ayh rica ediyorum bu nasil konu diye satasmadan yazın.

beni buna siz mecbur ettiniz:))
evet cok guzwlim.yolda yurusem bakarlar.insanlar da bakiyorlar.oyle dik degil tabiki.ama kadini erkegi bakar.ve o cocuk da sadece guzelligime mi bakiyordur yoksa hoslanti mi vardir diye size sormak gibi bi hata ettim.affedin kizlar.

E o zaman bunu böyle sorsana.. Güzelim demek ayıp mı? Güzelsen güzelim diyebilirsin elbette. İletişimin çok iyi değil mi acaba, çocukla nasıl konuşacaksın ki, sen kendini güzelce ifade edemiyorsun sanki. Burada bir hoşlanma konusunda yüzlerce sayfa tavsiye verildi, sen tavsiye istemeyi bilmiyorsun bence :KK51:Bak anlattıkların üzerinden sana üşenmeyip örnek konu da oluşturuyorum, bundan sonra belki dikkate alırsın konu açarken falan:

Örnek: Arkadaşlar benim hoşlandığım biri var, gördüğüm kadarıyla bakıyor da, arada spor yaparken falan yardım da ediyor. Aslında güzel bulurum kendimi, kendime güvensiz değilim, kadın ya da erkek bakan da olur. O da bakıyor ama ben onun gerçek maksadını nasıl anlayabilirim. Sonuçta her bakan hoşlanıyor demek değil. Öylesine mi bakıyordur, yoksa acaba gerçekten hoşlanıyor olabilir mi? Ne yapsam anlayabilirim sizce? Emin olmadan olumlu bir işaret vermek istemiyorum.

Bu şekilde doğru ifade edebilseydin kendini kimse seni dalgaya almazdı ki :işsiz: Sorun üslubunda, güzelliğinde değil, ama sen hala bunu anlamayıp insanlara kızıyorsun...

Bence sizin sorunlarınız var.. Hatta ciddi bir özgüven sorunu
Dün sabah boşanan kadınlar çirkin olurmuş diye başlık açmışsınız(boşanmışsınız) kendinize bu kadar güveniyorsunuz neden bunu sorma gereği duydunuz?
Daha önceki konuda erkeklerin hiç bakmadığından bahsetmişsiniz hatta 46 yaşındaki adam size değil başkasına bakmış. Üstelik o kadar güzelsiniz ki burun revizyonu istiyorsunuz hatta yüzünüzde nur olmamasından bahsetmişsiniz :))
Kusura bakmayın siz daha önceki konunuzda bahsettiğiniz gibi kıskanç ve fesat birisiniz. Yüzünüz gerçekten güzel de olsa sizin içiniz kötü.

Demiii Yanii...
Çokkkk güzel ve alımlı olduğu için herkes ama herkes kadın erkek çoluk çocuk yaşlı genç bakıyor olamaz mı?
Olabilir ;))) bir bakar iki bakar çok çok çok güzel bir kıza bile bön bön bakan olmaz özellikle kızlar !çok sesli konuşma vardır,yuksek ses gülme değişik hareketler,ya da ortamına uymayan giyim tarzı. Onun dışında surekli göz hapsinde kalmak için başka bir neden bulamıyorum:)

Özgüven sorunun var doktora git gülüm kimse burda seni tedavi edemez ! Her guzelden hoşlanılsa ortalık gozlerinden kalp çıkan adamlarla dolar. Kızlar da bakıyor demissin kızlar da mı hoşlanıyor diye dusunuyorum yokkkk aaaartik :olamaz: inan çok merak ettim GÜZELLİĞİNİ

Buda senin konun
Screenshot_2016-05-28-00-55-08.webp

Sana baktığını hissettiğinde kafanı merhaba der gibi sallayabilirsin.
Belki iletişime geçer böylece seninle.
Bunun dışında pek önerim olamayacak.
Ben genelde , erkekler gerçekten tanışmak isterse bir yolunu bulduğuna inanırım. Kadının bir şey yapmasına gerek kalmıyor.

Olabilir :KK66:)) bir bakar iki bakar çok çok çok güzel bir kıza bile bön bön bakan olmaz özellikle kızlar !çok sesli konuşma vardır,yuksek ses gülme değişik hareketler,ya da ortamına uymayan giyim tarzı. Onun dışında surekli göz hapsinde kalmak için başka bir neden bulamıyorum:)

Zaten özellikle kadınlar bakıyor güzel kadına. Hihh :63: diye diye bakıyorlar hemde. :)

Zaten özellikle kadınlar bakıyor güzel kadına. Hihh :63: diye diye bakıyorlar hemde. :)
Bende bakarım hatta böyle bebek yüzlü hatunları gorunce gözlerinin içine bakıp hafif tebessüm ederim ama onunda bi dozu var bacım dimi :) eski konularına baktm da konu sahibinin sanırım sorunları var. Eski eşiyle alakalı dipte yatan problemler seziyorum .

Yalnız konu sahibinin sabrını tebrik ediyorum , 16 sayfa boyunca baya kafaya alınmış , hiç kizmamis :)

Bazılarına A" dersen , z 'ye kadar sana sayıyor. :)

Bir gun hicbir erkek bakmiyor diye konu aciyorsun, bir gun herkes bakiyor mu diye :KK14: butun konularin güzellik ustune, yok komsun cirkim demis yok cok guzelmissin de kadinlar gozlerini alamiyormus...
Insan kendisinde ne eksikse ona takıntılı olur, o yüzden ya ergensin ya çirkin.

Back
X