• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayıp etmemiş mi biraz?!

dua_dua

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2015
75
67
3
Selam kızlar
Geçen günlerde bir talibim çıktı
Eve geldiler gorustuk.
Onceden okuldan tanıdığım biriymiş görünce hatirladim hemen. Ama o beni hatirlamadi :(
Neyse, konu o degil de..
Acaba çok mu iticiyim çok mu cirkinim anlamadim oturduk konustuk 2 dakka havadan sudan , eee sorunuz varsa sorun dedim sormadi iki dakika zor oturdu ortamda biraz sessizlik oldu ben de çok konuskan disadonuk biri değilim öyle ve de her turk kızı gibi ilk adımı ondan bekledim..
Sonra e biz kalkalim o zaman dedi ve pat diye kaçar gibi gittiler! 3 gün oldu haber yok tel numarami almaya bile tenezzül etmedi.. Aracı olan kişiye bile bisey dememiş?
Gorur gormez kacilacak biri miyim anlamıyorum ki :(
Yanı ayıp olmasın diye bari bi gorus ondan sonra devam edemeyeceğini soyle böylesi de ayıp olmamış mi yanı? Öyle erkek meraklısı değilim ama zoruma da gitti yani ne yalan söyleyeyim... Canım sıkıldı

Aman kendi çok mu yakışıklıydı sanki hödüğün
Yani yakisikliydi evet :(
ama dediginiz gibi hoduk işte..
Tabi benim için kriter degil yakışıklı diye hemen kabul edecek değildim. ama ben sanmistim ki biraz konusuruz fikren uyusup uyusmadigimiza bakarız.. Sonra isteyen istediği yere gider. Böylesi de tuhaf oldu çok bozuldum kendimi dünyanın en çirkin insanı gibi hissettim :(

Gayet normal birşey bu gorucu usulu tanıştırılmalarda..
beğenmediği biriyle niye bir iki goruşsun ki

Tatlım adı üstünde görücü usulü. Taraflardan biri elektrik alamadıysa yapacak bişey yok. Bunun dıs görünüşle falan alakası oldugunu düşünmüyorum. zoruna gidecek bisey yok, takma kafana! Eger numaranı falan alsaydıda bu sefer Ümit vermiş gibi olurdu bence

Siz olsaydiniz beğenmediğiniz biriyle saatlerce oturup sahte samimiyet mi gösterirdiniz? Demek uyum olmamış,adam numara almamış. Araci olana bişey demek zorunda değil,tavrı belli etmiş zaten isteğini...
Ben daha önce tip olarak begenmedigim insanlarla da gorustum. ama yine de tanımaya çalıştım belki bi özelliğine isinirim diye.. Olmadı. Tabi herkes aynı olacak değil. Demek çocuğun kriteri sadece dış gorunusmus ..

Yani yakisikliydi evet :KK43:
ama dediginiz gibi hoduk işte..
Tabi benim için kriter degil yakışıklı diye hemen kabul edecek değildim. ama ben sanmistim ki biraz konusuruz fikren uyusup uyusmadigimiza bakarız.. Sonra isteyen istediği yere gider. Böylesi de tuhaf oldu çok bozuldum kendimi dünyanın en çirkin insanı gibi hissettim :KK43:
bunu kişisel olarak almayın.
davranışı size kendinizi çirkin hissettirmiş anlıyorum, çok kadınca bir duygu ama sanırım sizin de isteğiniz mantık evliliği değil, en azından içinizin çektiği, kanınızın aldığı bir adamla evlenmek.
yani fiziksel olarak çekici gelmedikten sonra zaten fikren uyuşmanız size arkadaşlıktan başka bir şey kazandırmaz ki görücü usulünün amacı evliliktir, arkadaşlık değil.
birbirinizi beğenirseniz, kısa bir tanışma dönemi geçirir, ardından sözdür, nişandır olur ki görücü usulü evliliklerde öyle tanışarak evlenmeye kıyasla uzun süreli ilişkiler olmaz.
siz onun için yeterince güzel olmayabilirsiniz ama bir başkası için dünyanın en değerli kadını olacaksınız.
bu işler böyledir.
sizin beğendiğinizi de bir başka kadın beğenmeyecek.
belki daha kibar bir tavır takınabilirdi, muhtemelen bu da onun deneyimsizliği. unutmayın görücü usulü evlenen erkekler de genellikle kadınlarla çok arkadaşlık eden erkekler olmuyorlar, haliyle bir kadına yaklaşma inceliği konusunda eksikliği olabilir.

Tatlım adı üstünde görücü usulü. Taraflardan biri elektrik alamadıysa yapacak bişey yok. Bunun dıs görünüşle falan alakası oldugunu düşünmüyorum. zoruna gidecek bisey yok, takma kafana! Eger numaranı falan alsaydıda bu sefer Ümit vermiş gibi olurdu bence
Doğru aslında. En iyisi sessiz sedasız uzaklaşmak galiba değil mi ..
Nasip bu da değilmiş demek ki :(

Ben daha önce tip olarak begenmedigim insanlarla da gorustum. ama yine de tanımaya çalıştım belki bi özelliğine isinirim diye.. Olmadı. Tabi herkes aynı olacak değil. Demek çocuğun kriteri sadece dış gorunusmus ..
Ama siz hiç konuşmamışsınz,ondan adim beklemissiniz. Kendiniz soyluyosunuz bunu. belki de tip değil de sizi çok soğuk buldu?

Bunun guzellikle cirkinlikle alakasi yok, belki elektirik alamadi, belki fiziksel bir ozelliginiz onun beklentisine uymadi (atiyorum kimisi uzun boylu ister, baskasi kısa ve nettir bu beklentisi)
Bir insani reddetmek cok zor o yuzden geri cekmistir kendini, unutun gitsin.

Back
X