Ayhandan'dan Seçmeler

ayhandan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2007
18
1
86
46
Malatya
geçen bi yerde duydum çok hoşuma gitti paylaşmak istedim din dersiğmiş öğretmen öğrencilerin ismiyle dua okutuyormuş kevser adındaki kıza kevser suresini fatih adındaki öğrenciye fatiha suresini okutmuş . bakmış arkalarda bir öğrenci saklanıyo. dikkatini çekmiş öğretmenin seslenmiş. oğlum kalk bakayım senin adın ne ? öğrenci titrek bi sesle -hocam adım yasin ama arkadaşlar bana kısaca sübhaneke derler.:Roflol:

Erzurumlu harmanını kaldırmış, ekinini kurutuyormuş.> Öğleden sonra bir bakmış gökyüzü kararmaya başlamış.> - Allah'ım, ne olirsen ekinim gurumadan yağmurunu yağdırma.> - Allah'ım birkaç gün daha yağmurunu yağdırma, ne olirsen' diye dualar edip> durmuş.> Ekini kurudu kuruyacak derken akşam üzeri son yarım saatte bir yağmur bir boran.> Tüm ekini çürümüş tabii.> O hırsla eve gelmiş. Bir de bakmış ki eşeği de yıldırım çarpmış.> Bu olay Erzurumlunun içine oturmuş ama bir şey de yapamamış.> Zaman geçmiş, Ramazan ayı gelmiş, ilk gün niyetlenmiş Erzurumlu> İftara tam yarım saat kala, bir sigara çıkartıp yakmış.> Derin bir nefes çekmiş sigaradan ve gökyüzüne bakarak üflemiş.> - Nasıl? İllet oliysen şimdi değil mi? demiş ve eklemiş.> - Ölen eşşeği de gurbana saymazsam şerefsizim...
sırnaşık şey

Memurların Unakıtan fıkrası.... Diyanet-Sen Başkanı anlattığı fıkrayla >herkesi kahkahaya boğdu. İşte o fıkra; Diyanet-Sen Genel Başkanı Ahmet Yıldız, hükümet ile memur konfederasyonları arasında devam eden görüşmeler sırasında anlattığı bir fıkra ile herkesi güldürdü İşte görüşmeler sırasında anlattığı o fıkra;"ABD, İngiliz ve Türk maliye ,bakanları bir araya gelmiş. Kamu çalışanlarının , durumlarını görüşmektedirler. ABD Maliye Bakanı der ki: Bizim araştırmalarımıza göre kamu görevlilerimizin bir aylık geçimi için 1000 dolar gerekiyor. Biz ,onlara 1500 dolar veriyoruz. . Bunun 1000 dolarını çeşitli ihtiyaçlarına harcıyorlar, 500 dolarını nereye harcıyorlar bilemiyoruz. İngiliz >Maliye Bakanı sözü alır: Bizim araştırmalarımıza göre kamu görevlilerimizin bir aylık asgari geçim endeksi 1000 Sterlin. Biz ,çalışanlarımıza 1400 Sterlin veriyoruz. 1000 Sterlin'ini çeşitli ihtiyaçlarına harcıyorlar. 400'ünü ne yapıyorlar bilmiyoruz.Bizim >Maliye Bakanı sözü alır: Bizim kamu çalışanlarının asgari bir aylık geçimi için 1000 YTL gerekiyor. Biz 500 YTL veriyoruz. Gerisini nereden buluyorlar bilemiyoruz.:Roflol:

bayıldım buna ya kırıldım gülmekten:Roflol::Roflol::Roflol:

Ah ah benim garip milletim.şutarafagitti
Ama fıkrada gülünmeyecek gibi değil ya.
:Roflol:

kahvede sohbet ,eden adama arkadaşları: "Senin aile ,yaşantına hayranız, eşin ve ,çocuklarınla çok mutlu bir yaşantın var. Karının bir dediğini iki etmiyorsun. Bu mutluluğunun sırrını bize de anlat,yoksa pısırık olduğunu düşüneceğiz." derler. "Kısaca anlatayım." der adam. Düğünümüz bittikten sonra karım kendi atına, ben de kendi atıma bindik ,evimize doğru,gidiyoruz. Benim bindiğim atın ayağı takıldı ve sendeledi. Karım eğildi ,ve benim atıma 'Bir' dedi. Biraz daha ilerledik ve benim atımın ayağı tekrar takılıp tökezlediği zaman eşim tekrar eğilip atıma 'İki' dedi. Az sonra atım tekrar aynı şekilde tökezleyince eşim atından indi ve at'a ,'Üç' dedi ve çeyizinden tabancasını çıkartıp atımı alnından ,vurdu. Ben ,şok olmuştum... Eşime bir hışımla çıkıştım "Yazık değil mi ata, ,neden ,vurdun kadın, manyak mısın sen?" diye bağırdım... Karım arkasını ,döndü ,ve bana 'Bir' dedi. Ve o günden sonra karımın bir dediğini iki etmedim.:Roflol:

Back
X