Aylarca konuşmaz şimdi birden iletişime geçiyor

Mira_88

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2015
1.384
1.243
333
36
Merhaba hanımlar

Dert değil benimki, sadece fikrinizi almak istedim.
Bugün bi konu açmıştım malum moralim baya bozuk.gelen vurmuş giden vurmuş hesabı, ben artık kimsecikleri çözemez oldum:)
Eltim en son anneler gününde bana yazmisti. o zamandan bu zamana hic yazmaz cani sagolsun.
Ben yazmasam o asla yazmaz.bayramdi cumasıydı aralarda hal hatır sormasıydi hep ben yapardım. 2-3 aydır artik bende yazmiyorum eşiminde garibine gitti bosver bi defada kendi merak edip hal hatir sorsun dedi
Bugün nedense yaptigi hamur isini bana yollayip sakasina buyur gel diyesi tuttu şunu pişirdim bunu yaptım.(ayri ulkelerdeyiz)dialog halinde benimle olmadigindan sasirdim eşimde çok sasirdi

Bana cok garip geldi. ben aylarca hic tınlamicam özel gün bayram demicem, kaza gecirdi gecmis olsun demicem. ama birden yaptiklarimi ona yollayasim tuttu.

(Kv ile o gün konusurken eltimde vardi. benim hamur isi yapmami kv cok begendibizde pek hamur isi yapilmaz bende kendimce cabaliyorum 1 yasinda oglum var.ovdu aferin kimse anasin karninda ogrenmedi seninkide guzel olur diye motife etti eltimde yanindaydi sesi geliyodu arada yorum yapiyodu)

Siz böyle sizi aylarca önemsemeyen ama birden yediğini sizinle paylaşan insanlara karsi nasil yaklasirsiniz? hicbirsey yokmus gibimi yoksa mesafeli mi?

Son düzenleme:
Pek birsey anlamadım yazdiklarinizdan.
Eltinizle sürekli görüşmek konuşmak zorunda mısınız ayrıca???

Yo değilim.
Benim öyle bir beklentim yok nerden çıkarttiniz.
Moralim bozuk, kendiside bahsettiğim gibi hic benimle iletişime gecmeyen birisi. bugün yazinca anlam veremedim.

Yo değilim.
Benim öyle bir beklentim yok nerden çıkarttiniz.
Moralim bozuk, kendiside bahsettiğim gibi hic benimle iletişime gecmeyen birisi. bugün yazinca anlam veremedim.
Demekki tekrar iletişime gecmek istiyor.bunda garipsenecek bir durum yok.
Hicbirsey olmamış gibi davranabilirsin.
Kayinvalidenin ara sor demesinden ötürü mecburmussunuz gibi hissettim.
Eğer oyleyse mecbur değilsiniz gorusmeye diyecektim

Pardon yanlış anladım sizi afedersiniz. Ben kendi isteğimle kendimi şartlandiriyormuyum gibi anladim.

Evet kv tarafında ara sor ihmal etme gibi şeyler duydum.

Alt tarafı hamur işi yollamış aylarca aramayıp bi anda "noolur yanımıza taşının" dememiş ki..
Hem ayrı ülkelerdeyiz diyorsun, ne bileyim vardır bi nedeni aramamasının.
En iyisi mesafeli olmak zaten

Eğer zararını gördüğünüz biriyse eltiniz bu tavrına karşı sakının derim. Yok hiç problemimiz yoktu ama samimi de değildik diyorsanız size adım atım jest yapmış siz de ona ufak Bi jest yapıp yediğim en güzel hamur işiydi( börekti,çörekti her neyse) ellerine sağlık diyebilirsiniz b

Merhaba hanımlar

Dert değil benimki, sadece fikrinizi almak istedim.
Bugün bi konu açmıştım malum moralim baya bozuk.gelen vurmuş giden vurmuş hesabı, ben artık kimsecikleri çözemez oldum:)
Eltim en son anneler gününde bana yazmisti. o zamandan bu zamana hic yazmaz cani sagolsun.
Bugün nedense yaptigi hamur isini bana yollayip sakasina buyur gel diyesi tuttu şunu pişirdim bunu yaptım.(ayri ulkelerdeyiz)dialog halinde benimle olmadigindan sasirdim eşimde çok sasirdi

Bana cok garip geldi. ben aylarca hic tınlamicam özel gün bayram demicem, kaza gecirdi gecmis olsun demicem. ama birden yaptiklarimi ona yollayasim tuttu.

(Kv ile o gün konusurken eltimde vardi. benim hamur isi yapmami kv cok begendibizde pek hamur isi yapilmaz bende kendimce cabaliyorum 1 yasinda oglum var.ovdu aferin kimse anasin karninda ogrenmedi seninkide guzel olur diye motife etti eltimde yanindaydi sesi geliyodu arada yorum yapiyodu)

Siz böyle sizi aylarca önemsemeyen ama birden yediğini sizinle paylaşan insanlara karsi nasil yaklasirsiniz? hicbirsey yokmus gibimi yoksa mesafeli mi?
sizin kv ile hamur işi muhabbetinizi bildiği için ve sizde pek yapmnadığınız için sizi kıskandırmak için yapmış
çok açık ortada

ben anlamadım ayrı ülkelerdeyiz demişsiniz
hamur işi yolladı demişsiniz biz kayınvalidedeyken o da ordaydı demişsiniz
ya da benim zaten kafam feci dağınık o yüzden konuyu tamamen çorbaya çevirdim :KK17::KK45:

sizin kv ile hamur işi muhabbetinizi bildiği için ve sizde pek yapmnadığınız için sizi kıskandırmak için yapmış
çok açık ortada
Bizim ailede pek yapılmaz doğru. ben evlendiğimdrn beri baya baya yapıyorum buda kv cok hosuna gidiyor.bizde bir bucuk ay kaldılar geri döndüğündr herkese neler yaptigimi yemeklerimi övmüs kulagima geldi o konuda hersey olumlu yani.

Görüntülu konuşmalarda hatta kp eltime takılarak der"x hiç yapmaz" kendisi pek ugrasmayi sevmez.

ben anlamadım ayrı ülkelerdeyiz demişsiniz
hamur işi yolladı demişsiniz biz kayınvalidedeyken o da ordaydı demişsiniz
ya da benim zaten kafam feci dağınık o yüzden konuyu tamamen çorbaya çevirdim :KK17::KK45:
:D

Yani kendi evinde kız bişeyler yapmış maksat muhabbet banada foto atmıs. ama hic benimle sohbeti olmayan ben yazmasam yazmayan bir arkadas:)

ee sen arasaydın o aramadıysa. ben sen de art niyet sezdim kusura bakma.

Eltin oraya geldiğinde kaynanan senin hamur işini övünce ve sanki ona taş atar gibi kimse anasının karnında öğrenmiyor daha da yaparsın aferin deyince o da üzerine alınmış yani sanki o hamur iş bilmiyor gibi bir şey olmuş o yüzden o da bende yapabiliyorum diye sana fotoğrafını yollamış olay bundan ibaret yani görüşme çabası değil.

Ayrıca illa sizi arayıp sormak zorunda da değil. Zaten ülke dışındaymış neyini sorun ediyorsunuz yollamış sizde elinde sağlık derdiniz olur biterdi.

Back
X