Ayıp mı ettim ... Haklimiyim sizce

Ben zilin üzerine not asmıştım.
Dalga geçilecek şey değil bu,dalga geçerlerse siz de onlarla geçin.
Sözden anlamıyorlar diye yazılı söyledim dersiniz.

Bir de apartman kapısından çalan zil için evdeki o megafonun sesini kısıp,bir de bant yapıştırırdım.

Bizim üst komşu zilin üzerine yazı asmıştı zili çalmayın evde bebek var diye.Mesela bazen bir şey götürürken unutuyordum tam zile basacağım esnada yazıyı görüp kapıya yöneliyordum.Siz de öyle yapın.

Zil sesini kapatabilirsiniz öncelikle ayrıca çocuğunuzu o kadar da hassas büyütmeyin bence sese alışsın bir zile bile uyanmasın yani sonra çok zorluk çekersiniz özellikle esli ortamda uyutun elektrik süpürgesi çalıştırın vs benim eşimi de öyle sessiz ortamda büyütmüşler şimdi kaç yaşında adam kulak tıkacıyla uyuyor her sesten rahatsız oluyor insanları azarlamak da doğru değil insanlar bilemez ki çocuk uyuyor mu uyumuyor mu

Şimdi bebeği olmayanlar veya çabuk uyanmayanlar sizi anlamayabilir ve haksız bulabilir ama ben çok iyi anlıyorum. Benim oğlum da kapı sesine uyanır.
Sen o kadar uyusun da işime bakayım dersin zırt biri çıkagelir..
İnsan olana laf bir defa söylenir. Bundan sonra anlar herhalde.
Zile kağıt yapıştır bebek var basmayın diye. Hem dış kapıya hem de ev kapısına.. :KK66:

Ben de 2 sefer birine söylendim. Başkasından alabileceği şey için geldi benim kapımı çaldı. Kızdım çocuğu uyutuyorum basma zilime diye..

Zili kapatmak istemiyorsanız; bir not iliştirin
“Bebek var, lütfen zile basmayınız” diye yazın, yapıştırın

Esime hep soyluyorum da beyfendi bir icraata gecemedi.
En sonunda ben bi elektrikci getrip iptl ettrcm

Eşiniz çekmiyor çünkü o eziyeti..
Aslında basit bir işlem ama öteki zilleri bozma riski var.
Siz bulun bir elekrikçi eşinizi beklemeyin hiç.

Ben zile kağıt yapistirdigim halde basiyorlar hele dilenciler kapıyı açmayın ca hem zile hem kapiya vuruyorlar öldüresim geliyo o zaman kapidakini

Komşunun çocuğu 5 yaşında. Anaokuluna gidiyor. Öğle uykusu uyumadığını da bilirim. Ona rağmen kapı çalmıyorum, telefondan mesaj atıyorum davetli gittiğim zaman bile...

Millet ne rahat yahu, bizim gelenimiz gidenimiz olmuyor ama eski evimde karşı komşumun misafirleri sürekli gece yarılarına kadar zile basardı. Kaç kere de söyledik, zilinize isim yazın o zaman diye. Tamam diyor, sonra yine aynı.

Taşındım kurtuldum. Siz de zili tamamen iptal ettirin olsun bitsin, telefon açar akrabalarınız falan gelirken.

Kizlar bebegim var ufak.Ve uykusu cok hafif çit sesine uyaniyor.
Benimde bir komşum var o kadar yanlarinda soyluyorum zil sesine uyaniyor sonra uyumuyor diye ama umurlarinda degil.
Gecen tam uyuttm iş yapicam komsum sacma sapan birsey icin basti zile.
Az once de kizi basti yine sacma sapan bisey ve zil caldigi gibi cocugum agladi.
Acmasam zir zir calmaya dewam edecek biliyorum.
Bir hısim actim sacma sapan birsey soyledi.bende belki sinirle yok istedigin sey bak zile bastin bebegim uyndi bir daha basma .bir sey olursa kapiyi tiklat dedim ve kapattim.Sanki biraz sinirle soyledim.
Neyseki bebegim uyudu hmn inat etmedi.
Sinirle soylemm ayip mi oldu sizce...Hakket ti mi...?
Zilin üstüne not yapistiriliyor artık, apartmanda görmüştüm, bebek uyuyor kapiyi tıklatın diye.

Ben oğlum küçükken A4 kağıdına kalın keçeli kalemle bebek uyuyor zile basmayın yazıyordum . Oğlumu uyutmadan hemen önce dısarı asıyordum uyanınca kapının iç bölümüne alıyordum

Uyarmissiniz anlamamislar. Tepkinizde haklısınız. Benim zilim pek çalmaz ama birkaç kere bana da denk geldi. Zili sokmeyi bile düşündüm. Çok sinir bozucu cidden

İyi etmişsin.
Bunun içine dert olması bile yüreğinin temizliği bence :) güzel yüreğinden öpüyorum :)

Aradaki samimiyete gore bende aynisini yapardim valla. Zor cocuk olunca bidaha uykusunu tutturmakta zor oluyo ama kime ne. Onlara gore bisey olmaz geri uyur gibisine geliyo.
Zili kapatin en iyisi.

Haklısınız.. Böyle şeyleri söylemeye bile gerek olmamalı ki siz yanlarında konuşmuşsunuz.. Bu insanlar neden bazı şeyleri akıl edemiyor, başkası aklıma verdiğinde neden almıyorlar??? Ben bebeği olan kişiyi arayamıyorum bile.. Ya o da uyuyordur ya da telefonun sesi açıksa bebeği uyanırsa Vs diye.. Birde zile basacam.. Bazıları da başkalarının evini market sanıyor..

Bi fotograf dolanıyordu internette, zili kırdım rahatlayın bebek uyuyor falan diye. Öyle bişey yazın basmasınlar :) şaka bir yana bebek uyuyor lütfen zile basmayın yazın bir bloknota

Back
X