• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayıp bir şey yaptım çok utanıyorum

Ben normalde hic pirtlamam
Da yeni evliydik tazecik ! Esim sabah cok erken gidiyo ise bende uyuyorum hafif bi uyanma halindeyim yatiyorum seksi seksi disarda kar hatunda saten gecelikler
Neyse pirttt pirrttt zooort oldu :mad:
Ve irkildim goxlerimi actim bana bakiyodu napcam utandim nereye gidiyosun sen bu saatte heee diye bagirdim
Konu aramizda hic acilmadi ama bende mevsime gore ince kalin giyinmeyi igrendim pijema giymeye baslayisimin sabahiydi o gun nasil utandiysamm

:1:Canım ya insanlık hali ne var bunda.Yarın o hanım sana bunu hissettirirse sende yapıyorsun sadece ben duymuyorum fark burada benim gibi süslü hatunların pırtını herkes duymaz kıymetini bil de:32::32:
Hem ne var bazı yerlerde pırt bazı yerlerde geğirmek ayıptır.
Sene 2000 eşimle aynı yerde çalışıyoruz.Yurt dışından cer (iplik)makinaları geldi ve kurmak içinde tabi yabancı montörler.Eşim bakımı adamla yaparken bende kontrol almak için bekliyorum.
Adam makina üzerine çıkmış eğilmiş birde ayar falan yaparken eşime seslendi.Sende gel bak diye.Eşim makinaya çıkmaya yeltenirken adamın kıçı ile burnu arasındaki mesafe ben diyim 2 sen de 3 karış.Anam o ne zoooortt diye bir ses.Eşim bir irkildi ohha dedi.
Adam döndü ne oldu demeye kalmadan eşim abi azımıza s...aydın deyince.Ayıpmı ne var deyince bakakalmıştık.Değil insanlık hali ama işte...
Rahmetli kayınbabam bizim yan komşunun oğluna (6yaşında)yap oğlum ya 10 doktora bedeldir derdi.:1:

utanıcak ne var yapmayan ınsanmı var bunu sonucta sen bılerek yapmadın yapmıs olmanda utanmanı gerektırmıyo duydugunu dusundugun kısıde yapıo bunu emın ol yapıo:))

sanki süs bebeği gibi insanlar gaz çıkarmıyor mu yani
olabilir canım insanlık hali,hepimiz insanız sıkma canını:34:

Böyle bir konu daha vardı, orda çok gülüp, sohbet etmiştik:9:
Bu konu o değil galiba, ama nerdeyse bir birine çok benziyor:27:

benım bır arkadaşımda boğazına takılan yıyecek yuzunden öksürürken pantolonunu yırtmıştı :9::9::9: o geldi aklıam inan onun durumu daha komıktı işyerının ortasında bu teselli eder belki birazcık

sen beni güldürdün allahta seni güldürsünnn:):)

şuraya açılan konuları hayretler içinde izliyorum ya. :52: arkadaşım koyver gitsin. insanlık halidir. :37:

Ben normalde hic pirtlamam
Da yeni evliydik tazecik ! Esim sabah cok erken gidiyo ise bende uyuyorum hafif bi uyanma halindeyim yatiyorum seksi seksi disarda kar hatunda saten gecelikler
Neyse pirttt pirrttt zooort oldu :mad:
Ve irkildim goxlerimi actim bana bakiyodu napcam utandim nereye gidiyosun sen bu saatte heee diye bagirdim
Konu aramizda hic acilmadi ama bende mevsime gore ince kalin giyinmeyi igrendim pijema giymeye baslayisimin sabahiydi o gun nasil utandiysamm

ahahahah :27::27::27:

Uff..:1::1: Uzun zamandir bir konu ve yorumlara bu kadar gulmemistim.. Allah iyiliginizi versin. Ben de bir animi anlatirdim ama neyse ki konu tarih olmus..KK ye rezil olmaktan kurtuldum.. :27:

Back
X