Ayeılmalımıyım nasıl ayrılacağım :(

domatesyiyenpatates

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2014
3
0
1
Bursa
Merhaba arkadaşlarım,ablalarım kk ya yeni üye oldum sizinle bir derdimi paylaşacağım değerli görüşlerinizi bilmek istiyorum.
Benim 4 senelik bir ilişkim var erkek arkadaşımla ayrı şehirlerde oturuyoruz internetten tanışmıştık önceleri bana kendisini başka biri diye tanıtmıştı 1sene sonra söyledi biz öyle çıkmaya başladık nasıl güvendiysem.. 1sene önce sosyal medyada eski bir fotografını buldum eski çıktığının ismini dövme olarak yaptırmış söyledim inkar etti kolye o dedi bende tamam dedim daha sonra evlerine gittiğimde çekmecesini açtımyazdığım mektubu koymak için fakat eski sevgilisiyle olan SÖZ YÜZÜKLERİNİ BULDUM! o orda kalmış unutmuşum dedi kendini savundu bende inandım dışarı çıktık parkta at o yüzüğü üzmesin seni dedi salak gibi attım. bir süre sonra önceden çekilmiş başka fotoğrafını buldum parmağında yüzük vardı o yüzüğe benziyordu yine yalan söyledi artık ne yapacağım bilmiyorum zaten sürekli beni kısıtlayan biri ayrılayım diyorum bu kadar yalan olmaz diyorum ama üzülür diye korkuyorum lütfen bana yardım edin...

Uzulur diyemi ee sen daha ne kadar uzulceksin bence yaninda hic durma

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

O resimler, fotolar 4 yil oncesine mi ait? Seni ne kadar rahatsiz ettigine bagli. Ben de hala eski sevgilimin parfumunu, bana aldigi kolyeyi, ayicikli yastigimi, ve bir kac diger hediyeyi saklarim. HATTA her gece o yastiga sarilir uyurum. Eski sevgilie bayildigimdan degil, yastigimi sevdigimden. Kolye de benim hatiram. Saklarim ve atmam.

Yengecler hatiralarina cok bagli olur gerekli gereksiz herseyi biriktirir. Eski sozlusuyle gormediysen ya da baska supheli aldatma vs yoksa bence cok takilma.Ama Yengec biliyorsun kiskaclari vardir sevdigi insanlari da ole tutarlar baski altina alirlar.

Kendini başka biri diye tanıttı ve 1 yıl sonra mı soyledi kim oldugunu e canım arkadasım nasıl güveniyorsun soyledigine ya yalan soyluyorsa yine bence adam akıllı oturt karsına konus ama kırılır üzülür falan dinleme acıkca konus gozlerine baka baka sonrası kalbine kalmıs bol sans :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…