- 22 Mayıs 2015
- 887
- 743
- 303
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben severim böylr şeykeri samimi gelir içinden gelmiş atmış gibi kendim de yaptığım için aradaMerhaba hanımlar
Dert değil benimki, sadece fikrinizi almak istedim.
Bugün bi konu açmıştım malum moralim baya bozuk.gelen vurmuş giden vurmuş hesabı, ben artık kimsecikleri çözemez oldum:)
Eltim en son anneler gününde bana yazmisti. o zamandan bu zamana hic yazmaz cani sagolsun.
Bugün nedense yaptigi hamur isini bana yollayip sakasina buyur gel diyesi tuttu şunu pişirdim bunu yaptım.(ayri ulkelerdeyiz)dialog halinde benimle olmadigindan sasirdim eşimde çok sasirdi
Bana cok garip geldi. ben aylarca hic tınlamicam özel gün bayram demicem, kaza gecirdi gecmis olsun demicem. ama birden yaptiklarimi ona yollayasim tuttu.
(Kv ile o gün konusurken eltimde vardi. benim hamur isi yapmami kv cok begendibizde pek hamur isi yapilmaz bende kendimce cabaliyorum 1 yasinda oglum var.ovdu aferin kimse anasin karninda ogrenmedi seninkide guzel olur diye motife etti eltimde yanindaydi sesi geliyodu arada yorum yapiyodu)
Siz böyle sizi aylarca önemsemeyen ama birden yediğini sizinle paylaşan insanlara karsi nasil yaklasirsiniz? hicbirsey yokmus gibimi yoksa mesafeli mi?