Aylarca konuşmaz şimdi birden iletişime geçiyor

Misilleme yapmış sana bak bende yapabiliyorum diye. Güzel gorunuyor afiyet olsun diyip geçebilirsiniz bence

K.k da bir elti konuları aldı başını gidiyor
Eltileri gözünüzde kocaman büyütüp
Dünyanın merkezi yapıp
Birde konu açıyorsunuz ya
Ne diyeyim Allah sizlere başka zeval vermesin
Eltiler sayesinde yeterince dert sahibi olmuşsunuz .

Merhaba hanımlar

Dert değil benimki, sadece fikrinizi almak istedim.
Bugün bi konu açmıştım malum moralim baya bozuk.gelen vurmuş giden vurmuş hesabı, ben artık kimsecikleri çözemez oldum:)
Eltim en son anneler gününde bana yazmisti. o zamandan bu zamana hic yazmaz cani sagolsun.
Bugün nedense yaptigi hamur isini bana yollayip sakasina buyur gel diyesi tuttu şunu pişirdim bunu yaptım.(ayri ulkelerdeyiz)dialog halinde benimle olmadigindan sasirdim eşimde çok sasirdi

Bana cok garip geldi. ben aylarca hic tınlamicam özel gün bayram demicem, kaza gecirdi gecmis olsun demicem. ama birden yaptiklarimi ona yollayasim tuttu.

(Kv ile o gün konusurken eltimde vardi. benim hamur isi yapmami kv cok begendibizde pek hamur isi yapilmaz bende kendimce cabaliyorum 1 yasinda oglum var.ovdu aferin kimse anasin karninda ogrenmedi seninkide guzel olur diye motife etti eltimde yanindaydi sesi geliyodu arada yorum yapiyodu)

Siz böyle sizi aylarca önemsemeyen ama birden yediğini sizinle paylaşan insanlara karsi nasil yaklasirsiniz? hicbirsey yokmus gibimi yoksa mesafeli mi?
Ben severim böylr şeykeri samimi gelir içinden gelmiş atmış gibi kendim de yaptığım için arada

afiyet olsun der geçerim bişey düşünmem, benzer bişey geçen gün başıma geldi, başka bi arkadaşla ortak arkadaşımız bana komik bi video göndermiş, yanlış mı yolladı acaba dedim, hiç bi şey yazmadan gülümseme emojisi attım sadece, hepsi o

Ben normal de davransa mesafeli olurum. Surekli onla bunla gorusecek halim yok valla benim de bir hayatim var. Zaten oyle ev oturmasivs seylerden de nefret ederim. Elimizi verip kolumuzu kurtaramiyoz resmen merhaba dedigimiz eve gelip yerlesiyor

Yorumlarınız için tşk ederim. Bazılarınız iletişim için değilde bak bende yapabiliyorum diye gösterme amacı ile yolladi diyor. o açıdan hiç bakmadım olaya.
Diger yorumlara gelince
Ben evlenene kadar elti sorunsalı hakkında bisey bilmezdim ki:) özünde iyi birisi aslında bi problemimiz yok şükür.

bende onu dünyanın merkezi yapmadım.
Kendisinin migdesi agridiginda konu olurdu aranmam beklerdi. ben kaza gecirdim tık yok:) benim yazdıklarımdan sonra bende art niyet bulan arkadasida tebrik ediyorum vallah:)

Kimseye güvenemediğim için sizlere sormak istedim çünkü kimseye güven olmuyor. x kişi hemen şunun hakkında olumsuz düşündü oluyor..fikir alma amaci ile konuyu actim. dediğim gibi fazla ince düşünüp amaaan kimseyi incitmeyeyim diye diye mıymıy bişey oldum:/

Back
X