Aylık Doğum Kontrol İğnesi Sonrası Hamilelik

nazligul66

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2022
20
9
16
Merhaba kızlar, ben 6 aylık evliyim Mart ayında evlendim Temmuz ayına kadar korunduk aylık iğne ile. Temmuz ayından sonra iğneyi bıraktım. İğne kaynaklı zaten adetlerimde 2,3 gün gecikmeler oluyordu. Ve zor sökülyordu. Geçen ay cinsel ilişkilerim korumasız olarak devam etti ve bu ay adetim 6 gün gecikti. Kasık sırt bel ve bacak agrısı yaşıyorum ayrıca midemde de ara ara bulanmalar oluyor. Sizce hamile olabilir miyim yoksa iğnenin etkisi midir? Bir diğer sorumsa böyle aylık iğne kullananlar kullanmayı bıraktıktan ne kadar süre sonra hamile kaldılar teşekkür ederim şimdiden

Bahsettiğiniz iğneden hiç kullanmadım ve fikrim yok.
Ama hamile olup olmadığınızı biz bilemeyiz.
En basiti bir test alıp yapın varsa da çıkar zaten.

Hamile kaldınız mı sonuç nedir

Hamile kaldınız mı ?

Bu arada bende Ağustos ayında bir kerelik aylık iğne vuruldum,sonra çok pişman oldum bu sistede her yere yazdım, bir kullanici baya bir kullanmis ama bıraktıktan 3 ay sonra hamile kalmış, hemde iki çocuğunda da bu şekilde korunmuş bu şekilde bıraktıktan 3 ay sonra hamile kalmış. Siz yumurtlama günlerini takip edip sağlıklı beslenme vitamin almaya dikkat edin ben şuan o şekilde yapıyorum. Stresten uzak durun. Ben bir kez vurdurdum çok kafaya taktım 80 güne yakın oldu belki bizde de şuan bir şey yok.

Aylik ve 3 aylik igneyi ilk evlendigimde doktorum bana onermemisti. Henuz cocugunuz yok biraaktiginda kisiden kisiye degisebiliyor cok uzun sure sonra hamile kalanlar olabiliyor bu igneden dolayi cok gencsin hapla baslayalim demisti.

Benim de 60-70 gün oldu diyebilirim. Vitamin alıyorum paketli gıdayı bıraktım yemiyorum şekersiz beslenmeye dikkat ediyorum. Şimdi düzenli çörekotu ve incir yemeye başlayacağım inşaallah faydasını görürürüm. Sabırsızlanıyorum ben de hemen güzel haberi almak istiyorum ama çok da stres halinde değilim şuanlık. İnşaallah çok geçmeden alırız müjdeyi

Ama yumurtlama günlerini takip etme konusunda sıkıntı yaşıyorum. Çünkü iğneyi biraz uzun süreli kullandığım için bıraktıktan sonra adet düzenim bozuldu. Normalde çok düzenliydi takvimden yine takip edip değerlendirmeye çalışıyorum ama emin olamıyorum. Şimdiden ovulasyon testi falan alıp da o strese girmeyi de istemiyorum. Biraz bunun stresini yaşıyorum

Bende öyle düşünüyorum,ama aslında ben bir video izledim orda kadın bunu stres haline getirmek yerine istediğim şey icin, uğraşmak bana iyi geliyor diye kendini sartlamis,bende çok stres gibi geliyorum yok ovulasyon yok golikasit OMEGA d vitamini o videodan sonra kendimi şöyle sartladim. Ben bir şey istiyorum bunun için çaba gösteriyor sonra da tevekkül. Yani OMEGA,folikasit ve d vitamini kullan bence ovulasyon testi ile takip yap, yani istediğin şey ve sağlıkli yaşam bilinçli hamilelik için emek veriyorum de yani stres yarış haline getirme ben öyle yapmaya çalışıyorum evet hala üstümde bir stres var takıntı var yalan yok ama bu düşünce ile biraz rahatlatıyor um ayrıca bir yerde bu iğne varken bile hamile kalan duydum, iğneden diye düşünme sen

Çok doğru tavsiyen için teşekkür ederim inşaallah öyle yapıcam dediğim gibi neticede planlı gebelik çok güzel bir şey onun için emek veriyoruz sevdim bu fikri

Merh
Merhaba bi gelişme var mı acaba

Merh

Merhaba bi gelişme var mı acaba
Eveet hamileyim folikasit OMEGA ve d vitamini aldım düzenli.
Bal öğütülmüş çörek otu ve tarçın kürü yaptim Saraçoğlu mükemmel biri keisnlikle faydası olduğuna inanıyorum onu yaptığım ay kaldım.
Her gün greyfurt ve limon suyu içtim tabiki her şey Allah'tan bol dua çok önemli,ayrıca moral olumsuz şeylere kualk aşmamak çok önemli

Yaa hayırlı uğurlu olsun inşaallah sağlıkla kucağına alırsın darısı başıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…