Aylik kisisel harcamalariniz (bakim, alisveris )

DİĞER KONULARINIZI OKUDUM. BU ADAMDAN BİR DE ÇOCUK MU YAPACAKSINIZ? İNANILMAZ BÜYÜK BİR BASKI VE ESARET ALTINDASINIZ. ÖNCEKİ KONUNUZDA ÇOK ENERJİK EĞİTİMLİ İNSANLARA FAYDALI OLMAK İSTEYEN BİRİYKEN BU KONUDA HARÇLIĞINIZI ALIP EV ESARETİNİZE DEVAM ETME KARARI ALMIŞ GİBİSİNİZ. YAZIK ERKEKLER AİLESİNİN OKUTTUĞU, EL ÜSTÜNDE TUTTUĞU KADINLARI ZAMANLA NE HALE GETİRİYORLAR. ALLAH KURTARSIN

DİĞER KONULARINIZI OKUDUM. BU ADAMDAN BİR DE ÇOCUK MU YAPACAKSINIZ? İNANILMAZ BÜYÜK BİR BASKI VE ESARET ALTINDASINIZ. ÖNCEKİ KONUNUZDA ÇOK ENERJİK EĞİTİMLİ İNSANLARA FAYDALI OLMAK İSTEYEN BİRİYKEN BU KONUDA HARÇLIĞINIZI ALIP EV ESARETİNİZE DEVAM ETME KARARI ALMIŞ GİBİSİNİZ. YAZIK ERKEKLER AİLESİNİN OKUTTUĞU, EL ÜSTÜNDE TUTTUĞU KADINLARI ZAMANLA NE HALE GETİRİYORLAR. ALLAH KURTARSIN

Esimle konustuk , istrsem calisabilecegimi soyledi ve fazla tepki gosterdgini kabul etti. Bu konuda bi sorun yok, oyle bi esaret altinda falan degilim . Ne istersem yapiyorum. Esim kiyafet konusunda tutucu ama bunu sevgiliyken soyledi bana zaten konustuk.. yani dusundugunuz gibi bisey yok. Sigara icmemi istemiyodu birakmistim sonra gizli basladim sordu yalan soyledim yakalandim orda rest cekti icmeyeceksin veya ben yokum seklinde. Bu kadar..

Şimdi bu soruya ne denir ki?
Kimi 1000tl ile mutfak masrafı dahi ev döndürmeye uğraşıyor.
Kimi bi çantaya verip geçiyor o parayı.

Tamamen kişisel bi durum yani.
Ben sadece bana ait 1000tlyle krallar gibi yaşarım mesela :KK48:
Kuaför masrafım yok.
Alışverişe de pek düşkün değilim.
Gezer tozar, yer içer, millete hediyeler alır,
birikim yapar,
en önemlisi bir yetim sorumluluğu üstlenir üstüne de eşime harçlık veririm arada :KK70:
Tek farkimiz bekarim :)) bende boyleyim :)) bende annrme babama harclik veririm ama yetiyorda bin sukur Allah bereketini veriyor :))

Back
X