diye korkuyorum lütfen bana yardım edin...