Aylarca beni kandırmış

Yabancı numaralara bakmıyorlarmış. Adamın hiç sapık bir tarafı yoktu üst kısımdaki mesajlara yazmıştım ki zaten öyle talepleri olsa kabul edecek de değildim
Hadi yaa ben geçen sene bulmuştum birini öyle, demekki değişmiş sistem. Minareyi çalan kılıfını uydurur derler boşver bence kurtuldun, öyle ilişki olmaz zaten, ki olmamış da

Hadi yaa ben geçen sene bulmuştum birini öyle, demekki değişmiş sistem. Minareyi çalan kılıfını uydurur derler boşver bence kurtuldun, öyle ilişki olmaz zaten, ki olmamış da
Muhtemelen güvenimi kazanmaya çalıştı battım diyip para isteyecekti ama o aşamaya gelmeden foyası çıktı

TC no ile her şeyi nasıl öğrenebiliriz ki biri var TC hemen bulabilirim ama onla ilgili diğer şeyleri TC ile nasıl öğrenebilirim.
Nüfus kaydına, dava dosyalarına, adına kayıtlı telefon numaraları, tapu, araç kaydı, ehliyet, eğitim durumu(kısmen) vs vs ulaşmak için tabiki tc no ile birlikte e devlet şifresi de almak lazım. Eksik yazmışım o yorumumu 🫣 Zaten e-devlet şifresini şartsız şurtsuz veriyorsa daha ne olsun ❤️

Back
X