Aylin Tatlıadım'ın hastası olan varmı?

canxoxzxuxm77

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2008
76
0
86
İstanbul
Arkadaşlar aylin tatlıadım'ın hastası olan var mı?İlk gebeliği riskli geçti preeklampsi oldum.İlgili titiz bir doktor arıyorum.aylin hanımı çok övüyorlar içinizden giden var mı

Arkadaşlar aylin tatlıadım'ın hastası olan var mı?İlk gebeliği riskli geçti preeklampsi oldum.İlgili titiz bir doktor arıyorum.aylin hanımı çok övüyorlar içinizden giden var mı

Kendisini 4 senedir tanıyorum. Evlendiğimde gitmiştim, ilk jinekolojik muayene için. O kadar cana yakın ki annem gibi davrandı çekinmemem için. O günden sonra ne şikayetim olsa ona gittim. Hamilelik testim pozitif çıktığı gün ameliyattaydı, ben de bir hata yaptım ve Medicana' da Burcu Özmen Demirkaya isimli doktora gittim. İdrar testim pozitif çıktı dedim doktora, alttan muayene etti ve kese falan yok dedi. Bana tam 1 saat dış gebelik nedir nasıl olur vs. anlattı. Bunları anlattıktan sonra kan tahliline gönderdi. Kan tahlilinde hamile çıkmıştım, ama doktor bunun dış gebelik olduğunu söylemişti. 10 gün sonra yine gel muayene edeceğim dedi. O gece ağlamaktan gözlerim şişmişti. 10 gün sonra Aylin Hanım' a gittim sağlıklı kesemizi gördük, birkaç gün sonra da bebeğimin kalp atışlarını duydum. 8 aydır Aylin Hanım'a gidiyorum. 2 aydır hamileliğim biraz zor geçiyor. Suyum arttı, bebeğim iriydi ve ben diabet oldum. Bu sürede bazen tereddüt edip başkalarının da kafamı karıştırmasıyla 2 farklı doktora -hem de biri ünlü bir profesördü- gittim ve kesinlikle Aylin Hanım'ın değerini çok daha iyi anladım.

Şekerim yapılan 1 saatlik tahlilde yüksek çıkmadı, ancak buna rağmen kendisi benden 4 saatlik tahlil istedi, çünkü suyum biraz artmıştı. Ve 4 saatlik testte çok yüksek çıktı. Gittiğim diğer 2 doktor da neden 4 saatlik testi yaptırdığını anlamadı, bana niye yaptırdığını sordular. Her neyse ben kesinlikle tavsiye ederim, çünkü sizi hastası olarak değil kızı yada arkadaşı gibi görüyor. Kesinlikle problemleri büyütmüyor, her zaman olabilecekleri söylüyor, ancak üzülmenize katiyen izin vermiyor. Eğer doktorunuzun size psikolojik olarak destek vermesi, bütün testleri titizlikle takip etmesi ve ne zaman arasanız kimdin sen diye düşünmeden canımmmmm nasılsın diye telefona çıkması vs. gibi şeyler sizin için de önemliyse bence başka bir doktor aramadan ona gidin.

bende aylin hanıma gittim dün iyi ki tanımışım çok memnun kaldım insanı rahatlatması ayrıntılı anlatımları falan ben acaip çok memnun kaldım bundan sonra doktor aramam asla...

Bende medicana asli Hanım'a gidiyorum ama Aylin Hanım'a da gitmek istiyorum. Dogumu onda yapan var mı? Nerde yapılabilir dogum. Sanırım Acıbadem de dogum olmuyor.

Aylin hanımla yaklaşık 6 senedir tanışıyoruz, dr'dan ziyade dost gibi yaklaşır hastalarına. Yoğun preeklampsiler, riskli gebelikler atlattık birlikte. Ama alternatifi olmayan çok tatlı bir insandır.

Aylin hanımla yaklaşık 6 senedir tanışıyoruz, dr'dan ziyade dost gibi yaklaşır hastalarına. Yoğun preeklampsiler, riskli gebelikler atlattık birlikte. Ama alternatifi olmayan çok tatlı bir insandır.

Aylin hanım şuan beylikdüzü acıbademde evime yakın olduğu için ve çok övdükleri için ona gittim ilk başta cok tatlı güler yüzlü sevimli bir kadın görünüyordu. Fakat hamileliğimin 3. ayında artık ilgisizi telefonlarıma hiç bir zaman cevap vermeyen hiç bir şey için uyarmayan herşey iyi diyip geçiştiren bir doktor. gece tansiyonum çıktığında korkup 2-3 kez aramamıza rağmen ne telefonunu açmış nede bir geri dönüş yapmıştır. Bebeğin ense kalınlığına baktığımızda beni bu testin 3 gün süreli olduğu konusunda bilgi vermeyip tekrardan doktora gitmek zorunda bırakmıştır. En önemliside beni normal doğumdan soğutup sezeryanın ne kadar sağlıklı olduğunu anlattı bana baskı yapmayın gibi bir tutuma girdi bu nasıl bir davranış :20:

Merhaba,
Aylin Hanım mükemmel bir doktor. Bakırköy Acıbadem Hastanesinde tanıştım kendisiyle. Daha önce International Acıbadem'de Nihan Özcan'a gidiyordum. Hamileliğimin 37. haftasında doktor değişikliği yaptım. Çünkü Nihan Hanım bebek ters olduğu için 38. haftada almamız gerektiğini söyledi. Bende bir tanıdığımızın tavsiyesi üzerine Aylin Hanım'la tanışma fırsatı buldum. Keşke hamileliğimin en başından ona gitseymişim. güler yüzlü, tüm sorularınıza cvp veren, ilgili ve sizi yönlendiren bir doktor. 40. haftamdayım bebeğim hala ters, dönmedi. Fakat Aylin Hanım ile kontrollü bir şekilde bebeği takibe aldı. Kısmetse yarın mecburen epidural sezeryan olacağım... Fakat normal doğum şansı olan arkadaşlar varsa Aylin TALIADIM bu konuda doğru adres. Kendisi normal doğuma teşvik ediyor. Benim durumum özel olduğu için mecburen sezeryan olacağım.

Back
X