- 24 Aralık 2011
- 2.723
- 3.865
- 133
- Konu Sahibi Olaganustuhal
beni buna siz mecbur ettiniz:))
evet cok guzwlim.yolda yurusem bakarlar.insanlar da bakiyorlar.oyle dik degil tabiki.ama kadini erkegi bakar.ve o cocuk da sadece guzelligime mi bakiyordur yoksa hoslanti mi vardir diye size sormak gibi bi hata ettim.affedin kizlar.
E o zaman bunu böyle sorsana.. Güzelim demek ayıp mı? Güzelsen güzelim diyebilirsin elbette. İletişimin çok iyi değil mi acaba, çocukla nasıl konuşacaksın ki, sen kendini güzelce ifade edemiyorsun sanki. Burada bir hoşlanma konusunda yüzlerce sayfa tavsiye verildi, sen tavsiye istemeyi bilmiyorsun bence

Örnek: Arkadaşlar benim hoşlandığım biri var, gördüğüm kadarıyla bakıyor da, arada spor yaparken falan yardım da ediyor. Aslında güzel bulurum kendimi, kendime güvensiz değilim, kadın ya da erkek bakan da olur. O da bakıyor ama ben onun gerçek maksadını nasıl anlayabilirim. Sonuçta her bakan hoşlanıyor demek değil. Öylesine mi bakıyordur, yoksa acaba gerçekten hoşlanıyor olabilir mi? Ne yapsam anlayabilirim sizce? Emin olmadan olumlu bir işaret vermek istemiyorum.
Bu şekilde doğru ifade edebilseydin kendini kimse seni dalgaya almazdı ki